Şimdi Ara

**40000 YTL civarı Dizel tavsiyeleriniz** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: reymint

GOLF PLUS

golf plus ın dizeli 60 bin ytl naptın sen yiğen
  • Bu araba pert oldu.Yani sigorta tarfndan parası verilio 0 modelin.Kazalı olan trafkten siliniyor.
    Arkadaşlar hesapladm yılda max 500-600 YTL kar ediorm dizelle.Başlangıçta fazla veriorm gerçi.
    Benzinli de baksam dedm.Yeni Civic Elegance moedli fln var.Kafamı karıştrdm iice
  • o fiyat gamında 407 ve c5 den daha iyi dizel motorlu bi araç bulman zor gözüküyo....
    limitlerini biraz zorlayabileceksen ben ford mondeo veya toyota avensis derdim.....
    yinede çok çok geçmiş olsun.... cana da gelebilirdi allah korumuş....
  • GEçmiş olsun buğra bayadır göremiyorduk seni
    Valla ben Volvo S40 derim...

Volvoyu tek geçerim.... Temiz 2. el bir tane al... Dizel olsun 1.6 güzel araç....

Ayrıca ALLYC Volvo S40 D segmenti bir araç . C segmenti diye hatırlaman şundan dolayı Focusla aynı platform ama bi üst sınıf

Çok klas bi araba, kırmızısımsı bir rengi vardı çok yakışıyor.
  • eğer o fiyata alınabiliyorsa tabiki volvo s40. bu arada bende s40 ın D segmenti olduğunu öğrenmiş oldum . eğer fiyat çok aşıyorsa nben yine C5 tavsiye eddrim; beğenmezsen 1-2 yaşında, 2. el temiz mondeo TDCİ ghia.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

GEçmiş olsun buğra bayadır göremiyorduk seni

Volvoyu tek geçerim.... Temiz 2. el bir tane al... Dizel olsun 1.6 güzel araç....

Ayrıca ALLYC Volvo S40 D segmenti bir araç . C segmenti diye hatırlaman şundan dolayı Focusla aynı platform ama bi üst sınıf

Saolsn abi giremiorm ya pek siteye.Ama başladm ynden:).Ya Volvo da bulamıorm ki 2.el. 0 da yetmedi.
    Benzine dönüp civic mi alsam dedm.Sınıf olayı flan.Büük ihtimal C5 olcak herlde.Çok teşekkür ederm hepnze

• 2. el düşünürseniz belki jetta, ya da bi önceki kasa 130hp lik passat tdi..
  • dostum benzinli de düşünmeye başladıysan golf tsi çok güzel olur 42küsür bi fiyatı var sedan istersen fetta tsi de olur ama o biraz daha tuzlu galiba benzinli olarak tsi motorlar gayet iyi seçenekler bence
  • Bencede Golf TSI düşünülür fazla yakmıyor ,veya biraz daha sık kendini golf 2.0 tdi 55 ytl
  • 2.el d sağmenti c5 407 mondeo c sağmenti focus s40 megane jetta
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

GEçmiş olsun buğra bayadır göremiyorduk seni

Evet ancak Ayni Sase uzerine yapilmis Olmasi bende C segmenti Izlenimi birakmis sanirim. Tum araclarin boyutlari birbirine yakin, S40 c5 407 ve Focus.

Bu arada Civic Guzel arac ancak eger civic alirsaniz sanki biraz gelen gideni aratir olur kanisindayim, Civic Basarili bir arac ancak Katogori Atlayacak bir konumda olmadigini dusunuyorum. Motor Olarak basarili atm olmasina ragmen 1.6 125 hp ancak yalnis hatirlamiyorsam siz dizel aracinza chip yaptirmistiniz, Turbo beslemeli araciniz 131hp civarina kadar cikmisti sanirim. Belki ataklik olmasada hem ekonomik hem de guclu olmasinin kime ne zarari var ki :) aradaki Fiyat farki ile guvenlik + yol tutusu + Dizel + Ust katogori bir arac aldiginizi hatirlatmakta fayda goruyorum...

Tekrardan gecmis olsun buyuk bir kaza olmus , tum yeni nesil araclarda oldugu gibi sase saglam (gorebildigim kadariyla ) ancak Kaporta mahvolmus icten ve profilden bir resim olmamasina ragmen yasam alaninda bir ezilme ve A , B sutunlarinda bir bukulme ve benzeri olaylar olmadigini ve kapilarin calistigini zannediyorum dogru mudur ?

• arkadaşım hiç düşünme ve focus yada c-max al dizelde ford çok ıyı ve çok sağlam
  • dizelde ztn onlar aynı motor arkadşm Volvo,citroen,peugeot,ford...

Çok çok teşekkür ederm hepnzin fikrlerine.Dün akşam FÜme Citroen C5 1.6 HDI aldm yine özlemişim
    Saoln hepnz...
  • geçmiş olsun...

dizel alacaksan golf tdı passat tdı bora tdı falan olabilir.

2. seçeneğinde ford olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: qr_bugra

dizelde ztn onlar aynı motor arkadşm Volvo,citroen,peugeot,ford...

Çok çok teşekkür ederm hepnzin fikrlerine.Dün akşam FÜme Citroen C5 1.6 HDI aldm yine özlemişim
    Saoln hepnz...

Saol japon dostu da aldm artık.Çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Professional -- 27 Aralık 2006; 16:38:07 >
  • Hayırlı olsun.
  • o paraya iki tane sıfır tata indigo diesel alabilirsin
  • audi veya passat bulabilirsin.
    en son ihtimal superb -sıfırı yaklaşık 56.000 ytl.
  • almışsın hayırlı olsun mesajını görmemişim yazdıkça yazmışım.
  • bence yine c5 al, ama başka araç alıcam diyorsan, ford mondeo diyorum, nerdeyse focus ghia fiyatına bırakıyorlar, hem de 2.0 tdci.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.