Şimdi Ara

42' LG LE 5300 FULL HD LED TV izlenimler (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
133.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sen şimdi 3.3.32 yi hangi linkten yükledin? Bir de senin TV de 42LE5300 mü?
  • arkadaşlar bende 32liği var bu tv nin.sol hoparlöründe tiz seslerde özellikler cızırtı geliyor rahatsız edici şekilde sanırım patlak hoparlör.hemen hemen aldığımdan beri var(mayıs ayında aldım tvyi).servisi çağırsam bunu değiştirirmi garanti?sağ da birşey yok ama sol cızırtı yapıyor.belkide tam yerine oturmuş değil ondan yapıyoda olabilir ama baktığım kadarıyla yerinde.daha önce servisi tvnin dış plastik çerçevesinin üst orta kısmında dışa doğru bombe olduğundan çağırmıştım.bu modeli kullanan çoğu kişide(antalyada)bu durumun olduğunu isterseniz götürelim servise demişti ama ben tv de yeni olduğundan vermeye kıyamamıştım(2ay olmuştu alalı o zaman).şimdi bu 2 problem için servisi çağırmayı düşünüyorum.bunları düzeltip yollarlar mı?

sony telefonumu 2 hafta önce servise yolladım soket ve kızak sorunundan dolayı.soketi değiştirip kızağa birşey yapılmadan geri geldi telefon.üstüne bide sağlam olan 0 tuşunu bozmuşlar.bir daha yollucam şimdi.böyle olunca tv yide yollayıp aynı şeyin başıma gelmesinden de korkuyorum.o yüzden bi kullananlara danışayım dedim.

• Şikayetinizi açık bir şekilde belirterek servise gönderin, hatta servis formuna yazıldığından emin olun, genelde size bir kopyasını mutlaka verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Şikayetinizi açık bir şekilde belirterek servise gönderin, hatta servis formuna yazıldığından emin olun, genelde size bir kopyasını mutlaka verirler.

evde benden başka bu ses mevzusundan rahatsız olan yok ama ben kıl oluyor.hele ki usb den film izlerken çok cızırtı yapıyor inceden inceden.

şuan 1 aylık bedava dsmartım var bitsin servise yollayım dediğiniz gibi iyice rapor tutturarak.
  • Keşke aldığınız gün geri gönderseydiniz, yenisiyle değişim yapılırdı daha iyi olurdu sizin için ama neyse olan oldu artık.
  • quote:

Keşke aldığınız gün geri gönderseydiniz, yenisiyle değişim yapılırdı daha iyi olurdu sizin için ama neyse olan oldu artık.

Aldigimda bu sorunlar yoktu yaklasik 2 ay sonra basladı
  • The latest firmware file v03.03.34 alın size en sonuncusu
    http://www.lg.com/ru/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42LE5300&matchedModelCode=2400001562&searchEngineModelCode=42LE5300&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran6302 -- 2 Ekim 2011; 13:46:59 >
  • Vayy sonunda gelmiş, umarım şu MKV dosyalarında AVC nin 4.1 ve üstü versiyonlar için bir codec güncelleştirmesi yapmışlardır

Yarın denicem artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran6302

The latest firmware file v03.03.34 alın size en sonuncusu
    http://www.lg.com/ru/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42LE5300&matchedModelCode=2400001562&searchEngineModelCode=42LE5300&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile#

verdiğiniz linke baktımda dilinden dolayı bir şey anlamadım.o sayfadan neyi indiricez?birde 42 yada 32 fark etmiyor değilmi ekran boyutunda?fark etmez diye biliyorum ama yinede güncellemeyi yüklemeden sorayım dedim bende 32 liği var

• Arkadaşlar bu 42lv355u modeli 42le5300'den daha yeni bir model sanırım.Eğer öyleyse neden fiyatı bu kadar düşük?Parlaklık 42le5300'de 500 iken bu tv'de 400.5300'de 4 hdmi girişi varken bu tv'de 3 tane var.Sadece elektrik tüketiminde 42lv355u daha iyi.Bir de sanırım çerçevesi daha ince.Benim merak ettiğim şey, neredeyse 2 yıl önce çıkarılan bir tv nasıl oluyor da piyasaya yeni sürülen bir tv'den özellik olarak az da olsa daha üstün olabiliyor?

Bu arada 42lv355u'da çerçeve daha zarif; ancak renginin herkese hitap edeceğini zannetmiyorum.Bir de 42le5300 modeli lg türkiye sitesinde hala varken bu model neden yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur06gs -- 3 Ekim 2011; 18:53:19 >
  • Yok arkadaş ya şu LG yazılımcıları hangi akla versiyon çıkartıyorlar anlamıyorum.. Daha AVC-4.1 i açamayan yazılımı ne yapayım ben... Gerizekalılar yaa acayip sinirlendim. Hiç bi değişiklik yok yazılıda herşey fasa fiso..
  • bende sizden güzel haber bekliyordum, özellikle mkv filmlerde ki problemlerin kalkacağını sanıyordum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

bende sizden güzel haber bekliyordum, özellikle mkv filmlerde ki problemlerin kalkacağını sanıyordum....

MKV filmlerindeki problem tamamen codeclenme ile alakalı, ben bu konuda derin bir araştırma yaptım ve LG kullanım klavuzunda da bu detaya yer vermiş.

"Bu Televizyonda AVC 4.1 ve üstü ile kodlanmış filmleri sorunsuz oynatması garanti edilemez" diye bir yazı koymuşlar. Sırf bu yüzden LG ye kocaman bir

Ama görüntü kalitesi, renklerin canlılığı ile beni benden alıyor gene kerata napim. Film izlemeye doyamıyorum bu Televizyonda..

