Şimdi Ara

418i alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
34.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 418i alınır mis gibi araç ancak çok km yapılıyorsa şöyle dolu bir 320d almanızı öneririm;

• 520d 40 yaş üstü adam arabası eğer yaşın 20 lerin sonunda ise babanın arabası ile geziyor gibi olursun ... 418i olayına girince sonuçta turbo besleme bi motor şehir içinde sorunsuz bi şekilde o kasayı kaldıracaktır yakıtı ve vergi dilimi,, tabiki muhteşem kasası itibari ile alınabilir bence ...Ama uzun yolda ben bastımı yapıştırsın dersen 170 lik 320ie alıcaksın aletle uzun yol yaptık 5 kişi bagaj dolu 160 ta falan hadi ben daa gidecem dio hafif rampada ....Kısaca performans kaygın yoksa kesinlikle 418i , 520d zaten çok farklı segment ....
  • yav millet bi uzman olmuş bi uzman olmuuuuş...

O kaaa yakar bu kaa yakar... Nerden biliyonuz len ne kadar yakacağını. Kıçı kırık 1.3 mjet araca 11-12 yaktırdım kışın. Bi başkası da 6 yaktırdı. İkisi de şehir içi sözde. Ben mi baltayım, diğeri mi uzman, yoksa tamamen güzergahlarımıza mı bağlı.

Yaa öyle işte... Herkej bi uzman olmuş burda la...

Kardeş, test et,değerlendir, kendi kararını kendin ver. Bunlara kalırsan küsküyü tutarsın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 20 i çıksa alınır da bu eski motoru hala kakalamak neyin kafası arkadaş mis gibi sportif bir arabaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

4 20 i çıksa alınır da bu eski motoru hala kakalamak neyin kafası arkadaş mis gibi sportif bir arabaya

Eski motor derken!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin kötü tarafı izmirde 418 aracı test edemiyorum. Bayide 418 test yok, galeride doğal olarak vermiyor aracı test için. Bir iki kullanıcı var forumlarda onlarda 7.2 yaktığını , dikkatli kullanırsam düşeceğini söylüyor. Bilemedim gitti. 520 d temizi o kadar zor ki alan ölüsünü çıkarmadan bırakmamış. 3 kasa öneren arkadaşlar için teşekkür ediyorum ama düşünmüyorum.

• 4.18 i ye 160 filan versem kendime gelemem.

40.yil 3.20 ed al ayni fiyata keyifle sur. Emin olun 1. Yilin sonunda araba gitmiyor muhabbeti yaparsınız 4.18 ile.

• Keyfe değer bence alınır
  • bu saçma motora bu fiyat şaka gibi ya.
  • mercedes c180 - 156 hp- 250nm tork- 0_dan 100 8.5 saniye - ortalama tüketim :5.8
    bmw 418i - 136hp- 220nm tork - 0_dan 100 9.6 saniye - ortalama tüketim:5.2

Sonuç olarak o kadarda gömülecek bi araç değil , 150 milyar verilen yeni kasa mercedes te uçmuyor yani.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

4 20 i çıksa alınır da bu eski motoru hala kakalamak neyin kafası arkadaş mis gibi sportif bir arabaya

eski motor mu?
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    1,5 136 hp yeni motor kullanılıyor.
    Eski Dediğin yılların şampiyonu sorunsuz efsane thp 1,6 136 hp olan motor.

• 1.6 benzinli araç fiyatlarına bakın sonra karar verin, sadece kabuğuna yada markasına para vermeyin, marka bağımlısıysanız hava atacaksanız devlete fazla ötv verecekseniz diyeceğim yok (dizelde ötv her km de daha az vergi vereceksiniz demektir)
  • bu para bir arabaya verilecekse ve bu ikisinden biriyse, ben olsam benzinli ve daha hafif 418 i alırım, hem daha güncel araç hem daha görseli kuvvetli bir araç hem de az olan bir araç, aradaki dağlar kadar yıllık vergi farkını da yakıtta harcarım dizel almadığım koymaz

ayrıca yollarda 105-115 beygirlik dizel araçlar, 120 seviyesinde benzinli araçlar yarış yaparcasına gidebiliyorken yok performans olarak üzer yok gitmez falan muhabbetleri nedir...
  • Ya arkadaş biz de biliyoruz 3 silindirli motor vs.
    Performansı ve yakıtı eski 3.16 i ile aynı.
    Hemen eksiyi basmış fanlar.
    Bari 320 nin motorunu koysalardı diyorum yanlış mı söyledik?

• M paketli olani alacaksaniz alin derim

• M paket 418i 190 binlerde. O rakamda kesinlikle 520 düşünüyorum. 160 bin cazip olduğı için gündemimde 418i ve test sürüşü arıyorum. Sanırım bayram sonrasına kaldı bu iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Batu

M paket 418i 190 binlerde. O rakamda kesinlikle 520 düşünüyorum. 160 bin cazip olduğı için gündemimde 418i ve test sürüşü arıyorum. Sanırım bayram sonrasına kaldı bu iş.

190 milyar mı? Ya dayak yememisler yada hesap bilmiyorlar... E kasa mercedes mi alıyoruz ?

• 190 bine benzinli çok yakan ve performansı vasat bir spor görünümlü araba. C amg dizel alırım en azından az yakar o paraya.

• Bizde çok araştırdık bu aracı.
    BMW 5.20i, Mercedes E180, BMW 4.18i inceledik.
    Alt segmentte olduğu için eledik.
    Mercedes E180 daha konforlu olduğu için 176 bine sıfır E180 aldık.
    Bana sorarsanız alınır ama 5.20d almak daha mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.