Şimdi Ara

400 km menzilli Renault Zoe Z.E 40'ın batarya detayları ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

eskisi €13000 iken bu yenisi €33000'ya getiriliyormuş.renault ile konuştuk.bu zam nedir dedik.neymiş efendim aylık batarya kira masrafı olmayacakmış,batarya bizim olacakmış.hemen hesapladım 20 yılda kirayı amorti ediyor dedim.showrooom'da derin bir sessizlik oldu.teşekkür ettik çıktık.

ayrıca clio sınıfı bir aracın ederi a180 parası olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 10 Ağustos 2017; 8:42:50 >
  • Aylık 60 euro kabaca 720 Euro yapar yıllık yani 3000 TL

5000 km gitmek için 500 lt benzine ihtiyaç var buda 2600 TL +1000 TL vergi 3600 TL

A180 fiyatına A180 alırım Clio türevi almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki batarya performansi 2 sene sonra düşmeye baslayinca ne olacak? 400km menzin 200 e dusunce kullanima gore degisiyor diyip geri mi yollayacaklar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli araç üreten firmalar , niye kötü bir tasarımla araçları sunuyorlar ? Araba ben elektrikli bir aracım diye bağırıyor resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuksert38 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemin de piller üzerine arge çalışması yapmasını isterdim 50 yıl sonra bu piller petrolden daha değerli olacak ve bunu geliştiren ülkeler çok zengin olacak - normal araba aküsü boyutunda pille 1200 km yol yaptığını düşüncep telefonu şarjının 2,5 3 ay gittiğini gezegen yolculukları bile başlar o zaman
  • Tebrikler, Renault. Tesla'nın neden otomobil piyasasında devrim yarattığını sizin gibi firmalar sayesinde daha iyi görebiliyoruz. Tesla'da zorunlu aylık pil kirası gibi saçmalıklar yok, aksine 8 sene boyunca pillerinin arkasında duruyorlar ve garanti veriyorlar. 40-50 sene sonra tüm dünyada fosil yakıtlı otomobiller ortadan kalktığında da Renault'u ve aynı yolun yolcusu firmaları böylesi müşteriyi yolma yöntemleriyle piyasada görmek isteriz, en kısa sürede batasınız diye...
  • tasarımı öyle çokta çirkin değilimiş ama fiyat önemli tabi
  • Bence bu tur zoe gibi araclar elektrikli araclari tanima ve tanitma olatak algiliyorum ben.. elektriklili araba teknolojisini yani. Bizler amerika gibi bir ulkede yasaydik buna gerek olmazdi cunku orada tesla var. İnsanlara normallesti artik bu is. Bizde alternetif sadece çin mali elektrikli bisikletler var sonrada en uzun menzil olarak zoeyi gorduk. Buda guzel bir sey ama reno bunu satma derdinde degil malesef. 2030 yilinda reno hic bir sekilde peteollu araba uretmeyecek. Wv da. Wv da suanda hic elektrikli arac yokken en azindan reno da 400km menzilli bir arac var. Gel gelelim onumuzdeki 10 yil icinde bu mensilin artmasi muhtemel. Sonuca baglamam getekirse bugun elektrikli arac alsam asla ama asla hertarafindan plastik akan zoe ye 130bin vermem. Giderim tesla 3un en boşuna 170bin veririm en azından kaliteli bir arabaya binerim. Renonun en büyük hatasi kaliteyi artirmadan ayni tas ayni hamam mantigiyla gelecegin teknolojini satmaya calismasidir. Avrupadada kimse bu arabaya 24bin avro vermez bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel araç, bizde satılanlar 2. nesil batarya mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Hocam 8'in önüne 1 koymayı unutmuşsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.