Şimdi Ara

42 inç civarı TV tavsiyesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük oda için ikinci bir TV alacağım. Salonda Panasonic Plazma TV yıllardır severek kullanıyorum. Forumlardan takip ettiğim kadarı ile plazma görüntüsüne en yakın TV ler OLED. Ancak ondan da gördüğüm kadarı ile sıkıntılar var. Ne alacağıma karar veremedim.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

-izleme mesafem 2 metre 42 inç civarı yeter diye düşünüyorum.

-Uydu üzerinden Dsmart, İnternet üzerinden Netflix, D-Smart Go izlenecek.

-Günde min.4 saat izleme süresi olacak.

Şimdiden teşekkürler ederim.

• Merhaba hocam,
    PLAZMA dan geçiyorsanız OLED dışında bir şey almayın çok gerisinde kalır bilginiz olsun.
  • Samsung 32LS03B TV aldım. Pazartesi kurulumu yapılacak.

• redkid778 R kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim...

• Hocam 42inc yerine neden 32 aldınız ? Ne değiştirdi kararınızı. Benimde izleme mesafem 1.5-2metre arası boyutuna karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 4 Aralık 2022; 13:20:53 >
  • f0rester kullanıcısına yanıt

çok yakından uzun süre bakınca gözlerin yorulacağını düşündüğüm için aldım. Ayrıca sadece uydu yayınları izlemem de buna etken oldu. 1.5 metre bana göre bayağı kısa bir mesafe; kontrol ederek almanızda fayda var. Kimileri gözüm alışıyor diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkid778 -- 5 Aralık 2022; 18:32:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam bende araştırma yaptım 32 ekran alacaktım. Ancak sitelerde 43 ekrana kadar bakılır diyor 1.5m de o yüzden kafam karıştı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sadece prime, netflix platformları için küçük odada düşünüyorum. Memnun kaldınız mı? Sanırım 2022 modeli mat ekran ve qled teknolojili güzel bir tv'ye benziyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Timurlénk kullanıcısına yanıt

2. ci Tv olarak 1.5 metre mesafeden küçük odada netflix dsmart ve uydu yayınları izlemek için ideal. Şimdilik herhangi bir sıkıntı görmedim.

teşekkürler. ben de siparişi verdim bakalım. izlenimlerimi aktarırım.

bu arada servis kurulum ücreti alıyor mu? bu ebattaki tv'ler için servis ücreti olduğunu gördüm birkaç platformda.

• Timurlénk kullanıcısına yanıt

Umarım sizde memnun kalırsınız. Servis ücreti alınmıyor. Ayrıca duvara montajını da ücretsiz yapıyor..

• Samsung 32LS03B model QLED TV kurulumu yapıldı arkadaşlar.

Kısaca bilgilendirme yapayım.

Amazon Türkiye'den siparişi verdim. Gönderi Amazon tarafından yapıldı. Gece verdiğim sipariş sabah 11'de evdeydi. Amazon'a bayılıyorum.

Hemen servisi aradım. Samsung sesli yanıt sistemiyle servis kaydı oluşturuldu. Müşteri hizmetlerine bağlanmadan çok hızlı şekilde kayıt açıldı ve teknik servis tarafında en kısa sürede aranacağıma dair bir SMS geldi.

Gerçekten de 2 saat sonra telefon çaldı ve benden TV model bilgileri alındı. Frame TV olduğunu belirtince askı aparatının içinden çıktığını istersem duvar montajı yapılabileceği söylendi. Ertesi gün sabah saatlerinde ekiplerin geleceği, bu ebattaki TV'ler için 350 TL'lik bir ücret olduğu bilgisini verdiler. Okeyi verdim.

Kurulum günü evde olmayacağımdan akşamdan TV'nin duvardaki yerini kalemle işaretledim, one connect kutusunun yerini hazırlayıp elektrik bağlantısını ayarladım.

Ertesi gün tam da söyledikleri saatte sabah 10 gibi aradılar. Sağolsunlar gelen ekip kurulumu tam da istediğim şekilde ve tertemiz yapıp gitmişler ve @redkid778 arkadaşımızın belirttiği gibi hiçbir şekilde kurulum ücreti almamışlar. Tahminim Amazonla anlaşmaları mevcut bu nedenle telefonda söylenen ücret alınmadı. Amazon'a yine bayılıyorum.

Gelelim televizyona; Kasa kalitesi, inceliği ve tablo konsepti hoşuma gitti. 1,5 m mesafede gözü hiç yormadan izleyebiliyorsunuz. İstediğim de buydu zaten. QLED teknolojisinin hakkını veren bir görüntü kalitesini yakaladım. Yüksek bitrate'li videolarla ve filmlerle yaptığım testler takılma olmadan akıcı şekilde tatmin edici kalitede bir görüntü vermekte. Küçük bir odada gözünüzü yormadan kaliteden ödün vermeden ve yerden maksimum kazanç sağlayan bir çözüm istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.