Bildirim
407 mi C4 mü?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
407 bir üst sınıf olduğu için C4'ten daha iyi bir araç. Bu yüzden kıyaslama yapmak doğru değil. Ne de olsa birisi 40 küsür bin YTL diğeri 30 küsür bin YTL..
Ama illa otomatik diyorsanız o başka tabi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncrdbl -- 20 Şubat 2008; 17:45:44 > -
quote:
Orjinalden alıntı: cihanatasoy
Arkadaşlar 2006 model golf aracımı satıp yerine dizel bişi almayı düşünüyorum. Düşündüğüm araçlar otomatik c4 yada düz 407. 407yide otomatik isterdim ancak çok pahalılar...
sizin bu konudaki tercihiniz ne olurdu??
yardımlarınızı bekliyorum
Bence sormak bile yanlış segment farkınıda göz önünde bulundurarak 407 -
kesinlikle 407 -
Bu sorunuza göre cevap tabiki Peugeot 407. Arada bir defa sınıf farkı var ve her anlamda 407, C4.ten üstün bir araç
AMA
407 ile aynı segmentte Citroen.in aracı C5.tir ve üstelik daha fazla özelliği daha makul bir fiyata sunuyorlar. Ben bunu sadece bilgi amaçlı yazdım. Asıl sorunuzun cevabı yukarıdadır. Aklınızı karıştırmak gibi bir niyetim yoktur. -
arada segment ve kalite farkı olduğunu bende biliyorum ancak bulduğum iki araçta aynı fiyatlarda. 36000 ytl ye 2006 model 407 1.6hdi comfort modeli, 37000 ytl ye 2007 c4 1.6hdi 37000kmde otomatik viteslisini buldum. ancak ikisi arasında kararsız kaldım. 407 lerin tipi çok hoşuma gidiyor. hem estetik hem büyük. gerçi yaşıma uygunluğu tartışılır(27 yaşındayım) :) c4 ün ise otomatik oluşu beni çok cezbediyor. malum istanbulda artık düz vites araba kullanmak çin işkencesi metodlarından biri haline dönüştü.
sanırsam ben bu kararsızlıkla hiçbişi alamıcam golfümü kullanmaya devam edicem -
abimde 407 ye tavsiye ederim -
407 tabiki. -
Ne alaka. İkisinin de kulvarları farklı. Astra vs C4 sorulsa anlaşılırda. bu ikisi pek VS olmaz -
AYNI FİYATLARDA BULDUYSAN OZAMAN 407 düşünme al derim ben 407 kullanıyorum çok da memnunum ha olay otomotik konusuysa bişey diyemem çünki otomotikler bana alerji yapıyor ayrıca 407 bulunduğu segment itibariyle ucuz kalan bir araç bulundurduğu özelliklerle birde 407 baktırıyor inan aldığında zevkinden arabadan inmek istemeyeceksin sınıf atlyacaksın daha ne istiyorsun:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X