Şimdi Ara

42' LG LE 5300 FULL HD LED TV izlenimler (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
133.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cgty89

x264 formatlı filmlerin bazılarını okuyor bazılarını okumuyor.bu sorun neden dolayı olabilir?

açılmayan filmlerde aşağıdaki işlemi denermisiniz?

Mkvmerge programı ile açılmayan mkv filmleri açıp, hem video hemde ses dosyalarının üzerine gelip,

Extra Options seçeneğinden Comprosser'ü none olarak işaretleyip start muxing tıklayın, bir kaç dakika sürer.

Çıkan dosyayı tv'nizde deneyin...

Mkv Merge 4,7,0

http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/win32/mkvtoolnix-unicode-4.7.0-setup.exe

• dostlar bendede aynı tv nin 32'' olanı var, benim sorunum şudurki; harici diskden yada flashdan oynattığım hiçbir filmi tam ekran oynatmıyor, menüden tam ekranı seçiyorum ama tv ekranını hiçbir şekilde görüntü tam olarak kaplamıyo illa sağdan soldan çok büyük kesikler oluşuyo, dicemki videonun formatıyla alakalı ama salonda philips lcd var onda tam ekran oynatıyo direk olarak...

bu sorunla karşılaşmış olan ve çözmüş olan varmı...
  • Ben tv yi ilk aldığımda her şey tam ekran oynuyordu,

sonra yazılım güncelledim, bu seferde 4:3 olan dvbrip'ler tam ekran olmuyor, kenarları siyah oluyor.

yazılım yüklemeden önce tam ekran oluyordu. yada bir yerden ayarını mı değiştirdim, tam bilemiyorum
  • zaten harici diskle izlerken menüye girdiğimde video ayarlarında, sadece 2 şık var ya tam ekran yada orjinal boyut diye, orjinali tıklayınca görüntü küçücük oluyo, tam ekranı seçincede yanlarda büyük siyah boşluklar oluyo, anlamadım ne iş....
  • selam arkadaşlar.benim tv le 5300.şu an kullandığım yazılımın kaç olduğunu nasıl anlarım.kumandadan nereye girmeliyim acaba.dediğiniz 3.3.26 sürümü indirdim flaş diske yükledim.yazılım yüklersem tv ye bi zararı olurmu acaba?
  • 1-Wireless Av Link'i kullanan var mı?
    2-Airtes in wirelessi uyumlu oluyor mu?
    3-Bununla internete girmek mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engayland

1-Wireless Av Link'i kullanan var mı?
    2-Airtes in wirelessi uyumlu oluyor mu?
    3-Bununla internete girmek mümkün mü?

3-AV link ile internete giremezsiniz, sadece kablosuz ses ve görüntü aktarımı yapabilirsiniz
  • Ben de bu TV yeni aldım fakat bir sorunum var 500 gb hardiskimi TV ye bağladığımda MKV uzantılı filmlerin altyazıları gözükmüyor film adı ve srt dosya adları aynı olduğu halde yardım ederseniz sevinirim...
  • Arkadaşlar harici diskten veya usb başka aygıttan resim gösterimi önceleri normal iken şimdi resimleri görmüyor , drive resim modunda boş görünüyor .

Yardımlarınız için teşekkürler,

Birde DTS problemine bir çözüm var mı ?
  • ethernet girişi varmı acaba?
  • merhaba arkadaşlar bu modelden alacağız gibi gözüküyor.İlk LCD deneyimimiz olacak.genel olarak en çok karşılaşılan sorunlar nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

merhaba arkadaşlar bu modelden alacağız gibi gözüküyor.İlk LCD deneyimimiz olacak.genel olarak en çok karşılaşılan sorunlar nelerdir ?

kardeş ben 8 aydır kullanıyorum.canavar gibi görüntü var.geçen gün d smart hd kutu aldım.tv tam full hd oldu.ayrıca fiyatıda düştü.ben 2100 tl ye aldım.150 tl de garanti uzattım.usb den hd film oynatıyor.ama tv satan eleman bana wireless özelliği ile internete giriyo demişti ne yazıkki öyle değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbazgs58

quote:

merhaba arkadaşlar bu modelden alacağız gibi gözüküyor.İlk LCD deneyimimiz olacak.genel olarak en çok karşılaşılan sorunlar nelerdir ?

kardeş ben 8 aydır kullanıyorum.canavar gibi görüntü var.geçen gün d smart hd kutu aldım.tv tam full hd oldu.ayrıca fiyatıda düştü.ben 2100 tl ye aldım.150 tl de garanti uzattım.usb den hd film oynatıyor.ama tv satan eleman bana wireless özelliği ile internete giriyo demişti ne yazıkki öyle değilmiş.

ilginiz için çok teşekkür ederim.şöyle bir konum var bana orada yardımcı olursanız cok memnun olurum

http://forum.donanimhaber.com/m_50537760/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50537760

bu arada nereden almıştınız tv'yi ? Ben bimeks'den almayı düşünüyorum

• bende 32' i var memnunum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canbazgs58

quote:

ilginiz için çok teşekkür ederim.şöyle bir konum var bana orada yardımcı olursanız cok memnun olurum

http://forum.donanimhaber.com/m_50537760/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50537760

bu arada nereden almıştınız tv'yi ? Ben bimeks'den almayı düşünüyorum

ben bimexten almıştım.hatta bimexin tam karşısında ......... mağazası vardı aynı tv orda 400 tl daha pahalıydı.yinede araştır.şu an 1600 tl civarında.ben tv den çok memnunum.usb girişine nokia n73 telefoumu bağlıyorum resimler müzikler videolar hepsini oynatıyor.

• LG LE5310 LED 107cm 42" ürünü acil 1,600TL satılıktır kutulu garantili faturalı full teknosa ürünü arızasız çiziksizdir...!
    orj. lg garantili...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 7 Temmuz 2011; 17:25:07 >
  • @canbazgs58 hocam sağolun bu ürün bayağı bir indirime girdi lakin şimdi tekrardan yükselti fiyatı acayip husursuz etti.

Neyseki kararımızı değiştirdik LW4500 ya da LW5500 Alacağız sanırım.Onun için de 1-2 ay daha bekleyeceğiz.
  • 32 inç le 5300 aldım nasıl update yaparım ?
  • e hadi ama !!!
  • yardım etmek bukadarmı zor geliyor yaw ?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.