Şimdi Ara

42'' LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30m2 salonda digiturk ve DVD seyretmek için 106 ekran bir televizyon düşünüyorum. 4,500 - 5,000 YTL gibi bir bütçe ayırabiliyorum.

Birşekilde Phillips 42PF5421 üzerinde yoğunlaştım: HD Ready, 1366 x 768pixel, 500cd/m2, 800:1, 8ms. Benzer özelliklerde LG LCD modelleri de gördüm.

İlk sorum: Digiturk ile bu büyüklükte bir LCD verimli olur mu? Yoksa kare kare gözükür ve zevkli bir izleme sunmaz mı? Birçok mağazada digiturk yayını ile görmek istedim ama her seferinde digiturk'umuz yok benzeri cevaplar aldım.

2. sorum: 42PF5421 hakkındaki görüşleriniz tecrübeleriniz? Hem bu hemde benzer teknik özelliklerdeki LG Teknosa/tepe home gibi yerlerde 4,999YTL satılıyor. 42PF5421'i indirim ile 4,400 bulabildim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggokcay2 -- 8 Ekim 2006; 13:55:45 >

• Digitürk ve uydu-dvd için tavsiyem yüksek çözünürlüklü Plazma alman olur.
    Bu bütçeyle de kolay bulursun.
    selamlar
  • katılıyorum.seyir mesafeniz ve digitürk ve dvd izlemek için kullanmak istiyorsanız bence de plazma tv yi tercih etmelisiniz.fiyat aralığınızda çok değişik opsiyonlarınız var
  • Ben 42 inç lcd yi hem kablolu hem digitürkle kullanıyorum ve herhangibi bir problem yok.
  • bugün vatan da yan yana LG 42" lcd ve plazmayı izledim, aynı dvd yi bağlamışlar "Nemo", inanın lcd daha parlak ve canlı gören tercihini ondan yana yapıyordu (çok kalabalıktı) ama kablotv-uydu-dt kalitesinde bence hala plazma.....
    nasıl desem lcd de hatlar hala kırık, titrek ve suni............

Bu arada tam girişe 37lc2r koymuşlar ama öyle bir dvd koymuşlarki sanki vcd, o görüntüyle kimse o chazı almaz, zaten dönüp bakan yoktu, ben bile hayal kırıklığı yaşadım.... buna karşılık pv60 a özel bağlantıyla HD demo (dans) koymuşlar geçen bir duraklıyordu...........
    26" lg sanırım 26lc2r idi çok çok iyi görüntü veriyordu ne de olsa küçük panel..

şu lG rr olan model, hani kyıt yapabilen, kayıtlarını izledim, skytv den spor prg ı kaydetmişler, malum uydu da kalite pek iyi olmuyordu, daha da kötü sonuç vermiş, bence şimdilik uzak durun kayıt özelliğinden.......

Toshiba 37w67z sormaya gitmiştim, kimsenin haberi yok, 56-58 serisi lcd ler vardı,.....

konuyu dağıttım, hala plazma (1024x720 üstü çözünürlüklü olmak kaydıyla) bence yerini dolduruyor......

selamlar

• ARKADAŞIM SAMSUNG UN SONOMO SERİLERİ GELDİ ALMADAN ÖNCE Bİ GÖR DERİM BU ADAMLAR LCD DE BAYA İYİLER RENK ORANLARI FALAN ÇOK YÜKSEK BUDA SANA YAPAY DEĞİL GERÇEĞE YAKIN Bİ GÖRÜNTÜ SUNUYO GÖRMENİ TAVSİYE EDERİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 inc tv
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.