arkadaşlar sistemim amd ryzen 7 7800x3d sıvı soğutuculu işlemcili 32 gb 6000 hz ram mevcut 4070 ti ekran kartı için maksimum performans alabileceğim bir monitör bakıyorum 4 k da 12 gb vram performansı iyi değilmiş araştırmalarıma göre 2 k daha makul olur |
4070 ti için monitör tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun.
Kendime 4080, kardeşime 4070 ti aldık. Ben 4 k oda 2 k da kullanıyor.
4070 ti bile pek çok oyunda güzel 4k performansı veriyor ama uzun ömürlü kullanmak istiyorsan 2k makul.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütçe nedir?
N11'de 8000 TL' ye şöyle bir monitör var;
-
sağolun sizede hayırlı olsun hocam
-
bütce 12bin tl ye kadar 24 kasım indirimleri mevcut uzun süre beni üzmeyecek birşey bakıyorum hocam
-
Şu iki monitör de tavsiyemdir. Belli bir seviyede kaliteli monitörlerdir.
İlki Dell markasına ait;
Diğeri de LG marka;
Düzenleme: Yalnız iki monitörde de dahili hoparlör ve ses çıkışı yok diye biliyorum. Sadece kulaklık girişi vs var. Eğer önemli ise yine ona bakıp tercih yapınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 24 Kasım 2023; 15:44:33 >
-
Monster Aryond a32 kullanıyorum. Gayet memnunum. Bi bakarsınız.
-
Hocam keşke Türkçe konuşabilseniz. Noktalama işaretlerinize ne oldu ? Yazık!
-
Merhaba Hocam 2k için tavsiyem ips panel Lg olur. Vatanda indirimde şu an sanırım.
www.vatanbilgisayar.comLG 27" 27GR75Q-B 1Ms 165Hz HDMI DP QHD FreeSync/G-Sync IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-27gr75q-b-1ms-165hz-hdmi-dp-qhd-freesync-g-sync-ips-gaming-monitor.html -
akakce.comBenQ Mobiuz EX2710Q 27" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-benq-ex2710q-27ips-qhd-2k-1ms-165hz-freesync-hdmi-dp-usb3-0-subwoofer-oyun-u-fiyati,1692029585.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X