400 tl ye kdr telefon önerisi verimisiniz Ama 400 lirayı geçmesin İnternetten bakıpta fiyat fln söylemyin ben gidip telefonculardan alcaaaaaaaaaaacacamcmacmamcmamcma
quote:Orijinalden alıntı: Sonork 400 tl ye kdr telefon önerisi verimisiniz Ama 400 lirayı geçmesin İnternetten bakıpta fiyat fln söylemyin ben gidip telefonculardan alcaaaaaaaaaaacacamcmacmamcmamcma keşke istediğin özelliklerden bahsetsen biraz... yoksa sadece 400 liraya kadar telefon olsunda ne olursa olsun mu diyorsun?
quote:Orijinalden alıntı: a_n0507 quote:Orijinalden alıntı: Sonork 400 tl ye kdr telefon önerisi verimisiniz Ama 400 lirayı geçmesin İnternetten bakıpta fiyat fln söylemyin ben gidip telefonculardan alcaaaaaaaaaaacacamcmacmamcmamcma keşke istediğin özelliklerden bahsetsen biraz... yoksa sadece 400 liraya kadar telefon olsunda ne olursa olsun mu diyorsun? samsung monte ihtiyaçlarımın hepsini karşılıyo samsung monte alacağımımmı
bence modası geçmekte olan bir telefon seçmişsin. ölü yatırım olur bu saatten sonra monteye para vermek. neyse karar senin. hayırlı olsun.
Samsung Monte alarak işletim sistemi olmayan bir cihaza para kaptırma bence.Biraz daha araştır daha üstün cihazlar bulabilirsin.