Şimdi Ara

42' LG LE 5300 FULL HD LED TV izlenimler (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
133.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • update konusu diğer sayfalarda açıklanmış; ancak ben bir değişiklik olmadığını duyunca o riske girmek istemedim.Ne bileyim güncellemeyi yaparken elektrik falan gider.Bir de onla uğraşmayalım.
  • USB DEN FİLM OYNATMA KONUSUNDA TAM BIR DERT YARATIYOR . Büyütme seçeneklerini sunmuyor bana ... 2seçenek var orjinal ve bilmemne ama 2 side işime yaramıyor . Tabi bazı filmlerde böyle bu durum
  • çözünürlüğü yüksek filmleri tercdih etmek lazım ztn bu tvlerde.eğer çerçeve boyutu küçük dvd formatlı filmler izliyosanız 40-50tlye usb oynatıcılı bir dvd alın filmi flasha atıp dvd üzerinden izleyin.ben yüksek çözünürlüklü filmler çıkana kadar böyle yapıyodum daha sonradan formatları desteklemediği için böyle bir tv aldım
  • GÜNCELLEME YAPTIM AMA NE FARK OLDU ÇÖZEMEDİM :D
  • Evet bende ps3 ün led tv deki performansını merak ediyorum anti aliansing etkisi verirmi diye lütfen cevap verin
  • ps3 üm olmadığı için deniyemiyecem
  • bu usbden vidyo izlemede en boy oranındaki seçenek sıkıntısı çok canımı sıktı ... orjinal ve tam boyut nedir yaw... hiç bir işe yaramıyorlar ... dts seslileride açmıyor pff
  • arkadaslar bu guncelleme olayi ne oluyor guncelleyince ne degisiyor birde yine turkce menu oluyormu?
  • HErkese öncelikle meraba ben Regal RTV 42882 42" LCD TV Alıcam Sizce Görüntü kalitesi Diğerlerinden Düşükmüdür, Markasından dolayı aklımda hep soru işareti var ama VESTEL'in yan ürünü diyorlar Akıl veren biri olurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hecctor7

HErkese öncelikle meraba ben Regal RTV 42882 42" LCD TV Alıcam Sizce Görüntü kalitesi Diğerlerinden Düşükmüdür, Markasından dolayı aklımda hep soru işareti var ama VESTEL'in yan ürünü diyorlar Akıl veren biri olurmu acaba?

vestelinde lcd leri pek iyi değil zaten.seg markada iş görür düzeyde bir lcd tv.çok aman aman görüntü beklemiyorsanız iş görür
  • Merhabalar,
    Bu tv de görüntüyü nasıl ekranı tam kaplatacağız 16-9 orjinal ne yapsamn görüntü ekranın tamamını kaplamıyor şu an ama ilk başta alındığında boyle bir sorun yoktu. Fabrika ayarlarına dönüş yaptım ama sorun hala düzelmedi? ne yapmalıyım ?
  • sorun sd yayındamı oluyo
  • evt sd yayında ama ilk alındığında yoktu sonra bir şekilde olmuş 102 ekran ama sanki 90 ekran gibi zoom yapsan da fayda etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemakes

evt sd yayında ama ilk alındığında yoktu sonra bir şekilde olmuş 102 ekran ama sanki 90 ekran gibi zoom yapsan da fayda etmiyor.

menü-resim-izleme oranı=16:9 şeçilimi?
  • sorun çözüldü ilginize teşekkirler tv de sorun yokmuş uydunun ekran oranını değiştirmişler :)
  • Almak gerek bunlardan her eve lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemakes

sorun çözüldü ilginize teşekkirler tv de sorun yokmuş uydunun ekran oranını değiştirmişler :)

birşey değil pek bi faydamız dokunmadı gerçi ama
  • Bugün amcamlar da bu TV'nin 119 ekranını aldılar.TV'de 2 tane ölü alt piksel dedikleri şey çıktı.Hatta 2 tane daha vardı; ama dokununca gittiler.Bizim TV'de de 1 tane bu ölü alt pikselden vardı.Acaba biz mi çok şanssızız yoksa LG TV'lerinde bu durum çok mu oluyor?Bu konuda kimseden ölü piksel ya da ölü alt piksel sözünü duymadım.Acaba gerçekten kimsenin TV'sinde çıkmadı da bizimkilerde mi çıktı yoksa alan arkadaşlar bizim gibi 1920*1080 çözünürlüğünde farklı renklerdeki arka planlarla deneme yapmadılarda mı görmediler?
  • HDDye dvd nin içindeki dosyaları atsak oynatırmı usb den ? hani videots ler falan varya ;?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallaspage

HDDye dvd nin içindeki dosyaları atsak oynatırmı usb den ? hani videots ler falan varya ;?

oynatmaz.video ts dosyalarını ve internette torrent sitelerinde falan olan full bluray dosyalarını(10 dosya oluyo bir film 30-40 gb en az)hdd ye o şekilde aatıp oynatmıyor.o dosyaları dvd ye çekip o şekilde izleyebilirsiniz dvd player varsa
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.