arkadaşlar ios7 yi indirdim telefondan kurarken takılıp kendini kapattı kurtarma moduna aldı bilgisayara takınca da geri yükle diyorum iphone bekleniyor diyor sonra 4005 hatası veriyor ne yapmam lazım ?
Bende de aynı problem mevcut...
bizde de var ÇÖZÜM ?
benim garantiden telefon değişti diyim sen anla :D
FIXED!!!! For me anyway, and I hope for you!
So I tried to update to ios 7 and after downloading the software itunes tried to update my iPad 3. I recieved the error 3004 and was stuck in the "Connect to iTunes" screen and could not get out of it. Completely annoyed!
But then I remembered something from when I used to fiddle with iphones. I opened a program I had called TinyUmbrella, which can be used to force boot out of recovery mode (the "connect to itunes" screen).
My ipad was still connected to itunes and in recovery mode. I opened TinyUmbrella, selected my ipad (which was just shown by the serial number), then clicked "Exit Recovery" and BAM!!! It immediately kicked my out of the recovery screen and started my ipad back up to my home screen.
Now, my ipad was still on 6.1.3 since the update to ios 7 had failed. But I didn't care, my ipad was fully functional again just like I left it before. Thank God for TinyUmbrella! Here's the CNET link for TinyUmbrella if you need it:
arkadaşlar ipad4 ümü ilk çıktığı zaman bimeksten almıstım.2sene 9 aydır canavar gibi calısıyordu.tek takılma kasılma yoktu. 2 senedir ios 7 ile kullanıyordum. cuma günü hadi ios9 cıkmadan bi ios8 ide görem die bi güncelleme yapam dedim. güncellemeyi yaptımda. bir saat boyuncada cihazı kullandıö yağ gibi akıyordu 8.4.1 ile. açıkcası kasılacak diyede korkuyordum ama iyiydi. ne olduysa o 1 saatten sonra oldu. safaride gezerken pat diye ekran gitti ve 1 daha gelmedi. recovery, dfu filan denedim 4005 hatası verdi.ne yaptıysam cihazı restore edemedim. troy magazasına ugradım antalyada. bana apple yetkili servisine yönlendirdiler. 2 gün onlarda kaldı. onlarda direk birsey demediler su var bu var diye. anakartta sıkıntı olmalı dediler. zaten içini açmamışlar. bu arada garantim dolalı 9 ay oldu. 725 tl karsılığında değişim olur dediler. e bende içimden oha dedim. cihazım ipad 4 32 gb hücresel. o parayı bu satten sonra vermeye değer miki? sizce ne yapmalıyım apple ile mi görüşmeliyim randevu alıp sizce garantisi bitmiş bi cihaza yardımcı olurlar mı en azından daha makul bi fiyata yada baska bi apple servise daha mı göstermeliyim? merdiven altı bazı yerler acıp bakarız ama ekranın kırılma ihtimali falan filanda var dediler. su an manisadaki kendi evime geldim. burdan yazarken bi yandanda burdaki bilgisayarımla restore deniom ama ne çare. itunes ipadin seri numarasını görmüyorda. seri numara yok yazıyor. aklım almıyor bir türlü. pırıl pırıl cihaz. su gibi çalışan cihaz nasıl bu duruma gelir.bi yazılım güncelleme nasıl bu hale getirir.