Şimdi Ara

4000 tl oyun sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şöyle bir sistem topladim önerilerinizi bekliyorum.Butce en fazla +250 tl olur. Şimdiden teşekkürler
    Edit: Beyler birde bu anakartla işlemciye verimli bir şekilde o.c yapabilir miyiz?
    4000 tl oyun sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profobradovic33 -- 8 Mayıs 2017; 12:55:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fena sistem olmamış hocam. Hayırlısı olsun. Bence Ssd 'i 256Gb olanını alın. Ya da 1Tb Hdd dahil edin. 128 yetecek mi size? Ekran kartını da Rx580 8Gb yapın bence. Seçtiğiniz monitör Amd Freesync destekli. İkisi bir uyum sağlamış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 8 Mayıs 2017; 15:48:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabin icin teşekkürler. Hdd bende mevcut ssd 128 gb yeterli olur diye düşünüyorum. Monitörü de f/p ürünü olduğu icin seçtim freesync özelliğini pek kafaya takmiyorum gtx 1060 o konuda tercihim. Hocam bu anakartla islemciye iyi bir oc yapabilrimiyiz bir fikrin var mi anakart en ucuz olanlardan biri oldugu olsudu icin bu konuda kafamda soru isaretleri var.Birde bu ramler ryzenle uyumlumu hocam bir bilgin var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profobradovic33 -- 8 Mayıs 2017; 21:20:18 >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.