Şimdi Ara

Mavi ekran hatası fltmgr.sys error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce yeni işlemci ve anakart aldım. Şu son 2-3 gündür sürekli olmasada bazen 1 saatte bir bazen günde bir mavi ekran hatası alıyorum ( hata : fltmgr.sys ). Bunun yanı sıra ram ve ekran kartında ısınmalar var oynadığım oyuna göre ekran kartının ısınması normal diye düşünüyorum ama ram neden bu kadar sıcak oluyor onu anlamadım. Ve son olarakta oynadığım bütün oyunlarda game crash hatası alıyorum ve oyun belli bir süre sonra kendi kendini kapatıyor. yardımcı olursanız çok sevineceğim.Saygılar
    Oyun içi (Gw2) ısınmada Anormal bi durum var mı yok mu diye söylerseniz sevineceğim. http://prntscr.com/31q249
    Pc özellikleri
    ISLEMCI
    Intel Core i7 3770K @ 3.50GHz Ivy Bridge 22nm Teknoloji
    RAM
    8,00GB İkili-Kanal DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
    ANAKART
    ASUSTeK COMPUTER INC. MAXIMUS V GENE (LGA1155)
    EKRAN KARTI
    2047 MBNVIDIA GeForce GTX 760 (ASUStek Computer Inc)
    SSD-HDD
    120GB TS128GSSD720 (SSD)
    60GB Corsair Force GT (SSD)
    1TB Seagate ST1000DM003-9YN162 ATA Device (SATA)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgi

fltmgr.sys hatası, genellikle sürücü sorunlarından veya sistem dosyalarının bozuk olmasından kaynaklanan bir Windows mavi ekran hatasıdır.

fltmgr.sys dosyası, Windows İşletim Sisteminde önemli bir sistem dosyasıdır. Dosya Sistemi Filtresi Sürücülerini yönetir ve bunların güvenli bir şekilde çalışmasını sağlar.

Bu hatayla karşılaştığınızda, bilgisayarınız yeniden başlatılarak hata mesajı görüntülenir.

fltmgr.sys mavi ekran hatasının nedenleri:

• Sürücü sorunları: Yanlış veya güncel olmayan sürücüler hataya neden olabilir.
    • Bozuk sistem dosyaları: Sistem dosyalarının bozulması da hataya yol açabilir.
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım: Virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar sistem dosyalarını bozarak hataya neden olabilir.
    • Donanım sorunları: Arızalı donanım bileşenleri de hataya yol açabilir.

fltmgr.sys mavi ekran hatasını çözme yöntemleri:

• Sürücüleri güncelle: Aygıt Yöneticisi'ni açın ve tüm sürücülerin güncel olduğundan emin olun.
    • Sistem dosyalarını onar: Komut İstemi'ni yönetici olarak açın ve şu komutu çalıştırın: sfc /scannow
    • Virüs taraması yap: Sisteminizi virüs veya kötü amaçlı yazılım açısından tarayın.
    • Windows 10 için Gereç Kutusu'nu kullanın: Windows 10 kullanıcıları, Windows 10 için Gereç Kutusu'nu kullanarak sistem sorunlarını gidermeyi deneyebilirler.
    • Profesyonel yardım alın: Sorunu kendi başınıza çözemezseniz, bir bilgisayar teknisyenine başvurun.

Önemli Not: Mavi ekran hataları ciddi sistem sorunlarına işaret edebilir. Bu hatayla sık sık karşılaşıyorsanız, bilgisayarınızı bir teknisyene götürmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mundo Mundo M kullanıcısına yanıt
    Bunu indirin driverlarınızı güncelleyin sorun çözülecektir.
    http://www.drivereasy.com/
  • teşekküler şuan yüklemeye başladım hepsini tek tek eğer aynı problem ile karşılaşırsam tekrardan yazacağım.
  • tekrardan merhaba malesef tek tek yükledim hepsini fakat gene aynı sonuç memtest yaptım ramlerde mi sorun var diye herhangi bir problem çıkmadı.

• yabancı bir forumda rastladım benim gibi hata alan birine adam biosu resetleyince problemi geçmiş bende resetlemek yerine bir alt sürüme geçtim 1 saattir oyunlarda gir çık yaparak deniyorum ve bencmark testine de soktum herhangi bir sorun çıkmadı umarım düzelmiştir. 1-2 gün daha deneyip sonuçları yazarım.
  • sorun bios'la alakalıymış eski sürümünü yükleyince kendine geldi eğer böyle bir sorun ile karşılaşan arkadaşlar olursa ilk iş bios sürümünü kontrol edin. @HexCartel teşekkürler yardımın için iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.