Şimdi Ara

LG HT503TH yorumlar neler? 450-600 arası hangi sistem tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.. LG HT503TH almayı düşünüyorum.. Dinleme fırsatım olmadı. Bir kaç gündür araştırıyorum yeterli yorum da alamadım bu cihaz ile ilgili.. Kullanan - ya da bilgisi olan varsa bu sistem hakkında yorumlarını yazabilirlermi.. LG özellikleri fena gözükmüyor - görünüm ve fiyatı da uygun geldi.. o yüzden bu modele odaklandım.. 560 liraya var şu anda internette. Sizlerin bu fiyat civarı tavsiye edebileceği model varmıdır.
    HT503TH kullanan bir arkadaş kullanıcı icelemesi yapsa çok makbule geçerdi aslında. Teşekkürler.

• Hiç kullanan yokmu
  • Bir kaç ay önce 600-700 TL aralığında bir çok sistem inceledim, hem estetik açıdan hem ses açısından hem de kullanılabilirlik açısından en uygun olduguna karar verip aldım. Çokta memnunum. Hem DİVX'leri sorunsuz oynatıyor, hem de PS3'üme bagladım. 500 w ama zaten ben bugüne kadar sesi 15'in üzerine çıkaramadım. Ses gümbür gümbür.
    Eğer ses sisteminden çok özel beklentilerin yoksa bu sistem seni hayli hayli tatmin eder. Fiyatı da ekonomik
  • turquito teşekkürler.. Ben de uzun zamandır araştırma aşamasındaydım - bu sistemi alıcam büyük ihtimalle.. Dediğin gibi 500W zaten ihtiyacımı fazlasıyla karşılayacaktır.
  • HT 503TH ile LH 503TH aynı modellermidir acaba? İstanbul bilişimin sitesinde LH olarak geçiyor model.. Bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili.. LG nin sitesinde LH diye bir model göremedim
  • bende ht503th aldım gayet memnunum fakat tek sorun bır turlu 5+1 ses alamadım daha ps3ude baglamadım. fakat dıvx ızledım kesınlıkle ses kalıtesı cok guzel gorum desenız çok şık. tavsıye ederım ama su 5+1 ses sorunun bı cozebılsem turquito arkadasım sen 5+1 ses nasıl alıyosun yardımcı olurmusun
  • izlediğiniz filmlere dikkat edin 5+1 destekli film değilse arka hoporlerden ses gelmez 2.0 mi 5+1 film mi izliyorsunuz buna dikkat edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SAMSUNG HT-TZ315T EV SİNEMA SİSTEMİ bende bunu almayı düşünüyorum 800watt lg ht503th den daha iyi olduğunu düşünüyorum alayım mı samsungu?
  • ev sinema sistemlerinde 500 w üstünü gereksiz buluyorum çünkü lg 503 th ile ses kademesini 15 ten yukarı açamıyorum ki en üst kademe 40.
  • Bende Philips HTS3377 aldım. 1000W. Ses iyi 40 son kademe sesi 10 kademeye gelince evden şikayetler gelmeye başlıyor 500w oldukça yeterli olacaktır. Ben Optik ve Coax digital girişleri olduğundan bu modeli seçmiştim. Bu cihazda (diğer cihazları dinlemedim) filim/müzik stereo olsada tek tuşla sanal 5+1 (Dolby ProLocigII) yapabiliyorsunuz isterseniz 5+1 stereo modda çalıştırabiliyorsunuz. Anladığım kadarı ile LG 5xx ,serisinde stereo filimlerde arka hoparlörlerden dan ses gelmiyor.. Eqo ayarları hazırda gelsede zaten kulağa hoş geliyor. Extra bir ayar gerek duymuyor insan.. USB den 2gb üstü divx okumadaki problemde yani güncelleme ile ortadan kalktı.. Ürüne giriş bolluğu ve ses yeterliliği bakımından philipsi tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.