Şimdi Ara

400 Liraya Kadar Tel. Tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bütcem bu kadar. Aklımda Galaxy Mini vardı ama bugün inceleme fırsatım oldu. Tip olarak hiç beğenmedim. Lg Optimus Me'ye baktım tipi güzel. Ama özellikleri hususunda pek bilgim yok. İki gündür bu konuyu didik didik ettim tam bir fikre sahip olamadım. Öneriniz ne olur? Şimdiden yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler.

• bende galaxy mininin ozelliklerini bilmiyor, ama tipi oyuncak tele benziyor. optimus me kullaniyorum ve cok memnunum kamerasindan pek bisey bekleme ve biraz da agir bi telefon.
  • Hocam git 2.el iPod Touch al bir tane de 100 TL'lik radyolu Nokia alırsın,oh tamam. :)
  • 450 ye gio alman daha iyi olur.
  • Galaxy Gio
  • Aklımda Gio da var aslında ama karar veremedim bi. Forumda ikinci eli denk gelse alabilirim. Yada ayın 15inde kartı yatırınca Gio da olabilir. Kullanan ve öven çok.
  • 400 liraya 4 aylık Gio almak mantıklımı. Sıfırı 470 civarı çünkü bilindik sitelerde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galaxy gio yada optimus me tavsiye edilebilecek smartphone'lar. optimus me kullananlardan şikayet duymadım bu zamana kadar. hızı ve performansı fiyatına göre oldukça iyi deniliyor. düşük bulanlarda var ama 1000 liralık bir cihaz değil bu sonuçta uçak olmasını beklemek mantıksız olur.
  • Fiyatı artırabiliyosan gio bak, ama çıkamıyosan optimus me tavsiye ederim. O fiyattaki en iyi smartphone buna emin olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y n s c n -- 3 Ekim 2011; 16:50:25 >
  • çok ufak bir fark ile samsung i5503 modelini tavsiye ediyorum android işletim sistemi gibi bir çok iyi yönleri var...tabi seçim senin :)

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-i5503-galaxy-5_02.044.1271.0506.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Evet arkadaşlar bütcem bu kadar. Aklımda Galaxy Mini vardı ama bugün inceleme fırsatım oldu. Tip olarak hiç beğenmedim. Lg Optimus Me'ye baktım tipi güzel. Ama özellikleri hususunda pek bilgim yok. İki gündür bu konuyu didik didik ettim tam bir fikre sahip olamadım. Öneriniz ne olur? Şimdiden yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler.

Değerlendirirseniz eğer sony bakabilirsiniz, tasarım olarak güzel ve mp3 kalitesi çok iyi, bütçenize uygun .

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87366&ad=SONY-ERiCSSON-T715-Cep-Telefonlari

• Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeler için Gio almaya karar verdim
  • Aklin yolu gio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeler için Gio almaya karar verdim

Hayırlı olsun Gio'da güzel bir seçim dostum.
  • değiştirdim zaten almışsınız sanıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonerTamer -- 4 Ekim 2011; 22:21:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonné

değiştirdim zaten almışsınız sanıyorum :D

Kredi kartının kesim tarihini bekliyorum alıcam inşallah iki gün sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.