Şimdi Ara

400 tl bütçem var telefon tavsiyeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. En son Lg Optimus l5 de karar kıldım ve aldım. Hepinize çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdizle456 -- 13 Ağustos 2013; 20:49:09 >

• kardeşim o paraya samsung corby alabilirsin o da 200-300 tl şimdi telefonu aldığında 4 ayrı arka kapak alıyosun ücretsiz. seçim senin

• corby ler eskidi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgen

kardeşim o paraya samsung corby alabilirsin o da 200-300 tl şimdi telefonu aldığında 4 ayrı arka kapak alıyosun ücretsiz. seçim senin

Corby çok eski ve android değil tipo iyi bb 9220 yede bir bak parana uygun bulursan ace al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eziyet01 -- 12 Ağustos 2013; 17:08:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• android almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • galaxy ace den uzak dur optimus l3 2 xperia tipo olabilir l3 2 tavsiye ederim
  • galaxy y
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • optimus l3 2 ile xperia tipo arasında kaldım daha farklı tavsiyelerinizide söylermisiniz
  • 2. el gm discovery almaya çalış
  • 2.el galaxy s1 alabilirsin veya htc chacha ama xperia tipoda o bütçe için iyidir yada 2.el lumia 520de iyi bir seçim olacaktır
  • xperıa tıpo yada mıroda olabılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukg

quote:

Orijinalden alıntı: zgen

kardeşim o paraya samsung corby alabilirsin o da 200-300 tl şimdi telefonu aldığında 4 ayrı arka kapak alıyosun ücretsiz. seçim senin

Corby çok eski ve android değil tipo iyi bb 9220 yede bir bak parana uygun bulursan ace al

abicim öneri yani sonuçta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.