Şimdi Ara

4070 super karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kasaya hiçbir özelleştirme yapmadan almayı düşünüyorum sonradan updatelerim

4070 super karşılaştırmasıwww.gamegaraj.com
    Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
    https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/

bu kasaya gpu: ınno3d 3x işlemci: r5 7600 msı anakart: b650-m ssd: kingston nv3 bu kasa 42.368 tl ye geliyor

hangisi daha mantıklı?

• Sinerjideki sistemin ramini aşağıdaki ile değiştirin başka da bir şey yapmanıza gerek yok.

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV532G600C30K) 

• Gainward Ghost'u gördüğüm gibi kapattım. Piyasadaki en kötü kart. Inno3D 3 fanlı almanızı tavsiye ederim. 2 fanlısını kullanıyorum ve gayet memnunum.

GameGaraj'daki sistemi bu şekilde almanızı tavsiye ederim. Ramleri 32 gb alırsanız daha iyi olur. Fiyatı düşürmek için 16 gb alınabilir ama seçeneklerde düzgün 16 gb ram yok. Kasayı da Aigo almanızı önermem. Psu sistemin en önemli bileşenlerinden biri. En iyisini almanıza gerek yok ama kötüsü de alınmaz yani. Kasada Vento, Xpg ve Fsp arasında bir seçim yapın. Kasa seçimi yaparken maksimum cpu soğutucu yüksekliğine dikkat edin. Xpg ve Fsp'de maksimum cpu soğutucu yüksekliği 160mm, Vento'da ise 170mm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 10 Eylül 2024; 0:3:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4070 super (sistem alındı)
    4 ay önce açıldı
    4070 Super vs RX 7800 XT
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.