Bildirim
400 tl ye alınabilecek en iyi makine ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Seçtiğin makina güzel slr bulabilirsin o fiyata ama film derdiyle uğraşabilirmisin. (Maddi yönden) -
s1800 slr değil mi? ve bu film olayı nasıl oluyor yani digital değil mi sonuçtaquote:
Orijinalden alıntı: d.eray
Seçtiğin makina güzel slr bulabilirsin o fiyata ama film derdiyle uğraşabilirmisin. (Maddi yönden)
-
DSLR Like (lensi değişmeyen SLR) makinelere bakılabilir o fiyata aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 6 Ağustos 2010; 0:01:42 > -
Slr değil slr like slr kısacası ilk kullandığımız fotoğraf makinalarının gelişmişi diye biliriz. Bölümün başında bilgi edine bileceğiniz doküman var. Film masrafıda çok pahalıya patlaya bilir. Birini bilgisayara takıp fotoğrafları görebilirken diğerinde filmi tab ettirmen gerekiyor. -
300 e samsung pl 70 alınabilir hd video kaydı mükemmel ,aldım kullanıyorum -
video benim için önemli değil aslında sadece fotoğraf kalitesi önemli.yine de makineyi araştırdım güzel bişeye benziyo önerin için saolquote:
Orijinalden alıntı: kaptan69
300 e samsung pl 70 alınabilir hd video kaydı mükemmel ,aldım kullanıyorum
-
46 tl daha çıkıp Fujilimf F80 alabilirsiniz.http://www.bizamerikadayiz.com/Fujifilm-FinePix-F80EXR-12-MP-Digital-Camera,PR-518.html -
500tl ye belki k100d bulablrsın..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X