Şimdi Ara

42' LG LE 5300 FULL HD LED TV izlenimler (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
133.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurdavran

Bugün amcamlar da bu TV'nin 119 ekranını aldılar.TV'de 2 tane ölü alt piksel dedikleri şey çıktı.Hatta 2 tane daha vardı; ama dokununca gittiler.Bizim TV'de de 1 tane bu ölü alt pikselden vardı.Acaba biz mi çok şanssızız yoksa LG TV'lerinde bu durum çok mu oluyor?Bu konuda kimseden ölü piksel ya da ölü alt piksel sözünü duymadım.Acaba gerçekten kimsenin TV'sinde çıkmadı da bizimkilerde mi çıktı yoksa alan arkadaşlar bizim gibi 1920*1080 çözünürlüğünde farklı renklerdeki arka planlarla deneme yapmadılarda mı görmediler?

bende 82 ekranı var ölü piksel yok.alalı 3 ay oldu sadece çerçevenin üst orta kısmında 1mm kadar dışa bombelik oluştu.servisi çağırtıp baktırdım bir sorun yaratmaz dediler.antalya malum baya bi sıcak ondan saldı heralde ama 1mm kadar olduğu için servise göndermek içimden gelmedi.ilerlerse duruma göre bakıcam

• Ah be şu TV ye DTS kodlama okadar güzel yakışırdı ki ama LG paraya kıyıp da bir DTS lisansı alamadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Ah be şu TV ye DTS kodlama okadar güzel yakışırdı ki ama LG paraya kıyıp da bir DTS lisansı alamadı..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallaspage

HDDye dvd nin içindeki dosyaları atsak oynatırmı usb den ? hani videots ler falan varya ;?

Bildiğim kadarıyla böyle bir şey mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Bugün amcamlar da bu TV'nin 119 ekranını aldılar.TV'de 2 tane ölü alt piksel dedikleri şey çıktı.Hatta 2 tane daha vardı; ama dokununca gittiler.Bizim TV'de de 1 tane bu ölü alt pikselden vardı.Acaba biz mi çok şanssızız yoksa LG TV'lerinde bu durum çok mu oluyor?Bu konuda kimseden ölü piksel ya da ölü alt piksel sözünü duymadım.Acaba gerçekten kimsenin TV'sinde çıkmadı da bizimkilerde mi çıktı yoksa alan arkadaşlar bizim gibi 1920*1080 çözünürlüğünde farklı renklerdeki arka planlarla deneme yapmadılarda mı görmediler?

bende 82 ekranı var ölü piksel yok.alalı 3 ay oldu sadece çerçevenin üst orta kısmında 1mm kadar dışa bombelik oluştu.servisi çağırtıp baktırdım bir sorun yaratmaz dediler.antalya malum baya bi sıcak ondan saldı heralde ama 1mm kadar olduğu için servise göndermek içimden gelmedi.ilerlerse duruma göre bakıcam

Bizdeki ölü alt pikselmiş.Bazı renkleri gösteriyor; ancak bazı renklerde pembe bir nokta şeklinde gözüküyor.Bu piksel olayına başta çok takmıştım; ama bir süre sonra nerede olduğunu bile unuttum.Çünkü fark edilmiyor.Belki ölü piksel olsaydı kötü gözükebilirdi; ancak ölü piksel değil.

• Ölü pixel mi.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Ölü pixel mi.?

Ne demek istediğinizi anlamadım; çünkü yanlış bir şey söylemedim.Evet ölü piksel.
  • quote:

quote:

Ölü pixel mi.?

Ne demek istediğinizi anlamadım; çünkü yanlış bir şey söylemedim.Evet ölü piksel.

Ölüden zarar gelmez sen canlısını düşün o ölü pixel doğru ama benimde başıma geldi o aklımıza geldi
    Yanımdaki arkadaşla...

• quote:

quote:

quote:

Ölü pixel mi.?

Ölüden zarar gelmez sen canlısını düşün o ölü pixel doğru ama benimde başıma geldi o aklımıza geldi
    Yanımdaki arkadaşla...

• @onurdavran kardeşim senin TV ne durumda şu anda ya merak ettim baya uğraşmıştın sen?
  • quote:

@onurdavran kardeşim senin TV ne durumda şu anda ya merak ettim baya uğraşmıştın sen?

TV'nin çerçevesi değiştikten sonra bir problemle karşılaşmadık.Şu an sorunsuz kullanıyoruz.TV'den de memnunuz; ama artık herhangi bir sokak esnafı benim gözümde LG Türkiye'den daha iyi bir iş ahlakına sahip.Bana yaşattıklarını da unutmadım ve üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin bu olayın peşini bırakmayacağım.
  • Arkadaşlar 1 yıldır bu tv yi kullanıyorum hiç yazılım güncellemedim.

Mevcut yazılımım : 03.01.13 1-1.5 sene öncesinin yazılımı

Son çıkan yazılım : 3.3.26

http://www.lg.com/ru/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42LE5300&matchedModelCode=2400001562&searchEngineModelCode=42LE5300&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile#

Acaba yazılımı güncellemeye gerek var mı ? Güncelledikten sonra bir +'sını görür müyüz ? Güncelleyen arkadaşlar deneyimlerini bizimle paylaşırsa memnun oluruz.

• Bence güncelle, mesela resim seçeneklerine "Canlı" diye bir seçenek ekleniyor ki ben şu anda o modda kullanıyorum. Bir de açılış ve kapanış hızı daha bi farketti gibi geldi bana. Ama çok göze dokunur bir artısını henüz göremedim.
  • quote:

Bence güncelle, mesela resim seçeneklerine "Canlı" diye bir seçenek ekleniyor ki ben şu anda o modda kullanıyorum. Bir de açılış ve kapanış hızı daha bi farketti gibi geldi bana. Ama çok göze dokunur bir artısını henüz göremedim.

Nasıl güncelleniyor internet mi lazım yoksa tv den oluyormu.?
  • İndirdiğiniz .zip uzantılı dosyanın içinde bulunan .epk uzantılı dosyayı "LG_DTV" adlı yeni bir klasör açıp bu klasörün içine atın.

Ardından bu klasörü de direk usb belleğinize atın. TV yi kapatın, usb belleği takın ve TV yi açın.

TV sistemi açılınca zaten güncelleme uyarısı ekrana gelecek.
  • şuan tv ye bakamıyorum ama o resimler kısmında canlı seçeneği olacaktı diye hatırlıyorum.
  • resim modunda bende de canlı çıkıyo güncelleme vs yapmadım.bu arada versiyona nerden bakıyoz
  • quote:

resim modunda bende de canlı çıkıyo güncelleme vs yapmadım.bu arada versiyona nerden bakıyoz

Kumandadan menuye basip daha sonra kirmizaya bas orada guncelleme seyi cikacak oraya gir gorursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

quote:

resim modunda bende de canlı çıkıyo güncelleme vs yapmadım.bu arada versiyona nerden bakıyoz

Kumandadan menuye basip daha sonra kirmizaya bas orada guncelleme seyi cikacak oraya gir gorursun.

03.03.24 şuanki sürüm.en günceli kaç?
  • Şu anki güncel sürüm 3.3.26 dır.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.