Şimdi Ara

418i alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
34.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, bir süredir ikinci el 520d arayışım galeri ve internette sürerken, geçen hafta bir galeride gördüğüm 418i grandcoupe u çok beğendim. Boyutları, spor çizgileri gayet güzel.Düşük vergi ve katalogtaki 5.5 benzin tüketimi cezbetsede nette detaylı bir inceleme ve kullanıcı yorumu bulamadım. Aracı yeni alanlar her zamanki gibi yorumlarında toz kondurmuyorlar. Sizin öneriniz nedir 2.el 520d mi sıfır 418i gc u ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla performans beklentiniz yoksa 418i gayet güzel bir araç. Güzelce binilir, hem de sıfır.
  • ben ikinci el 520d tercih ederdim sebebi üst seviye olması ve 418 deki kasaya yakışmayacak 3 silindirli zayıf motor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performanstan kastınız koltuğa yapıştırsın ise öyle bişi istemiyorum. Hız deliside değilim ancak ara hızlanma biliyorsunuz yeri geldiğinde hayatta kurtarır. En çok yakıt korkutuyor beni açıkçası. C180 mağduru oldum zamanında. Çok yaktım zor sattım. Bilemedim ne yapacağımı şimdi.

• Fiyat sinirizi bilmiyorum ama 418 de belki boş bir arac alicaksiniz ama 2. El 520 d de dolu bir arac bulabilirsiniz bence 520d daha mantıklı

• 418i 520d kadar tatmin etmez performans konusunda,he 100-110 arasinda kullanirsaniz 418i gayet tatmin eder.Butceniz el verir mi bilmem alma alabiliyosaniz 525d xdrive'lara bakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurg07

Fiyat sinirizi bilmiyorum ama 418 de belki boş bir arac alicaksiniz ama 2. El 520 d de dolu bir arac bulabilirsiniz bence 520d daha mantıklı

Açıkçası m paket oladığı sürece dolu 418i ile 2013 az kmde 520d comfort tr paketle kafa kafaya gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    w204 hala alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Cruze alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 motoru 4 serisine yakıştıramıyorum sırf gösteriş olsun diye alınır bu araba başka hiç bir açıklaması yok. Benzinli alacaksaniz 3.20i ed yi 4.18 e tercih ederdim hem hakkını verir hem de benzer yakar.

• Şimdi bir 428i coupe m paket gri renk arkaya difüzör ve 4 egsoz olcaktı.hayaller hayaller

• 5.5 şehir içi mi karma tüketim mi?
  • 2. El 520 d temiz olanlarına çok istiyorlar.iki araç arasındaki farkın önemli bir bölümü ÖTV farkı. Ayrıca yıllık MTV si de yüksek 520 d nin. Bence siz mukayeseyi 520 i ile yapın. C180 eğer ilk çıkanlardan idiyse 418 o kadar yakmaz. Hem motor hem şanzıman çok daha başarılı .

• Buradakilerin çoğunluğu 2000+ cc araç kullandıkları için 1500 cc bmwye burun kıvırırlar.
    Bence 0 km 418 alınır mis gibi de binilir. Gayet şık bir araç, vergi avantajı da var. Çok ağırlıklı şehir içi dur kalk trafikte kullanmayacaksanız yakıtının üzeceğini sanmıyorum. Kullandığınız c 180 5 ileri otomatik olanlardan ise çok yakması normal, bu araçla kıyaslanmamalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

5.5 şehir içi mi karma tüketim mi?

Evet ş.içi olduğu söyleniyor. Bir binici 7.2 yaktığını da söylüyor bizim forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

2. El 520 d temiz olanlarına çok istiyorlar.iki araç arasındaki farkın önemli bir bölümü ÖTV farkı. Ayrıca yıllık MTV si de yüksek 520 d nin. Bence siz mukayeseyi 520 i ile yapın. C180 eğer ilk çıkanlardan idiyse 418 o kadar yakmaz. Hem motor hem şanzıman çok daha başarılı .

520i çok yakın arkadaşımda var ve 10.5 yakıyor şuan. Km yaptığım için beni üzer.

• 4.18 al kardesim burdaki coluk cocuga hic takilma arabanin performansi gayet iyi basindan asar millet aktindaki 100hp arabayla bmw yi kiyasliyor.5.20 eger cok genis araba veya e segment konforu asfalt gemisi takintin yoksa almasan da olur.

• 5.5 değil aslı 5.5+5.5=11 litre onun ,bunu göz önüne alın bence.

• Ben 418 i tercih ederdim. m paketle birlikte çok güzel olur. performans açısından üzeceğini de hiç sanmıyorum hem şanzımanı çok başarılı.
  • 5.5 litre sehir ici beni guldurdu. Araba guzel ama bu deger hayal olur. Cok dikkatli kullanilirsa 8/8.5 yakar. Normal istanbul sehir ici icin konusuyorum

• Performans beklentisi varsa 418i üzebilir.

Hem performans hem yakıt tüketimi ekonomik olsun derseniz 420d ideal.

Grancoupe 4 serisi kasayı ben de çok beğeniyorum.
  • 4.18i yi tamamen ekonomik olsun diye yapmışlar gerekse ötv si yıllık vergisi bakım maliyetleri hepsinde bir adım önde ama 5 serisi masraflı ama apayrı bir dünya, her ikiside bmw kalitesi sıkıntısız kullanılacak araçlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.