Şimdi Ara

406 2.0 sv otomatik 1999 model alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar araba almak için uzun zamandır araştırıyorum. Hep japonlara baktım ama bi araba takas edelim diyor. 

Benim aracım 2010 1.5 dci expression symbol hatasız boyasız. 

Diğer araba 406 

http://www.sahibinden.c...m-araci-206917793/detay

Ön 1 çamurluk değişik tavan hariç boyalı motor %80 in üzerinde diyor. Sanroof da arıza var dedi yaptırıp verecek. Otomatikte sıkıntı yok geri filan kaçırma yapmaz diyor. 

Bu araba ne eder ben arabama 28 istiyorum üste ne kadar almam yeterli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, almadıysan görüş bildireyim: İlanı görmedim. Fakat 406 alınabilecek bir araç. Söylenenlere değil işin ehlinin tespitlerinw bakmalısın. Otomatik şanzıman mutlaka masraf yapacaktır, sunroofu yok farzet. Çünkü parçalarını bulamazsın, bulsan da pahalı olacaktır. Boya işine takılma, tabi iyi yapılmış ise. Döşeme ve ön takımlara iyi bak, masraflı oluyor. Eksozu incele, katalitik iptal mi? Muayene için gerekli. Motor, amortisör kontrolleri tarafından basit sistemlerle yapılabilir, bilgiler her yerde var. Radyatörde antifiriz yoksa iyi bak. Çünkü bu durumda sen antifiriz koymaya kalkınca delilerdeki pasıveya tıkayıcıyı eritip arabanı su basacak sonuöta sna epey bir masraf açacaktır. Bunu ben yaşadım da. Fakat son olarak şunu söyleyeyim. ben de 406 var, bazı eksiklerini sineye çekerek aldım. Fakat satıcının aşırı yalan söylediğini gördüm. Fakat eksiklerini tamamlayınca iyi bir araba aldığımı gördüm.

• alusta A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun adam 17 ye sattı tanıdıktı takas yapalım demişti. Torumlardan sonra km 260 bin de de olunca korktum yanaşmadım takasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.