Şimdi Ara

**40000 YTL civarı Dizel tavsiyeleriniz**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafta sonu kırmzı ışkta geçen biryle çarpıştık.2006 model C5 1.6 Hdi... 3 hava yastıı falan açldı.Pert oldu.Sigortadan alacağım parayla yerini tutablicek bir araba arıyorum.2.el de olabilir.Yoksa yne c5 mi?. Yardmcı olursanz sevnrm...Max 50000YTL e çıkablrm sanrm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Professional -- 21 Aralık 2006; 20:59:08 >

• focus ghia tdci 36-37ye bulursunn
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

focus ghia tdci 36-37ye bulursunn
    geçmiş olsun kırmızı ışıkta araba nasıl pert olur yaw

ben de dizel olunca focus derim kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

geçmiş olsun kırmızı ışıkta araba nasıl pert olur yaw

ben de dizel olunca focus derim kesinlikle

Alıntıları Göster
    ben belli hızla geçerken öbür tarftan kırmzda adam geçnce olablio tabi...fotoraf eklerm

C5 ten sonra focusa binmek insann içne sinmez snrm ama düşnrm saoln

• quote:

Orijinalden alıntı: The Professional

ben belli hızla geçerken öbür tarftan kırmzda adam geçnce olablio tabi...fotoraf eklerm

C5 ten sonra focusa binmek insann içne sinmez snrm ama düşnrm saoln

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun. En kötüsü bu olur inşallah. Yani C5'ten sonra alt sınıfa inmek biraz garip gelebilir. Önceden C4 vardı zaten değil mi? 407 olabilir mi mesela? 2. el de düşünebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Çok geçmiş olsun. En kötüsü bu olur inşallah. Yani C5'ten sonra alt sınıfa inmek biraz garip gelebilir. Önceden C4 vardı zaten değil mi? 407 olabilir mi mesela? 2. el de düşünebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    eet c4 vardı... 407 den byaa soğudm yaa.. düşünüorm düşünüorm yne c5 çıkıo da... Haniinsanda araba değiştme sevdası vardr ya.engelleymiorm:D

• quote:

eet c4 vardı... 407 den byaa soğudm yaa.. düşünüorm düşünüorm yne c5 çıkıo da... Haniinsanda araba değiştme sevdası vardr ya.engelleymiorm:D

Alıntıları Göster
    sıfır fiyatlarını bilmiyorum ama ikinci el temiz TDCI mondeo olabilir mesela
    ucuza alırsın ucuza satarsın
    ama taş gibi sağlam arabadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

sıfır fiyatlarını bilmiyorum ama ikinci el temiz TDCI mondeo olabilir mesela
    ucuza alırsın ucuza satarsın
    ama taş gibi sağlam arabadır.

Alıntıları Göster
    Volvo S40 dizel çok çok güzel bir araç,+Volvo kalitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Savage

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Savage

Evet belki biraz küçük gelicektir ama Volvo S40 da çok güzel araç. İç mekanı da çok şık ve kaliteli. Bence idareten (!) bunu al. C5 yenilenince de onu alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Orjinalden alıntı: Savage

Evet belki biraz küçük gelicektir ama Volvo S40 da çok güzel araç. İç mekanı da çok şık ve kaliteli. Bence idareten (!) bunu al. C5 yenilenince de onu alırsın

Alıntıları Göster
    Focusun dizellerinin fiyatı iyi onun hariçinde 48 ytl golf 1.9tdi tavsiye ederim

• 0 kmde dizel Focus, ikinci elde S40 önerebilirim. Bu ikisi de 110 bg.
    1.9 common rail olmayan bence daha güvenilir ama daha gürültülü bir dizel motor da olursa 105 bglik Golf/Jetta Midline da olur.
    S40'ın 2007 modelinin dizeli 31200 Avro! 2006 modelleri sanırım son kampanyada 26500 Avro'ya vermişlerdi. Ellerinde 2006 kaldı mı bilmiyorum.
    İkinci el olabilirse 2006 model az kullanılmış 2.0 140bglik motoru ile Golf/Jetta veya yine 1.6D S40 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

