Şimdi Ara

40000-50000 TL bütçe arası sıfır mı ikinci el mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bundan bir ay kadar önce yine sizlerin tavsiyeleriyle kendime fiesta almıştım. Şimdi babam emekli oluyor ona bir araç bakıyoruz yine tavsiye almaya geldim. Bütçemiz 40000-50000 arası ama 45000 tl civarı olsa çok güzel olur.

Sizce sıfır olarak clio, fiesta mı düşünelim yoksa ikinci el focus, jetta, auris mi bakalım?

Kasa tipi olarak herhangi bir kriterimiz yok. Dizel olması işimize gelir ancak benzinli olursa da lpg uyumu iyi olsun.

Babam alacağı arabayı 10-15 sene kullanmak istiyor kaza bela olmazsa inşallah o yüzden servisi iyi, sorunsuz bir model olması da önemli.

Neler önerirsiniz söylediğim modeller içinde veya dışında?

Edit: Donanım olarak boş bir model düşünmüyoruz. En azında orta donanımlı bir araç olsun istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewerman -- 17 Ekim 2013; 18:37:39 >

• ne istediğine karar ver bsınıfı c sınıfı otomatik dizel benzin lpg uyumu uzar bu liste..

3 ay clıo kullandım Allah korusun bu denli kalitesiz bi malzeme daha görmedim..

bu paraya sıfır yada sıfır ayarında b sınıfı alırsın 2012 ve sonrası yenı kıa rıo yada 2012 ve sonrası honda jazz bu sınıfın liderleri...

yada c sınıfına bakarsın aurıs astra manuelse passat yada golf de olabilir ancak dsg si yıne uzak dur derim..
  • Civic, corolla mazda 3 sedan 1.6 benzinli manuel araç alınabilir. Sıfıra yakın bir araç olur. Uzun yıllar kafanız rahat binersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

ne istediğine karar ver bsınıfı c sınıfı otomatik dizel benzin lpg uyumu uzar bu liste..

3 ay clıo kullandım Allah korusun bu denli kalitesiz bi malzeme daha görmedim..

bu paraya sıfır yada sıfır ayarında b sınıfı alırsın 2012 ve sonrası yenı kıa rıo yada 2012 ve sonrası honda jazz bu sınıfın liderleri...

yada c sınıfına bakarsın aurıs astra manuelse passat yada golf de olabilir ancak dsg si yıne uzak dur derim..

haklısınız segment kararı verirsek daralıcak seçenekler ama öyle bir takıntısı yok babamın açıkcası. b veya c olabilir farketmez. ama önceliğimiz dizel manuel bir araba. çok beğendiğimiz bir şey olursa benzinli düşünebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Civic, corolla mazda 3 sedan 1.6 benzinli manuel araç alınabilir. Sıfıra yakın bir araç olur. Uzun yıllar kafanız rahat binersiniz.

mazda 3 ben de istedim ama sabit fikirli insanları ikna etmek zor bilirsiniz. ancak corolla olabilir. teşekkürler.
  • 45 50 bin lira civarı bir parayı B sınıfı bir araca vermek çok doğru ve mantıklı gelmiyor bana dolayısıyla benim tavsiyem Focus veya Civic ikiside güzel araçtır uzun süre sıkıntı çıkarmayacak araçlar aslında uzun süre binmek için d sınıfı bir araç daha uygun olacaktır ancak limite göre alınacak bir d sınıfı araç sıkıntı çıkartabilir model olarak da zaten çok yüksek olmayacaktır.
  • 2012 model 0 KM mazda 3 leri şu anda uygun fiyatlardan veriyorlar.Bir görüşün derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • of dead kullanıcısına yanıt
    ben de aynı şeyi söylüyorum sürekli. B sınıfı arabaya o kadar verme. ama sırf sıfır olsun dediği için kriterlerden çıkartamıyorum.

• Öneri olarak götürücem çok teşekkürler.
  • bence b sınıfına ön yargıyla bakmamalı arkadaşlar evde hem d sınıfı hemde eşimde b sınıfı araç var bence mantıklısı b sınıfı yakıt olarak 1.4 ve 109 ps lik gücü ile yakıtta çok ekonomik ayrıca şehir içinde asla sıkıntı yaratmıyor yok oraya sığmaz park sorunu yaşatmaz.. konfor olarakta yeni b sınıflarının bazıları çoğu c sınıfından kaliteli ve donanımlı o zaman neden fazla para vermeli yada sıfır ayarında almak yerine 3-4 yaşında km yapmış yıpranmış araçlar alınsın ki..
    bende bayram sonu satlığa çıkarıp kendime bi bsınıfı almak niyetindeyim..
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    civicler çok zorlar hocam. corolla veya avensis düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewerman

ben de aynı şeyi söylüyorum sürekli. B sınıfı arabaya o kadar verme. ama sırf sıfır olsun dediği için kriterlerden çıkartamıyorum.

Sıfır araba almak her zaman mantıklı ancak bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor ya donanım olarak daha düşük sıfır c sınıfı bir araç tercih edeceksiniz yada donanım olarak yüksek ancak sınıf olarak düşük b sınıfı bir araç tercih edeceksiniz tercih meselesi.
  • of dead kullanıcısına yanıt
    sıfır alınacaksa eğer bence donanımlı bir b sınıfı almak daha mantıklı.
  • quote:

civicler çok zorlar hocam. corolla veya avensis düşünülebilir.

o km cruze alabilirsiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel kasa Mazda 3 sıfır dizel manuel en fulu 50k gibi bir şeydi.

Bir de Mitsubishi lancer 1.6 invite alıp lpg takabilirsiniz.
    45k gibi bir şeydi fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Güncel kasa Mazda 3 sıfır dizel manuel en fulu 50k gibi bir şeydi.

mitsubishi düşünmüyoruz teşekkürler. mazda 3' ü araştırıyorum şu an.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Güncel kasa Mazda 3 sıfır dizel manuel en fulu 50k gibi bir şeydi.

mitsubishi düşünmüyoruz teşekkürler. mazda 3' ü araştırıyorum şu an.

Liste fiyatından baya Bi ucuza satılıyor
    bayiye gitmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbula dönünce en yakın bayiye gideceğim. teşekkür ederim.
  • ben olsam 2. el focus bakardım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.