Şimdi Ara

418i alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
34.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim her ne kadar performans aramıyorum desende yolda illa ki basayım diyeceksin ve bu motor istediğin gibi gitmeyecek. tamam 0-100 9 sn civarı ama bence tatmin etmeyecek bu araca göre. bi arkadaş 320 ied 40. yıl al demiş çokta mantıklı söylemiş.
  • 418i yerine Mercedes E180 alın derim.

Güncel Edition paketleri çok dolu. Hem de E segment araç.

4 Serisi maalesef 3 Serisinin yandan yemişi. Paranız boşa gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Batu

İşin kötü tarafı izmirde 418 aracı test edemiyorum. Bayide 418 test yok, galeride doğal olarak vermiyor aracı test için. Bir iki kullanıcı var forumlarda onlarda 7.2 yaktığını , dikkatli kullanırsam düşeceğini söylüyor. Bilemedim gitti. 520 d temizi o kadar zor ki alan ölüsünü çıkarmadan bırakmamış. 3 kasa öneren arkadaşlar için teşekkür ediyorum ama düşünmüyorum.

bence kesinlikle kullan imkanın varsa 1 hafta kullan ondan sonra karar ver. hiç bulamadın sahibinden de satılık olanlardan birinin yanına git alıcam de biraz kullan.
  • 5.20 d gibi olamaz 418i . Bence 5.20 d düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Selam, bir süredir ikinci el 520d arayışım galeri ve internette sürerken, geçen hafta bir galeride gördüğüm 418i grandcoupe u çok beğendim. Boyutları, spor çizgileri gayet güzel.Düşük vergi ve katalogtaki 5.5 benzin tüketimi cezbetsede nette detaylı bir inceleme ve kullanıcı yorumu bulamadım. Aracı yeni alanlar her zamanki gibi yorumlarında toz kondurmuyorlar. Sizin öneriniz nedir 2.el 520d mi sıfır 418i gc u ? Teşekkürler

fiyat ne teklif etmişlerdi türkiye paketine hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

Selam, bir süredir ikinci el 520d arayışım galeri ve internette sürerken, geçen hafta bir galeride gördüğüm 418i grandcoupe u çok beğendim. Boyutları, spor çizgileri gayet güzel.Düşük vergi ve katalogtaki 5.5 benzin tüketimi cezbetsede nette detaylı bir inceleme ve kullanıcı yorumu bulamadım. Aracı yeni alanlar her zamanki gibi yorumlarında toz kondurmuyorlar. Sizin öneriniz nedir 2.el 520d mi sıfır 418i gc u ? Teşekkürler

418i m paketsiz 155 civarı, 520d ikinci el 165 civarı fiyatlar aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Senin ilacın F30 320d Sportline

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-karacetin-otomotivden-2012-bmw-320d-sportline-bayii-cikisli-225170517/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2013model-hatasiz-boyasiz-servis-bakimli-sport-bayi-cikisli-229965750/detay

Öneriler için tşkr ederim ancak 3 kasa düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

418i yerine Mercedes E180 alın derim.

Paketi çok doluda 180 milyar para vericem 40 milyarlık golf tsi bana plaka okutacak..bilmiyorum ama koyar heralde yaa...

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

Paketi çok doluda 180 milyar para vericem 40 milyarlık golf tsi bana plaka okutacak..bilmiyorum ama koyar heralde yaa...

Mercedes E180'e binen adam Golf gibi çapulcularla gazlama yarışına zaten girmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım kararımı verdim arkadaşlar bayram sonrası 520d iki alternatifim var, arasında karar vereceğim. 418 deki belirsizliklerin kısa zamanda netleşeceğini sanmıyorum.Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sps1991

of of kömür gibi yanıyorum of http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ygtmotors-bayi-0km-418i-grancoupe-mpaket-estoril-harman-kardon-227891128/detay

Güzelmiş...

Öyle hocam araç cidden güzel tabi 20d de cok güzel hayırlısı umarım en iyisini alırsınız

• 1300 devirde maksimum tork veriyordu sanırım, istanbulda yakar ama izmirde falan idare eder bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

418i m paketsiz 155 civarı, 520d ikinci el 165 civarı fiyatlar aldım.

m paketsiz içinde neler vardı .nekadar indirim yapmışlardı teşekkürler.

• Bu aracın aynısı =LINK

Birde siyahı var, onda hatırladığım koltuk ısıtma c.control vs. var 7 bin farkla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

Mercedes E180'e binen adam Golf gibi çapulcularla gazlama yarışına zaten girmez.

Girmesin zaten kaybeder çünkü ...

• quote:

Bu aracın aynısı =LINK

Birde siyahı var, onda hatırladığım koltuk ısıtma c.control vs. var 7 bin farkla.

ozaman galericiye göre 16500 indirim olmuş.gerci galericilerde şişme fiyatlar.
  • Bende o motoru yakistiramiyorum o sportif kasaya. O kasa en asagi 2 litre olmali. Yoksa baska araca bakilmali. 2 si arasinda ben olsam 2. El 5.25 bakardim. 5 serisine de en azindan bu motorla alinmali. Yoksa malzemesi eksik olan yemek gibi olur tat vermez.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.