|
Bildirim
|
Alnında al satçı yazsa keşke de ayıklayabilsek ama maalesef öyle bir şansımız yok.
Bir haftada 15 bin lira mı koydu değerinin üzerine 13 yaşında araba. |
kusura bakmayın da bunun adı serbest piyasa değildir. karaborsa piyasda iş yapmaktır. serbest piyasada yeterli mal ve hizmet olur, üretim olur, satış olur, en önemlisi de tüketici lehine rekabet olur. örneğin ülkemizde sabit internet hizmetini bir tek türk telekom ve onun anlaşmalı kendi şirketleri veriyor. şu sıralar da istediği fiyatı çakıyor. bu mu serbest piyasa?
arkadaş iyi niyetle konu açmış. istese abisi de 60 derdi bu furyaya katılırdı. Ama forumda bile baya bi şark kurnazı alsatçı tayfası var. insanlarımızın bu mal ve kar hırsını ancak bir avuç toprak doyurur. |
siz arabayı uygun fiyata satmışsınız bir başkasıda onu daha yüksek fiyata satışa çıkarmış burada
sorun nedir..) sattığı malı neden takip eder bir insan bunu hiç anlamıyorum hayırlı olsun deyip bence bu dosyayı kapatmalısınız. sattığım malı takip etmem. satan zararda edebilir vs vs..) |
Bu araba 58 eder mi ya yuhh diyorum. 30 bin istese 10 kere düşünürüm.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 8 Temmuz 2020; 19:23:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 15 Temmuz 2020; 12:39:4 > |
|