Bildirim
4000 TL civarı hangisini tercih edersiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tek geçerim www.hepsiburada.comAcer Nitro AN515-43 AMD Ryzen 5 3550H 16GB 512GB SSD RX560X Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-43-amd-ryzen-5-3550h-16gb-512gb-ssd-rx560x-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q5xey-00d-p-HBV00000PMROF?magaza=Teknorya&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc
Testleri bu kanalda mevcut
-
Bilgisayara baktım ancak Acer ve Hp den ağzı yanan ben de dahil birsürü kişi olunca çok temkinliyim bu markalara karşı. -
Elektronik cihazlarda zaten sağlamlığın bir garantisi yok en iyisini de alsanız bozulabilir ki siz f/p ürünü bakıyorsunuz zaten o civarlarda alabileceğiniz ürünler çok iyi ürünler değil benim önerdiğim içlerinde en verimli olanı kasası donanımları malzemelerinin kalitesi kadar soğutması da önemli ve gözlemlediğim kadarıyla fiyatına göre içlerindeki en alınabilir cihazı bu görünüyor ürün yorumlarında da detaylardan bahsedilmiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X