0 kmde dizel Focus, ikinci elde S40 önerebilirim. Bu ikisi de 110 bg.
    1.9 common rail olmayan bence daha güvenilir ama daha gürültülü bir dizel motor da olursa 105 bglik Golf/Jetta Midline da olur.
    S40'ın 2007 modelinin dizeli 31200 Avro! 2006 modelleri sanırım son kampanyada 26500 Avro'ya vermişlerdi. Ellerinde 2006 kaldı mı bilmiyorum.
    İkinci el olabilirse 2006 model az kullanılmış 2.0 140bglik motoru ile Golf/Jetta veya yine 1.6D S40 olabilir.
    O fiyata Onerilebilecek D segmentinde iki araba C5 ya da 407 bu arada Gecmis Olsun Resim Var mi ? Sonucta S40 Falan Benim Hatirladigim Kadariyla c segmentinde .

407 nin C5 e bir artisi var sadece biraz daha guvenli, yani sira c5 in yol tutusu ve suspansiyon sistemiyle daha iyi oldugu kanaatindeyim. Eger Seklinide seviyorsaniz c5 iyidir. Resim varsa Alabilirmiyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

O fiyata Onerilebilecek D segmentinde iki araba C5 ya da 407 bu arada Gecmis Olsun Resim Var mi ? Sonucta S40 Falan Benim Hatirladigim Kadariyla c segmentinde .

407 nin C5 e bir artisi var sadece biraz daha guvenli, yani sira c5 in yol tutusu ve suspansiyon sistemiyle daha iyi oldugu kanaatindeyim. Eger Seklinide seviyorsaniz c5 iyidir. Resim varsa Alabilirmiyiz.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederm yardmlarnz için.Düşüncem hepsini en uygn bulana kadr...O aceleyle sadce bi tanıdk kötü telfnla çekmş.Servise gidp de çekmedm bn de.Bunlar var sadce:)

• quote:

Teşekkür ederm yardmlarnz için.Düşüncem hepsini en uygn bulana kadr...O aceleyle sadce bi tanıdk kötü telfnla çekmş.Servise gidp de çekmedm bn de.Bunlar var sadce:)

Alıntıları Göster
    Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, kırmızı ışıkta geçen arabaya siz vurdunuz sanırım bu arada vurduğunuz araba ne markaydı? Ondaki hasar durumu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 22 Aralık 2006; 18:58:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, kırmızı ışıkta geçen arabaya siz vurdunuz sanırım bu arada vurduğunuz araba ne markaydı? Ondaki hasar durumu nedir?

Alıntıları Göster
    Onda sanrm 2003 model ya da 2002 Marea Liberty vardı.Yandan girdi onn burnuna.Tekerleri denizde giden araba gibi oldu braz.Onnki bu kdr deil ya tamir olur.Saoln,teşşkür ederm ya cana gelmedi en azndan:)

• quote:

Onda sanrm 2003 model ya da 2002 Marea Liberty vardı.Yandan girdi onn burnuna.Tekerleri denizde giden araba gibi oldu braz.Onnki bu kdr deil ya tamir olur.Saoln,teşşkür ederm ya cana gelmedi en azndan:)

Alıntıları Göster
    6000 ytl daha koy.407 hdı al.arkadaşımda vardı.güzel araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: toksin

6000 ytl daha koy.407 hdı al.arkadaşımda vardı.güzel araba.

Alıntıları Göster
    Vallaha 2.el vectra alabilirsin 1.9cdti belkı ama 407de kral arac
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

Vallaha 2.el vectra alabilirsin 1.9cdti belkı ama 407de kral arac

Alıntıları Göster
    GOLF PLUS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furusato

GOLF PLUS

Alıntıları Göster
    Öncelikle çok geçmiş olsun.
    Focus tdci ghia veya megane privillege incelemeni isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran_bari

Öncelikle çok geçmiş olsun.
    Focus tdci ghia veya megane privillege incelemeni isterim

Alıntıları Göster
    focus sımdıkı uyguna benzıyo yıne c5 alabılırsın belkı de bu aracı satcakmısın hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.