Şimdi Ara

4000 TL SİSTEM YORUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemimi vatan bilgisayardan toplayacağım. Sistemi bu şekilde topladım uzun araştırmalar sonucu. Anakartı O.C li bir anakart seçmemin nedeni 5-6 ay sonra overclocklu işlemci alacağımdandır. Amd ekran kartı düşünmüyorum. Sistemi yorumlamanızı rica ediyorum.

Bir de sorum olacak. Vatandan pc toplayınca windowsa para vermek gerekiyor mu ? Yani vatandan her pc toplayan windows parası ödüyor mu ? Bu konuyu bilmediğim için Windows 8 ekledim ücretsiz windows 10 a yükseltilebildiği için. Vatan bilgisayarını toplamış arkadaşlardan yardım bekliyorum bu konuda.

4000 TL SİSTEM YORUMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmackThat_94 -- 11 Nisan 2016; 20:54:16 >

• 5-6 ay sonra o.c destekleyen bir işlemci alacaksanız neden işlemci alıyorsunuz anlamadım ?

anakartı çok abartmışsınız.

toshiba marka hdd tavsiye etmem ayrıca en az 64 mb önbellekli olmalı.

bu arada everest marka almayın derim.

windows almanıza gerek yok kendiniz indirip kurarsınız.

edit:
     4000 TL SİSTEM YORUMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 11 Nisan 2016; 20:18:39 >
  • dgkn.95 kullanıcısına yanıt
    HDD konusunda haklısınız gözümden kaçmış. 64mb ön bellekli Western Digital ile değiştirdim. Şuan da işlemci almamın nedeni yeni işlemciyi aldığımda bu aldığım işlemciyi kuzenimin sistemine verceğim içindir. Yani yenisni alana kadar bende kalcak sonra onun olcak hesabı. Everest kasa konusunda niye öyle dediniz ? Soğutma olayı mı sıkıntı everestte ? Sizin önerdiğiniz sistemde i5 6600K işlemci içinden soğutucu çıkmıyor ayrıyetten soğutucu da alınması gerekli o sisteme. Anakartımın gaming anakart olmasını istiyorum ileriye dönüklük açısından.

Windows konusunda da kendimizin yüklediği windowslar orjinal olmayan driver olacak. Bu da parçalara zarar vermez mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmackThat_94 -- 11 Nisan 2016; 20:51:52 >
  • SmackThat_94 kullanıcısına yanıt
    benim attığım sistem tam size göre bence.

kuzeniniz overclock yapmıcaksa k karfi olmayan modelı yada 6500 alabilirsiniz.

everest markası kalitesizdir.

windows'u para verip alan çok az sorun olmaz boşa para harcamayın.

ilerde overclock destekli bir işlemci alıcaksanız soğutucuda alınacak tabii.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.