Bildirim
407 comfort'a hız sabitleyici
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sonradan takılabiliyor.107YTL+KDV+İşçilik parasıyla 150 liraya falan geliyor.Siteden bir arkadaş 307'sine taktırmıştı bir kaç problem yaşamıştı ama diğer sonradan taktıran kullanıcılarda hiç bir sorun çıkmadı. -
bendede 407 hdi comfort var ama uzerinde hiz sabitleyicisi vardi senin kine neden yok anlamadim -
ya arakadaslar siz bu arabayi kullanan kisilersiniz 2006 model excutive almayi dusunuyorum. bana avantaj ve dezavantaj olan yonlerinden bahsederseniz cok sevinirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: candan25
bendede 407 hdi comfort var ama uzerinde hiz sabitleyicisi vardi senin kine neden yok anlamadim
sizin 407 kaç model benim bildiğim 2007 sonu ve 2008 model 407 comfort ta hız sabitleyici ve mp3 standart yapmışlar benim 407 2007 mayıs çıkışlı bende de hız sabitleyici yok -
benim 407hdi 2.0litre 136hp confort 2004.11ayi -
quote:
Orjinalden alıntı: HRMNKY
Sonradan takılabiliyor.107YTL+KDV+İşçilik parasıyla 150 liraya falan geliyor.Siteden bir arkadaş 307'sine taktırmıştı bir kaç problem yaşamıştı ama diğer sonradan taktıran kullanıcılarda hiç bir sorun çıkmadı.
Evet,307 sine taktıranı bende hatırlıyorum.Adana-pozantı otobanında aynı yerde iki sefer araba stop etmiş ve çalışmamıştı.Hatta o yazıyı okuyana kadar bende çok hevesliydim taktırma konusunda,ancak aynı otobanı bende çok kullandığım için riske girmek istemedim ve vazgeçtim. -
quote:
Orjinalden alıntı: fastdriver7
ya arakadaslar siz bu arabayi kullanan kisilersiniz 2006 model excutive almayi dusunuyorum. bana avantaj ve dezavantaj olan yonlerinden bahsederseniz cok sevinirim.
arkadasim 407excecutive ler opsiyon olarak conforttan ustun dis bagetleri cromlu ic mekan bagetleri ahsap koltuklar kadife aynalri katlanabilir ozelligi silgecler otamatik calisir farlar otamatik yanar bunun gibi artilari olan bir aractir
407 nin en iyisi grifflerdir navigasyon deri mp3calar telefon tum opsiyonlar vardir turkiyede satisa sunuluyormu bilmiyorum -
ilave olarak çift yönlü klima
mavi renk ekran da vardır executive de
bu arada 407 lerde hız sabitleme özelliğine ek olarak hız sınırlama da var
mesela bende (307) sadece hız sabitleme var. -
aynen
optionlar fabrikacikisi ve sahislarin isgine gorede deyisir
arkasin birinde 407 confort var gps buyuk ekran ve deride var
sifir istege bagli cikartti -
2008 Comfort var bizde de. Üzerinde Hız sabitleyicisi standart olarak geliyor.
Executive de bagajda 6 cd li bagajı var. 6 cd yi dinleyebiliyorsun. Park sensörü Sunroof, blutooth araç kiti. Yani telefonunuzun blututuyla aracınkini tanıtıp tel çaldığında teli çıkarma derdiniz yok. ARacın içinde normal bir şekilde konuşabiliyorsunuz. Araç sesi hoporlore veriyor.. Bunun dışında elektrikli koltuklar ve aynalar, ayrıca kaydedebiliyorsunuz.. Aklıma gelen özellikler şu anda bunlar.
Bence Executive almak en mantıklısı. Çünkü biz bu blututhu ve park sensörünü taktırmak istedik masrafı biraz fazla oluyor. Bizim alacağımız zaman Executive ve comfort arasında 5000 ytl gibi bir fark vardı, keşke executive alsaymışız.
Ayrıca konya daki servis müdürnden öğrendiğim kadarıyla 407 ler rutuşlanacak ve 2009 modelleri rütuşlu gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. -- 24 Mayıs 2008; 10:25:08 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X