Giriş seviyesi laptop bakıyorum 4000TL civarında. İstediğim Laptop'ta 2 özellik istiyorum sadece; İşlemci olarak i3 10 nesil bir işlemci. Bir de ekstradan HDD veya SSD takmak istediğimde takabileceğim boş bir bölüm. Laptop'ta HDD veya SSD olması önemli değil çünkü HDD olursa SSD, SSD olursa 1 TB HDD almayı düşünüyorum. Eğer 256 SSD + 1 TB HDD bir laptopu 4500 TL fiyatlarında varsa kaçırmadan alırım ama . Evet bu fiyatlarda bir şey kafanızda canlanıyor mu? Nasıl bir şey yapmak istediğimi anladığınızı var sayıyorum önerilerini tamamen açığım. Ben kendi araştırmalarım sonucunda bu modeli buldum; Ama exa markası güvenilir mi bilmiyorum ayrıca HDD takabileğim bir yer varmı bu laptop'da onuda bilmiyorum. |
4000 TL bütçe ile laptop tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Benim de merak ettiğim öneriler. Var mı bu fiyatta, üzmeeycek bir dizüstü acaba?
-
Exa itopyanın sahibiydi yanlış hatırlamıyorsam laptop işine mi girmişler yoksa daha önceden var mıydı ilk kez görüyorum.
-
Zamanındaki Victor gibi Clevo’nun en dandik kasalarına benziyor. -
Ben de böyle bir laptop arıyorum. Giriş Seviye.
Bütçem 3500-4500.
Bu tutara alınabilecek en iyi fiyat/performans ürünü hangisidir.
Uzman arkadaşları konuya bekliyoruz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ricardo12Ben de böyle bir laptop arıyorum. Giriş Seviye.
Bütçem 3500-4500.
Bu tutara alınabilecek en iyi fiyat/performans ürünü hangisidir.
Uzman arkadaşları konuya bekliyoruz :)
Tam olarak aynı fiyat segmentinde laptop arıyoruz. Ben bir haftadır bakıyorum ve bu aralıkta en iyi tercih sanırım şuan bu ürün.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X