Farklı bir NVMe SSD ile yükseltme yapabilirsiniz. 240-256GB arası: https://www.akakce.com/ssd,1,2.html/24439,24440,24441,25305 480-512GB arası: https://www.akakce.com/ssd,1,2.html/24446,24447,24448,25305 İç yapısını merak edenler için: |
4199 TL Acer Swift 3 SF314-42 Ryzen 3 4300U/8GB/128GB NVMe/Type-C/14' IPS FHD(1.2kg,15.95mm,13 saat) (5. sayfa)
-
-
Teşekkürler.128 GB lık ssdlerin piyasası nasıl acaba? Çok tercih edilmediği için elimizde kalma gibi bir ihtimal olmasın diye soruyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşünürken stok bitti.
-
Saat 16:00 gibi en çok satanlarda 1 numaradaydı. Tahminimden daha uzun süre yayında kaldı.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Evet
Hocam bu kampanyaya nasil katiliyoruz
tekrar satışta ayni fiyattan.
world mobil uygulamasında hepsiburada diye aratın ve uygulamadan katılım sağlayın. bugün son gün olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 23 Aralık 2020; 18:12:56 > -
Ben sipariş verdim ama bir bakayım daha sonradan katılım oluyordur inş. Teşekkürler -
4600 olmuş bile amma oynak piyasa ....
-
Atkadaşlar ürün geldi win kurdum. Ama hoparlör cızırtı sorunu yaşıyorum. Nete baktığımda yazılımsal denmiş birkaç çözüm denedim ama geçmedi. Çok canımı sıktı ne yapmalıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: resE
Atkadaşlar ürün geldi win kurdum. Ama hoparlör cızırtı sorunu yaşıyorum. Nete baktığımda yazılımsal denmiş birkaç çözüm denedim ama geçmedi. Çok canımı sıktı ne yapmalıyım ?Hocam aynısı bende de oldu win kurduktan sonra sürücü güncellemeyi denedim sürücü güncel dedi ızgaranın içine üfledim bir kaç şey denedim yeniden başlattım olmadı sonra komple kapatım tekrar açtım bu sefer düzelmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpayne_55 -- 24 Aralık 2020; 19:31:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: maxpayne_55Hocam aynısı bende de oldu win kurduktan sonra sürücü güncellemeyi denedim sürücü güncel dedi ızgaranın içine üfledim bir kaç şey denedim yeniden başlattım olmadı sonra komple kapatım tekrar açtım bu sefer düzelmişti
Alıntıları GösterÖncelikle cevap için tşk hocam. Sanırım iadeye gerek yok sorun yazılımsal ?
quote:
Orijinalden alıntı: resEÖncelikle cevap için tşk hocam. Sanırım iadeye gerek yok sorun yazılımsal ?
Alıntıları GösterBüyük ihtimalle öyle hocam benim de çok canımı sıktı sonra kapatıp açınca düzeldi. Onun üstüne son ses müzik açtım dizi seyrettim aynı sıkıntı olmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: maxpayne_55Büyük ihtimalle öyle hocam benim de çok canımı sıktı sonra kapatıp açınca düzeldi. Onun üstüne son ses müzik açtım dizi seyrettim aynı sıkıntı olmadı
Alıntıları GösterBazen düzeliyor ama tekrar arada oluyor. Yeniden format attım. Neyse bakarız artık.
quote:
Orijinalden alıntı: resEBazen düzeliyor ama tekrar arada oluyor. Yeniden format attım. Neyse bakarız artık.
Alıntıları GösterUmarım düzelir hocam. Hepsiburadanın iade süreci kadar sıkıntılı bir süreç yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: maxpayne_55Umarım düzelir hocam. Hepsiburadanın iade süreci kadar sıkıntılı bir süreç yok.
Alıntıları GösterTşkler hocam. İş yoğunluğundan iade süreciylede uğraşamayacam sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: resETşkler hocam. İş yoğunluğundan iade süreciylede uğraşamayacam sanırım.
Alıntıları GösterKısaca kullanım şansı bulduysanız, görüşlerinizi belirtir misiniz? Günlük işlerde, office programları, tarayıcılar gibi uygulamalarda herhangi bir ağırlık söz konusu mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MantarTheGreatKısaca kullanım şansı bulduysanız, görüşlerinizi belirtir misiniz? Günlük işlerde, office programları, tarayıcılar gibi uygulamalarda herhangi bir ağırlık söz konusu mu?
Alıntıları GösterHocam henüz 2-3 saat kullanabildim ama bahsettiğiniz uygulamalarda sıkıntı çıkaracağını kesinlikle düşünmüyorum. İşlemci vs gayet güçlü bence..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X