Şimdi Ara

406K Listeye Giriş Sadece 20 TL.406.000 Aboneniz Olsun.Mobil Ödeme Seçenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar listeye giriş sadece 20TL . 2 profil alımı 25 TL dir. 3 profil 30 TL dir

Listede 406.000 KİSİ MEVCUT GİRMEK İSTEYEN PM ATABİLİR.VEYA PM DİYE YAZIN BEN SIZE ATARIM

]Listeye girişlerde ödeme yolları ; Avea , Turkcell , Vodafone

Arkadaşlar Kesin Alcaksanız . Profil link atın listeye alayım 3 gün içinde aboneniz gelir sonra ücret verirsiniz .

İletişim Skype -> mesutkingturk

KANIT ->

http://kingturk.org/kingturk.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut50 -- 25 Temmuz 2013; 3:56:45 >

• Doğruluğu inandırıcı geliyor , tanıdığım adına açılan bir gruba 1 milyon üye toplanmıştı, zaten üyesi olan grubun adını mı değiştirdiler yoksa gerçekten mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsema

Doğruluğu inandırıcı geliyor , tanıdığım adına açılan bir gruba 1 milyon üye toplanmıştı, zaten üyesi olan grubun adını mı değiştirdiler yoksa gerçekten mümkün mü?

İnandırıcı kardeş .) Alıcıysan listeye alayım 3 gün geçince abonen gelir ondan sonra ücret ödersin hemde inanmış olursun .) Grub işide mümkün tabiki ama bu sıralar hiç 1 milyonluk kalmadı mark kapatıyor grubları .
  • sadece abone mi oluyor tweetter falan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

sadece abone mi oluyor tweetter falan var mı

Twetter malesef yok , sadece abone
  • Arkadasım, bu 409 k abone bot değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentioned Dude

Arkadasım, bu 409 k abone bot değil mi?

Süs abone kardeş bu . Hiç bir yetkileri yoktur. Sadece abonen yükselir süs abonede.

Örneğin bu facebook bakabilirsin .
    https://www.facebook.com/ruzgar.can.96558

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut50 -- 25 Temmuz 2013; 13:34:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut50

Evet arkadaslar listeye giriş sadece 20TL . 2 profil alımı 25 TL dir. 3 profil 30 TL dir

Listede 406.000 KİSİ MEVCUT GİRMEK İSTEYEN PM ATABİLİR.VEYA PM DİYE YAZIN BEN SIZE ATARIM

]Listeye girişlerde ödeme yolları ; Avea , Turkcell , Vodafone

Arkadaşlar Kesin Alcaksanız . Profil link atın listeye alayım 3 gün içinde aboneniz gelir sonra ücret verirsiniz .

İletişim Skype -> mesutkingturk

KANIT ->

http://kingturk.org/kingturk.jpg

Kardeş o çocuk çok popüler harbiden ya da fake ise bile sayfası (herneyse) , her fotoğrafını 500 kişi beğeniyor
    yani harbiden o kadar takipçisi olabilir.
    Şifre istiyormusun?

• Anlamıyorum çok takipçi olunca birşey mi oluyor yani reklam geliri vs ?
  • güzelmiş ama bana sayfa abonesi lazım. Yapabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLUKAGON

Anlamıyorum çok takipçi olunca birşey mi oluyor yani reklam geliri vs ?

Elbette, olmaz mı? "Yeni tanıştığın" insanların gözünde itibarın olur senin aldığın güzel şeylerden alırlar (Paris Hilton popülerliği sayesinde bir parfümüne en az 100 lira istiyor ) vs vs bu kişisel örnek zaten firmalar %100 kazanç sağlıyor

Ben inci sözlük sayesinde bir kişinin bir milyonluk sayfa kurularak bu ateisttir diye ifşa edildiğini gördüm :D gruplarda mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsema

quote:

Orijinalden alıntı: GLUKAGON

Anlamıyorum çok takipçi olunca birşey mi oluyor yani reklam geliri vs ?

Elbette, olmaz mı? "Yeni tanıştığın" insanların gözünde itibarın olur senin aldığın güzel şeylerden alırlar (Paris Hilton popülerliği sayesinde bir parfümüne en az 100 lira istiyor ) vs vs bu kişisel örnek zaten firmalar %100 kazanç sağlıyor

Ben inci sözlük sayesinde bir kişinin bir milyonluk sayfa kurularak bu ateisttir diye ifşa edildiğini gördüm :D gruplarda mümkün

Hadi yaa :D ama belli oluyordur sahte takipci oldugu degil mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.