Şimdi Ara

4199 TL Acer Swift 3 SF314-42 Ryzen 3 4300U/8GB/128GB NVMe/Type-C/14' IPS FHD(1.2kg,15.95mm,13 saat) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
6
Favori
14.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazı Type C portundan şarj edebilen oldu mu?
    Şarj cihazı önerebilecek birisi var mıdır?
    En az 45w olması gerekiyor sanırım ama 45w'lık tüm cihazlar uygun olur mu emin olamadım. Acer'ın forumunda başka modeller için şarj etmeyebileceğinden bahsedilmiş.

Type C portundan şarj olabilen bir cihaz için neden Type C şarj cihazı vermezler onu da anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asafated kullanıcısına yanıt

sebebi type c nin hala jack sisteminden daha kötü olması type c zaten çok kötü ve zayıf bir tasarımı var tüm elektronikçiler bunda hemfikir, aslında size iyilik yapmış acer yada kendi bile güvenmemiş.

• geberit kullanıcısına yanıt

ben de type c çoklu şarj aleti alıp kablo kalabalığından kurtulabilir miyim hesabı yapıyordum,

tek sorun tasarımı mı yoksa cihaza zarar verme riski mi var?

• asafated kullanıcısına yanıt

hasar verme riski yok fakat yetersiz şarj olayı var uzun vadede özellikle cihazı kullanırken yapılan şarj pili kararsız hale getirebilir.

• Arkadaşlar herkese hayırlı olsun sesteki cızırtı problemini nasıl çözdünüz? driver yüklüyorum yine aynı çözemedim ben

• Merhaba arkadaşlar, windows kurulumunu yapacağım win 10 pro olarak sonrasında yükleyeceğim sürücüler ssd içinde geliyor mu yoksa sitesinden mi indirip halledeceğiz?

• @esrefoglu42 cihazın içinde ayrılmış alan olarak geliyor hocam tüm sürücüler,

@turcoblanco cızırtı meselesi için ben windows güncellemelerini yaptım, kendi sürücülerini yüklememe gerek kalmadan sorun çözüldü

• @asafated çok teşekkür ederim hocam.

• 4199 TL Acer Swift 3 SF314-42 Ryzen 3 4300U/8GB/128GB NVMe/Type-C/14" IPS FHD(1.2kg,15.95mm,13 saat)

Bu konuda biraz yeniyim kusura bakmayın, şu durumdan sonra ne yapmam gerekir acaba.

• esrefoglu42 E kullanıcısına yanıt

115 GB olan ikinci satırı seçip windowsu kurun

• @MorBüyü Teşekkürler.

• 4,550TL

https://www.n11.com/bilgisayar/dizustu-bilgisayar

kargo ile birlikte şu anki hepsiburada fiyatından 60 TL daha uygun fiyata N11'de listelenmiş.

100TL bonus kampanyası da var.

Kaçıran arkadaşlar için fırsat olabilir.

• Youtube da hızı artırınca görüntü ses senkron sorunu oluşuyor nasıl çözebilirim bu sorunu?

• Arkadaşlar merhaba şu ssdden alıp serviste taktırdım. https://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-3d-500gb-2400mb-1750mb-s-nvme-m-2-ssd-sdssdh3n-500g-g25-pm-HB00000WEC2V

Ancak ne yaptım ettiysem windows kuramadım. Ubuntu kuruluyor ancak windows kurulmuyor.

İçerisinden çıkan ssd şu: https://www.amazon.com.tr/Kingston-240GB-500MB-SUV500M8-240G/dp/B07C3YMVBL/ref=asc_df_B07C3YHRW3/?tag=googleshoptr-21&linkCode=df0&hvadid=390206884515&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=7126204232868468831&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012782&hvtargid=pla-563898570121&th=1

Ssd'yi çıkardım farklı makinaya taktım farklı makinada windows kuruluyor. Kurulu windowslu ssdyi geri taktığım çat mavi ekran “WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR” donanımdan dolayı veriyormuş.

Aranızda ssd yükseltmesi yapan var mı ?

• StubB kullanıcısına yanıt

hangi aşamada kalıyor kurulum ?

• @asafated Hocam ben bundan siparis verdim kablosuyla birlikte galyum nitrit yeni nesil bir şarj aleti gelince deneyimlerimi yazarim kuponlarla birlikte 10.41 usd ödedim inş çalışır

Edit: type c 30w bir pd charger ile denedim sarj oluyor ama yetersiz yavaş doluyor muhtemelen 65w olan linkteki ürünle daha hızlı şarj olacaktır

(Refli olmuş sanırım refsiz atamadim mobilden old. İcin kusura bakmayın)

https://tr.aliexpress.com/item/4001297366945.html?invitationCode=aEFSbXltdjhhOXBEWXNuZGtHUUtLek05QWF2WXVoaVp2WENsSkV3YitlU3BwSk05b3RwcENBPT0&srcSns=sns_Copy&spreadType=productdetail&bizType=sellerinvite&social_params=60007662360&spreadCode=aEFSbXltdjhhOXBEWXNuZGtHUUtLek05QWF2WXVoaVp2WENsSkV3YitlU3BwSk05b3RwcENBPT0&tt=MG&aff_platform=default&sk=_BUo1RM&aff_trace_key=4ce9b754d0b744cd9e867c54822e9dc9-1609393198088-03785-_BUo1RM&shareId=60007662360&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=31da6e075420491ebad4cc6429d473ae

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırsatavcısı -- 1 Ocak 2021; 10:56:41 >

• Win kurulumunda hddyi biçimlendirdiğimiz alanda.

+İlk önce orada hdd'yi görmedi

+Ubuntu kurduktan sonra gördü, ancak bu sefer silme işlemini yapmadı. Bir hata verdi resmini çekmeyi unuttum.

+kurulum ekranında komut istemci ile biçimlendirmeye çalıştım olmadı, ya disk görünürde değildi ya da farklı farklı hatalar.

+Ssdyi söküp farklı makinada sistem kurdum ardından acere taktım açılırken “WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" hatası aldım.

+Kurulu olan windowsu sıfırladım ancak gene aynı whea hatasını verdi.

Çok ilginç gerçekten !! bence güncel bir başka win 10 iso su bulup rufusla usb ye uefi yazdırın tekrar işe yarayabilir.

• geberit kullanıcısına yanıt

Onlarıda denedim hocam :D. Düşün yani kullandığım notebooku söktüm ona takıp sistem kurdum. Sonra acere taktım gene olmadı :(. Servise götürüp ssd sökülmesi ile uğraşasım gelmediği içinde direk kendim söktüm artık.

Donanım uyuşmazlığı desem o işler çok eskide kaldı sanıyordum ama öyle gözüküyor ,hiren boot la falan iyice biçimlendirip falan denedin mi ? en sevmediğim işler bunlar can sıkıcı ,ssd de sorun olsa ubuntu kurulmaz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.