@onurdavran

Bu tamamen pazarlama stratejisi, aynı TV gibi gösterip bir kaç özelliğini eksiltip piyasaya çıkarıyorlar, aslında pek değişen bir şey yok, ama panelleri aynı mıdır onu bilemeyeceğim. Elektrik tüketimi konusunda bir şey diyemem, ancak elektrik tüketiminde yaklaşık %40 lık bir fark var nerdeyse ki bu tahminimce panelle ve de parlaklık değerinin kısık olmasıyla alakalı bir durum diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

bende sizden güzel haber bekliyordum, özellikle mkv filmlerde ki problemlerin kalkacağını sanıyordum....

MKV filmlerindeki problem tamamen codeclenme ile alakalı, ben bu konuda derin bir araştırma yaptım ve LG kullanım klavuzunda da bu detaya yer vermiş.

"Bu Televizyonda AVC 4.1 ve üstü ile kodlanmış filmleri sorunsuz oynatması garanti edilemez" diye bir yazı koymuşlar. Sırf bu yüzden LG ye kocaman bir

Ama görüntü kalitesi, renklerin canlılığı ile beni benden alıyor gene kerata napim. Film izlemeye doyamıyorum bu Televizyonda..

@onurdavran

Bu tamamen pazarlama stratejisi, aynı TV gibi gösterip bir kaç özelliğini eksiltip piyasaya çıkarıyorlar, aslında pek değişen bir şey yok, ama panelleri aynı mıdır onu bilemeyeceğim. Elektrik tüketimi konusunda bir şey diyemem, ancak elektrik tüketiminde yaklaşık %40 lık bir fark var nerdeyse ki bu tahminimce panelle ve de parlaklık değerinin kısık olmasıyla alakalı bir durum diye düşünüyorum.

Cevabınız için teşekkürler.Aslında elektrik tüketimi konusunda verdiğim bilginin doğruluğundan emin değilim; çünkü bu tv LG Türkiye sitesinde yok.Bu bilgiyi İstanbul Bilişim'in sitesinden aldım.Sanırım 42lv355u pek tutulmadı ki nadir olarak birkaç yerde satılan 42le5300'le neredeyse aynı fiyata satılıyor.Bir de izleme açısı 5300 ile aynı olmasına rağmen bu tv'ye yandan bakınca renkler soluk ve karanlık gözüküyor.Oysa 5300'de izlenimlerime göre geniş açıyla bakıldığında renkler çok daha canlı gözüküyor.

• LG5300 serisi, avrupada ödül almış bir seri, dediğim gibi kullanılan panel görüntüyü çok etkiliyor.
  • quote:

LG5300 serisi, avrupada ödül almış bir seri, dediğim gibi kullanılan panel görüntüyü çok etkiliyor.

görüntü dediğin gizi süper ödül hak eder ama üst msjlarda da bahsettiğim gibi tv nin ses problemi beni üzdü açıkcası.servise yollamayada çekiniyorum çünkü servise giden ürün her zaman sağlam gelmiyor.tabi tekrar yollayabilirsin ama o zamanda sürekli onunla uğraşcaksın servisi ara evde bekle gelsinler yolla,sonra geri gelsin diye bekle falan ne yapcam bilmiyorum açıkcası bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

LG5300 serisi, avrupada ödül almış bir seri, dediğim gibi kullanılan panel görüntüyü çok etkiliyor.

görüntü dediğin gizi süper ödül hak eder ama üst msjlarda da bahsettiğim gibi tv nin ses problemi beni üzdü açıkcası.servise yollamayada çekiniyorum çünkü servise giden ürün her zaman sağlam gelmiyor.tabi tekrar yollayabilirsin ama o zamanda sürekli onunla uğraşcaksın servisi ara evde bekle gelsinler yolla,sonra geri gelsin diye bekle falan ne yapcam bilmiyorum açıkcası bu konuda

ürünü göndermeden önce çerçevesi dahil yanlardan, arka ve ön tarafından fotoğraflarını çekin, fotoğrafları çekerken makinenizin fotoğraflara tarih ve saat atama ayarı açık olsun, hani fotoğraflarda tarih gözükecek şekilde, eğer bunu yapamıyorsanız da o günün gazetesinin isim ve tarih yazan bölümünü kesip çekeceğiniz fotoğrafta gözükecek şekilde çekim yapın.

Eğer TV niz servisten döndüğünde her hangi bir yeri hasarlı, darbeli vs. olmuşsa duruma göre şikayette bulunursunuz, kabul etmezlerse elinizdeki delilleri belirtip şikayet edeceğinizi belirtin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Aldığınız ürün LG Türkiye ürünü mü bilmiyorum; ama öyleyse çok ama çok dikkatli olun.darbelux arkadaşın tavsiyelerine uyun ve her adımınızı kayıt altına alın.Ben buna benzer şeyleri yaşadığım için sizi uyarmak istedim.Bir arıza varsa aynı gün içinde tespit etmelerini isteyin ve TV'yi tekrar evinize getirin bence.Daha sonra değişecek bir parçası varsa parça geldikten sonra TV'yi götürmelerine izin verirsiniz.Sonuçta onlar serviste sizin gibi TV'yi baş köşeye oturtmayacaklardır.Serviste başına bir iş gelirse ve bunu ispatlasanız bile değişim onarım gibi işlemler çok ama çok sıkıntılı olacaktır.O yüzden TV'nin başına bir iş gelmeden önce önleminizi alın.

• selam arkadaşlar.benim 42 le 5300 tv nin yazılımı 03 03 04.şu en son çıkan yazılımı yüklesem ne değişir acaba.şu an memnunum tvden.fark olurmu acaba.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.