Bildirim
400 sıra fark var..
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
böyle şeyler pek belli olmaz kontejyan değişimi o seneki yaptığı reklam falan sıralamsını arttırabilir de azaltabilir de bekleyip göreceğiz -
bu senenin ygs'si ve sınavın zorluğu göz önünde bulundurulursa ben bu sene her bölümde başarı aralığına göre ilk 20-30 k da tahminen 2-3k oynayacağını düşünüyorum gelme ihtimali çok yüksek -
Hocam ben 10100 um 9100 luk yerin gelme ihtimali imkansiz mi seence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alo66
Hocam ben 10100 um 9100 luk yerin gelme ihtimali imkansiz mi seence
hocam hangi bölümü yazmayı düşünüyorsun söylesen daha net yardımcı olabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: drln95
bu senenin ygs'si ve sınavın zorluğu göz önünde bulundurulursa ben bu sene her bölümde başarı aralığına göre ilk 20-30 k da tahminen 2-3k oynayacağını düşünüyorum gelme ihtimali çok yüksek
mf3.14679....14500 veya 14300 luk yrrlerin gelme igtimali var mi?
179-379 kişi fark var ve bu fark bence çok değil gelme ihtimali bu seneki başarı ortalamalarını düşünürsek çok yüksek diyebilirim h -
quote:
Orijinalden alıntı: drln95
bu senenin ygs'si ve sınavın zorluğu göz önünde bulundurulursa ben bu sene her bölümde başarı aralığına göre ilk 20-30 k da tahminen 2-3k oynayacağını düşünüyorum gelme ihtimali çok yüksek
Hocam birçok bölümün kontenjanında azalma var o çok aklımı karıştırıyor
Benimde istedigk yer itu insaat turkce . Gecen yil 16900 le kapamis ben 14246 yim . Odtu kontenjanini 10 azaltti diye korkuyorum . Gelirmi acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X