Şimdi Ara

400 Lira Limit- Kompakt Makine Önerisi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eminin benimle aynı fikirde olup bu soruları soranlar olmuştur forumda. İnanın zamanım olsa herşeyi tek tek oturur okurdum fakat vakit bulamıyorum, o yüzden topic açtım. Umarım rahatsız etmiyorum kimseyi.

Amerikadayım, fotograf makinesi almak istiyorum. DSLR şuan benim için fazla o yüzden dslr like bir makine almak istiyorum.

Şu model hoşuma gitti zoomdan ötürü;

http://www.amazon.com/Olympus-SP-800UZ-Digital-Camera-Stabilized/dp/B0031RGEVS/ref=sr_1_2?s=photo&ie=UTF8&qid=1279685370&sr=1-2

Amazondan bakıyorum, megapiksel den başka birşeyi kıyaslayamıyorum, yeterli bilgim yok.

Dedigim gibi 250-300 dolara kadar dslr like makine önerisinde bulunabilirmisiniz? Daha çok turistik amaçlı kullanacagım, yer mekan çekiyorum, bazen geceleride lazım oluyor, gece de güzel çeksin istiyorum. Normal dijital fotograf makineleri çok basit görünüyor gözüme, ondan dslr like istiyorum aslında, yinede optiksiz makine oneriniz varsa yazarmısınız?

Zevk alırsam ileride dslr makine almayı düşünebilirim. Kendimi geliştirmeye açık bir makine olursa süper olacak :)

Çokşey yazdım ama, umarım yardımcı olan çıkacaktır, uzaklardan selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chintzy -- 21 Temmuz 2010; 7:51:02 >

• güncel
  • 400 tlye kompakt olarak lumix fs11 like olarak fujinin s serisine bakın derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 22 Temmuz 2010; 2:01:19 >

• Rubruquis, önerilerin için teşekkürler, 2 modelde gerçekten çok iyi.

lumix fiyatından ötürü daha alınası görünüyor fakat aralardan 30 40 dolar var, bununda lafı olmaz herhalde.

incelemeye devam ediyorum, teşekkürler cevabın için, çok faydası oldu.
  • Rica ederim. Umarım kendine en uygun makineyi bulursun.
  • bu fiyata aralığında önerebiliceğim en iyi cihaz Canon IXUS 95 IS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyata aralığında önerebiliceğim en iyi cihaz Canon IXUS 95 IS
  • İmzamdaki siteden uygun fiyata üst kalite cihazlar alabilirisiniz
  • İmzamdaki siteden uygun fiyata üst kalite cihazlar alabilirisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

http://forum.donanimhaber.com/m_41430889/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41430889

amerikadayım, buradan alırsam 0 'ı 275 liraya geliyor :)

Julies Canon IXUS 95 IS adlı modeli bulamadım, belki avrupada üretilen bir modeldir.

Muhtemelen, Lumix Fz35 alacagım, 18x zoom var, reviewları çok iyi. Fikri olanlar paylaşırsa sevinirim, saygılar.
  • fz35 alabiliyorsan elbette en güzeli.. ancak kompakt değil boyutu.. eğer bu önemli değilse tabiki de fz35/38 al

@tcebeci adam amerikadayım diyor zaten.. neden yine siteden sipariş versin best buy gibi birçok büyük elektronik mağaza zaten var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 23 Temmuz 2010; 10:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

fz35 alabiliyorsan elbette en güzeli.. ancak kompakt değil boyutu.. eğer bu önemli değilse tabiki de fz35/38 al

@tcebeci adam amerikadayım diyor zaten.. neden yine siteden sipariş versin best buy gibi birçok büyük elektronik mağaza zaten var..

muhtemelen onu alıyorum :)

özel mesajına kısa sürede dönüş yapacagım, saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: chintzy

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

fz35 alabiliyorsan elbette en güzeli.. ancak kompakt değil boyutu.. eğer bu önemli değilse tabiki de fz35/38 al

muhtemelen onu alıyorum :)

özel mesajına kısa sürede dönüş yapacagım, saygılar.

hayırlı olsun şimdiden.. güle güle kullan..

teşekkür ederim.. cevabını bekliyorum olacağım forumdaşım.. saygı benden..

• sağlam bir yerden 2. el bir slr makine almanı öneririm.
  • tabiki fz35 derim bende ama fz35 kompakt bi makina değilki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

tabiki fz35 derim bende ama fz35 kompakt bi makina değilki :D

düzeltiyorum, 400 liraya kadar makine :D

FZ35 ve 4gb sandisk ultra II sdhc kart aldım, 330$'a geldi amazondan.
    Kargoya dün vermişer 1 hafta içinde elimde olacak nasipse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.