Şimdi Ara

40D3500 ve digiturk yayınında ki bozukluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok çok büyük heveslerle geçtiğimiz haftalar da 40d3500 lcd aldım,
    tv yayınım olmadığı için ilk haftalarda dvd izledim
    aldığım sonuç paramın karşılığı idi keyifliydim.
    "verdiğim para helal olsun tv yi de böyle izlersek daha nolsun" demiştim

ve acı gerçekle 2 gün önce karşılaştım,
    eve digiturk bağlattım artık tv keyfine varacaktım....
    dcr 9001 diye güven vermeyen bir receiver ile geldi sayın yetkililer,
    tamam dedim içimden herhalde OK dir dedim.
    çanağı kabloyu yaptılar bağladılar derken tv ye ilk yayın geldi
    ve ben o an beynimden vuruldum 2 gündür gezmediğim forum okumadığım detay kalmadı.
    görüntünün rezaletliği bende takıntı oldu.

abiler büyükler benim şu derdime bi çare yazarsanız çok ama çok mutlu olacağım,

görüntüyü biraz bile düzeltemedim altın scart falan denedim ama nafile aynı tas aynı hamam

sizlerden bu derdime bir çözüm beklemekteyim saygılar

• kusura bakma arkadaşım ama ne kadar ekmek o kadar köfte...bu paneller sd yayın izlemek için elverişli değil..lcd olmasının dezavantajı yetmiyormuş gibi bir de 10 bit panel özelliği yok..bunun yerine 37'' iyi bir 100 hz 10 bit lcd alsan sd yayın görüntüsünde daha iyi sonuç alabilirdin...bana göre d3500 sadece ps3te güzel...
  • VALLA BİR KERE OLAN OLDU.
    PARAYI GÖMDÜK ALETE.

BUNDAN SONRA HİÇ BİR ŞEKİLDE ŞANSIM YOK MU

SONY LERLE İYİ SONUÇ ALDIKLARINI SÖYLÜYORLAR AMA

BU TARZ TV ALANLARIN HEPSİNİN SONU BU MU????

BU BÖYLE OLMAMALI ATLANAN BİR ŞEY İLLA Kİ VARDIR.
  • Bence atlanan ilk şey digiturk.un yayın kalitesi, ikincisi verdikleri cihazlar.Ben de dt üyesiyim.Plazmada da görüntü çok iyi değil.Modül ya da kart okuyucusu olan receiverlerle izleyen arkadaşlar belki daha başka görüş belirtirler. Birkaç gün önce yanlışlıla goldmaster 76100 pvr diye bir cihaz aldım.Yanlışlıkla diyorum çünkü kutusunda kart okuyucu desteği yazıyordu.Açtım baktım kart yuvası gibi bir girişi vardı.Tamam dedim budur.Aldım ama evdeki hesap uymadı.Dt.kartı da uymadı.Meğer o kart desteği hafıza kartları içinmiş.Neyse dedim.Aldık ya deneyelim.Turksatta gerçekten de iyi görüntü aldım.Monster altın uçlu skartla.Şİmdi acaba cihazı değiştirmesem mi diye düşünüyorum.Yani sonuç olarak hem cihaz hem de verilen yayın kalitesi önemlidir diye düşünüyorum.Umarım görüntüde aradığınız kaliteyi bulursunuz ama dt. ile baya uğraşmanız gerekecektir herhalde.Kolay gelsin.

• Dostum Bende Sony kullanıyorum. Yanında ise D-smart kullanıyorum harika bir görüntü var. Senin sorunun tamamen dt ile ilgili.
  • dünyanın en iyi lcd si olsa yine sd performansı yeterli olmaz bence.bendede aynı kutu ve 32 inch philips lcd var.şunu söyleyebilirim

türksat ı izlerken görüntü fena degildi,kötüydü ama idare edilebilir düzeydeydi.digitürk taktıgımda daha kötü görüntü oluştu aynen

sende oldugu gibi.d-smartın yayın kalitesinin çok daha iyi oldugu dogru.digitürk içerisinde ise ligtv nin yayın kalitesi digerlerinden

çok üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 25 Nisan 2008; 23:16:04 >
  • evet lig tv gerçekten kanallar arasında görüntü anlamında bir numara
    ama ne işe yarar bakalım bir süre daha sabredecez yada televizyonun olduğu odanın şeklini şemalini değiştirip
    koltukları bir uca tv yi diğer uca koyacaz ki içimiz acımasın

bu arada profigold diye bir marka nın scart kablosundan iyi sonuç alınabileceği hususunda bir duyum aldım.
    çok da piyasa da olmayan birşey galiba.

bilgisi olan paylaşırsa sevinirim 90 ytl civarında birşeymiş....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görüntü kalitesi konusunda scart kablonun önemli oldugunu düşünüyorum. Bu hafta Philips 42pfl5322 LCD aldik. Henüz bugün eve gelip deneme şansım oldu. TV ile birlikte monster marka altın uçlu scart vermişler / ya da babam almış bilmiyorum. Görüntü tatmin edici değildi pek ama işin ilginci görüntünün arkasında sanki başka kanalların silüeti var gibi görüntüler oluyordu, biliyorsunuzdur belki ne demek istediğimi. Silik şekilde çeşitli yazılar ve görüntüler mevcut görüntünün üzerine biniyor.

Neyse, ben Monster kablodan haberim olmadğı için dartyden 30 YTL'ye Belkin marka altın uçlu scart almıştım. Onu takınca dediğim sorun ortadan kayboldu ve görüntü iyileşti. HDMI kablo da alacaktım ama darty'de pahalı oldugu icin teknosa'ya gittim. Aynı Belkin scart kablo teknosa'da 50 YTL'ydi!
    Bu kablonun diğer bir özelliği de IDE kabloları gibi yassı olması, bu özelliğinin fark ettirdiğini düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada Teknosa'dan da Philips 1.5m HDMI kabloyu 20 YTL'ye aldım bilginiz olsun. Yalnız altın uçlu değil, zaten digital görüntüde altın ucun bir yararı olacağını sanmıyorum analog sinyalin aksine...

• Kablo değiştirmenizle mualesef DT nin ekran kalitesinde birşey değiştiremezseniz.DT Türksat ve diğer uydulardaki yayını alıp aktardığı için böyle bir kayıp yaşanıyor (Gerçi bu sistemi uygulayan diğer yayıncı kuruluşlarda niye böyle bişey yok onu da bilmiyorum)Ligtv de öyle bir durum olmadığı için görüntü kalitesi daha farklı tabi.Sonuç olarak Dt den vazgeçip Türksattan normal reaceverla görüntü almanızı öneririm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.