Bildirim
400 ytl hangi telefon ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
SX1 -
SX1 or SX1quote:
Orijinalden alıntı: Raven Shield
SX1 -
sanırım bulabilecegim en iyi tel sx1 ama alman malı olmasına dikkat et yoksa diger ülkelerin malın da sorun yaşaya bilirsin hee bide harflerin tuş takımı uzerin de olmasına dikkat et fiyatı galiba 391 ytl -
yaa onunda devamlı fıyatı artıyo en son estorede 430 ytl yapmıslar ve 22 subatta gelecegını soluyolar -
nnokia -gage veya motorola mpx200quote:
Orijinalden alıntı: fsencamlar
yaa onunda devamlı fıyatı artıyo en son estorede 430 ytl yapmıslar ve 22 subatta gelecegını soluyolar -
kamera ve bt önemli değilse geriye kalan herşeyin bulunduğuquote:
Orijinalden alıntı: Chriseba
nnokia -gage veya motorola mpx200
Alıntıları Göster
ayrıca 100 ytl ninde cebinde kalacağı
>>mpx200<< -
mpx200quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_ok
kamera ve bt önemli değilse geriye kalan herşeyin bulunduğu
>>mpx200<<
Alıntıları Göster -
mpx200 321 YTL bence SX1 alma forum dostu tavsiyesi.....quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_ok
kamera ve bt önemli değilse geriye kalan herşeyin bulunduğu
>>mpx200<<
Alıntıları Göster
sx1 alma alma alma elinde patlamasın.... -
sx1 al.quote:
Orijinalden alıntı: infinite
mpx200 321 YTL bence SX1 alma forum dostu tavsiyesi.....
sx1 alma alma alma elinde patlamasın....
Alıntıları Göster -
mpx200quote:
Orijinalden alıntı: KeanuReeves
sx1 al.
Alıntıları Göster -
ben sana 6230 öneririm oda çok iyi bir mp3 playera sahip radyosuda var ama resmi biraz kötü çeker duyduğuma göre bu yeni versiyonunda birazcık daha iyi çekiyomuş resimquote:
Orijinalden alıntı: Teknode
mpx200
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: bir_bucuk_milyon
ben sana 6230 öneririm oda çok iyi bir mp3 playera sahip radyosuda var ama resmi biraz kötü çeker duyduğuma göre bu yeni versiyonunda birazcık daha iyi çekiyomuş resim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ç@KAL
ben sana 6230 öneririm oda çok iyi bir mp3 playera sahip radyosuda var ama resmi biraz kötü çeker duyduğuma göre bu yeni versiyonunda birazcık daha iyi çekiyomuş resim
resmi 6600 veya sx1 le aynı eçkiyo sadece ekranı küçük olduğu iiçn kötü gözüküyo ama pc ye atınca güze gayett
-
Kamera ve Bluetooth diyorsan SX1, bunlardan vazgeçerim dersen MPX200quote:
Orijinalden alıntı: the_masterquote:
resmi 6600 veya sx1 le aynı eçkiyo sadece ekranı küçük olduğu iiçn kötü gözüküyo ama pc ye atınca güze gayett
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: the_masterquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: the_master
quote:
ARKADŞIM O ZAMAN HİÇ DURMA KOŞ bi 6230 al hatta ben satıyım sana tertemiz el sürülmemiş o derece yani bebek gibi baktım tele ...
-
MPX200'DE ISRAR EDİYORUM.6230'DAN DAHA GÜZEL.6230 ÇOK SORUNLU.quote:
Orijinalden alıntı: bir_bucuk_milyonquote:
Orjinalden alıntı: the_master
quote:
ARKADŞIM O ZAMAN HİÇ DURMA KOŞ bi 6230 al hatta ben satıyım sana tertemiz el sürülmemiş o derece yani bebek gibi baktım tele ...
Alıntıları Göster
-
sx1 alquote:
Orijinalden alıntı: Teknode
MPX200'DE ISRAR EDİYORUM.6230'DAN DAHA GÜZEL.6230 ÇOK SORUNLU.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1216
sx1 al
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: serkan1216
sx1 al
ALIPTA ne hapsın o telefonu hergün sorunlarıylamı uğraşsın o tamirci senin bu tamirci bnm dolşasınmı buraya topiclermi açsın ne YPASIn sx1 i -
tesekkurler arkadaslar sx1 icin sorunlu dıyolar bıde tus takımı falan bence cok kullanıssız..mpx gusel tel ama onda da kamera yok..6230 kalıyo gerıye..heralde ona bakacam...quote:
Orijinalden alıntı: bir_bucuk_milyonquote:
Orjinalden alıntı: serkan1216
sx1 al
ALIPTA ne hapsın o telefonu hergün sorunlarıylamı uğraşsın o tamirci senin bu tamirci bnm dolşasınmı buraya topiclermi açsın ne YPASIn sx1 i
Alıntıları Göster
-
6230 un ne gıbı sorunları var ??quote:
Orijinalden alıntı: fsencamlar
tesekkurler arkadaslar sx1 icin sorunlu dıyolar bıde tus takımı falan bence cok kullanıssız..mpx gusel tel ama onda da kamera yok..6230 kalıyo gerıye..heralde ona bakacam...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ağınız dengesiz ne demek
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- samsung ses arttirma kodu
- toplama telefon ne demek
- arayanın ismi gözükmüyor sadece numara çıkıyor
- gps nedir, ne işe yarar
- virüs temizleme
- şeffaf kılıf beyazlatma
- asker telefonu
- sim araç kiti nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X