Şimdi Ara

Bu laguna 3 alınır mı? 2.0 dci otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araç arayışı içerisindeyim uzun zamandır.Mondeo veya laguna arasında gidip geliyorum fakat istediğim aralıkta araç bulamıyorum.
    -İlandaki araç alınır mı sizce? Araç nasıl görünüyor?
    -Laguna 3 2.0 dci sorunlu bir motor mudur?Eğer 35bin'e verirse kapatmayı düşünüyorum megane parasına laguna almak daha mantıklı geliyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-uygun-fiyata-dizel-otomatik-laguna-son-302874774/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AdreaLisT -- 18 Haziran 2016; 19:42:21 >

• Motor hakkında bilgim yok. Ama renolarin dizel motorları sağlam olur.
    Laguna da gayet konforlu bir araba.
    Ekspertiz yaptırın, temiz çıkarsa alın. Bu paraya alınabilecek en konforlu ve lüks arabalardan biridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lagunaci birivolarak tavsiyem alma. Tadini yasayamazsin.

Alicaksan 1.5 dynamic gt line versiyonunu al yurt disindan direk gt line olarak getiren var turkiyedekilerden farkli donanima sahip full u olsun dersende exclusive donanimi al far ici siyah olur konsolu farkli olur deri koltuk vs

• 2008 yılında edc var mıydı yavv

Tam otomatik olmasın o araç. Gerçi tam otomatik olması yakıtı saymazsak dayanıklılık açısından daha iyi bile olabilir.

• Edc değil. 6 ileri tam otomatik.

• Düzelttim hocam araçla ilgili başka bilgi sahibi yok mu acaba?
  • Linkte direk kullanıcılarından daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=27231350

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Km modeline göre fazla sizde buna bineceksiniz olacak 240-250bin.. Motoru reflekti ister sizden güzel bir mebla gider.
    Al sat amaçlı alsanız bile 2.0 motor yüksek vergi ve km yüksek zor satilir. Kaporta aksamı olarak düzgün araca benziyor sadece 1.5parça boya diyor fakat ön far değişmiş önden azda olsa kazası var motora girilmişmidir bilemeyiz.

Ben olsam 35-40a.. megane dizel otomatik yada 308 otomatik dizel seçerdim. Tabi dizel arıyorsam yoksa direk e46 6sillindir :-D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scoobz

Km modeline göre fazla sizde buna bineceksiniz olacak 240-250bin.. Motoru reflekti ister sizden güzel bir mebla gider.
    Al sat amaçlı alsanız bile 2.0 motor yüksek vergi ve km yüksek zor satilir. Kaporta aksamı olarak düzgün araca benziyor sadece 1.5parça boya diyor fakat ön far değişmiş önden azda olsa kazası var motora girilmişmidir bilemeyiz.

Ben olsam 35-40a.. megane dizel otomatik yada 308 otomatik dizel seçerdim. Tabi dizel arıyorsam yoksa direk e46 6sillindir :-D

41 42 e dizel otomatik 308 alınabiliyor temiz düşük km
    Ayrıca soruya gelirsek türkiyede asla ve asla yüksek vergili 2.0 motorlu arac kullanmam, yolların durumu belli ,ekonomik şartlar belli. Ayrıca başka bir konu 2 tekerli sevdalısı biri olarak yine turkiyede trafik canavarları arasında binmem motora

• 2000 cc vergisi çok olur, km'si fazla 2008 model bir araç için 120-150.000 km geçmemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

quote:

Orijinalden alıntı: Scoobz

Km modeline göre fazla sizde buna bineceksiniz olacak 240-250bin.. Motoru reflekti ister sizden güzel bir mebla gider.

41 42 e dizel otomatik 308 alınabiliyor temiz düşük km
    Ayrıca soruya gelirsek türkiyede asla ve asla yüksek vergili 2.0 motorlu arac kullanmam, yolların durumu belli ,ekonomik şartlar belli. Ayrıca başka bir konu 2 tekerli sevdalısı biri olarak yine turkiyede trafik canavarları arasında binmem motora

41-42bin e gerek yok 35-40 arası çok var.

Düşük km(58binde boyasız) 308 buyur;
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-plus-peugeot-plus-308-hatasiz-boyasiz-58500km-full-309192295/detay

Galeri bile 38bin diyorsa, sahibinden 35-36ya bulunur..
    Araç ile hiç bir bağım yoktur.

• Araç manuel + galeri tarafindan boya hata yok yazilan ilanlar genellikle 4 5 değişenli pert araçlar oluyor.
    Daha dikkatli lütfen

• 2008 model arabanın 2.0 vergisinden ne olacak.
    KM yüksek orjinal ise yüksek olmasının bir sıkıntısı bence yok.
    Hiç değilse tork ve gidişi görece daha güzel araca binmiş olursunuz.

Vites tork konvektörlü klasik tip diye biliyorum. O yıllarda renault'da çift kavrama yoktu. Kaldı ki olmaması sorunsuzluk açısından daha iyi..

Aracı biraz daha uygun fiyata alırsanız, motorda bir problem varsa cebinizde kalan para ile yaptırır yine bir 200 bin daha gidersiniz.
    (ki düzgün bakıldıysa bir şey olduğunu sanmıyorum)

bizim memlekette ne hikmetse arabalar 100 ve 200 bini çok geçmiyor. ()
    buyrun bu da elin memleketinde olan araç..

https://www.autoscout24.com/classified-detail/detail-page/4fb339e6-ebfa-4a66-b09d-f6fa465461b9

• Scoobz S kullanıcısına yanıt
    hocam tavsiye için sağolun fakat ben 92 hp C segmenti araca binmektense , 2.0 cc 150 hp araca binmeyi tercih ederim. Km farkı var tabiki haklı olarak 308'i seçen olacaktır fakat temizse D segmenti araca binmek daha mantıklı geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.