Şimdi Ara

42' LG LE 5300 FULL HD LED TV izlenimler (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
133.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 sürümü ile arasında çok fark varmı?yada ekstrası?
  • çok bi fark olacağını sanmıyorum ama belki bizim bilmediğimiz sistemsel düzeltmeler yapılmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Ah be şu TV ye DTS kodlama okadar güzel yakışırdı ki ama LG paraya kıyıp da bir DTS lisansı alamadı..

Diyelim ki lisans alındı, güncellememiz mümkün olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbahceci

quote:

Ah be şu TV ye DTS kodlama okadar güzel yakışırdı ki ama LG paraya kıyıp da bir DTS lisansı alamadı..

Diyelim ki lisans alındı, güncellememiz mümkün olacak mı?

eğer tv nin içinde bulunan chipset buna uygunsa olur diye tahmin ediyorum. keşke olsa ama..

kıçı kırık 82 lik samsung lcd lerde bile şu dts var da bizim tv lerde yok ya, içim gidiyor resmen..
  • arkadaşlar çok yazılmıştır mıuhtemelen ama acil olduğu için arayamadım cevabı, bir film var altyazılı, alt yazılarda türkçe karakterler değişik görünüyor
    ayarlarda altyazı dilini türkçe yaptım değişmedi, ingilizce yaptım yine birşey değişmedi.
    ekstra bi alt yazı dosyası yok direkt filmde gömülü, bunu düzeltebilirmiyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanduzgun

arkadaşlar çok yazılmıştır mıuhtemelen ama acil olduğu için arayamadım cevabı, bir film var altyazılı, alt yazılarda türkçe karakterler değişik görünüyor
    ayarlarda altyazı dilini türkçe yaptım değişmedi, ingilizce yaptım yine birşey değişmedi.
    ekstra bi alt yazı dosyası yok direkt filmde gömülü, bunu düzeltebilirmiyim??

Eğer filme gömülüyse maalesef değişiklik yapamazsınız.

Filme gömülü derken mesela film tamamen altyazı ile birleştirilmiş ise değişiklik yapamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallaspage

HDDye dvd nin içindeki dosyaları atsak oynatırmı usb den ? hani videots ler falan varya ;?

Bilgisayarına tsMuxerGUI programını indirip kur sonra dvd filmdeki vob.1-2-3 diye sıralı film dosyalarının 1.sinden başlayarak tutup programın üstüne bırak (input files bölümüne )ardından ikinci vob dosyasını seçmek için '' join '' tuşuna bas ve vob.2 yi seç sırasıyla her defasında join e basarak tüm dosyaları (genelde 4 adet olur zaten) seçtikten sonra alttaki ouput bölümünden ts muxing seçili olsun program eklediğin dosyaları tek bir .ts dosyası haline getirip filmi birleştirecektir.Browse yazan yer filmin kaydedileceği yerdir onu nereye kaydetmek istiyorsan ayarla çıkan bu dosyanın uzantısını .mkv yaparak hdd ye at artık izleyebilirsin.. Eğer bu yöntem işine yaramaz ise ouput bölümünden demux seç böylece sana ses dosyasını ve video dosyasını ayrı ayrı verecektir bunları mkvmerge programıyla tekrar muxlar gerçek mkv dosyası yaratırsın bu yöntem hertürlü çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: feritergin

quote:

HDDye dvd nin içindeki dosyaları atsak oynatırmı usb den ? hani videots ler falan varya ;?

Bilgisayarına tsMuxerGUI programını indirip kur sonra dvd filmdeki vob.1-2-3 diye sıralı film dosyalarının 1.sinden başlayarak tutup programın üstüne bırak (input files bölümüne )ardından ikinci vob dosyasını seçmek için '' join '' tuşuna bas ve vob.2 yi seç sırasıyla her defasında join e basarak tüm dosyaları (genelde 4 adet olur zaten) seçtikten sonra alttaki ouput bölümünden ts muxing seçili olsun program eklediğin dosyaları tek bir .ts dosyası haline getirip filmi birleştirecektir.Browse yazan yer filmin kaydedileceği yerdir onu nereye kaydetmek istiyorsan ayarla çıkan bu dosyanın uzantısını .mkv yaparak hdd ye at artık izleyebilirsin.. Eğer bu yöntem işine yaramaz ise ouput bölümünden demux seç böylece sana ses dosyasını ve video dosyasını ayrı ayrı verecektir bunları mkvmerge programıyla tekrar muxlar gerçek mkv dosyası yaratırsın bu yöntem hertürlü çalışır.

bu işlem full bluray dosyaları içinde geçerlimi?mesela 30-40 gb lik 10 dosya halindeki bluray filmler için?geçerli ise tek dosyaya çevirmesi ne kadar sürüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

quote:

bu işlem full bluray dosyaları içinde geçerlimi?mesela 30-40 gb lik 10 dosya halindeki bluray filmler için?geçerli ise tek dosyaya çevirmesi ne kadar sürüyor?

Full Bluray dosyalarının içinde BDAV klasörünü aç orada STREAM klasörü var onuda aç içinde birsürü .m2ts uzantılı dosya var bu dosyaların en büyük olanını yani tek başına 20-30GB olan dosyayı hdd ye at uzantısını .ts yada .mkv veya .avi yap genelde hepsi çalışır herhangi bir programdan geçirmek gerekmez. Yanlız dikkat etmeniz gereken unsur filmin içinde .ac3 yani dolbydigital ses olması lazım eğer ses DTS ise desteklenmeyen ses kodeği der ses çıkmaz kumandadan audio tuşuna basarak içindeki sesi seçebilirsin 2kanal veya 6 kanal.. Bu tv ile medya oynatmada sıkıntı yaşarsanız pm mesaj atabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

quote:

Full Bluray dosyalarının içinde BDAV klasörünü aç orada STREAM klasörü var onuda aç içinde birsürü .m2ts uzantılı dosya var bu dosyaların en büyük olanını yani tek başına 20-30GB olan dosyayı hdd ye at uzantısını .ts yada .mkv veya .avi yap genelde hepsi çalışır herhangi bir programdan geçirmek gerekmez. Yanlız dikkat etmeniz gereken unsur filmin içinde .ac3 yani dolbydigital ses olması lazım eğer ses DTS ise desteklenmeyen ses kodeği der ses çıkmaz kumandadan audio tuşuna basarak içindeki sesi seçebilirsin 2kanal veya 6 kanal.. Bu tv ile medya oynatmada sıkıntı yaşarsanız pm mesaj atabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.....

o zaman ben o filmlerden bieeini indirip deneyeyim şu baymranda sonra.bayramda evde değilim çünkü.eğer yapamazsam artık sizi rahatsız ederim.yardımlarınız için teşekkürler

• ARKADAŞLAR BENDE BU GÜN BİR BEYAZ EŞYACIDAN 42 LE 5300 ALMIŞ BULUNMAKTAYIM, 1700 TL 12 TAKSİT, YARIN KURULACAK İNŞALLAH PİŞMAN OLMAM, ASLINDA LW4500 ALACAKTIK AMA KREDİ KARTI LİMİT YETMEDİ BENDE BU İŞARET HERHALDE DEDİM VE LE 5300 ALDIM, İNŞALLAH ALLAH PİŞMAN ETTİRMEZ ;)))))))
  • görüntü kalitesi çok süper.ben şuan dsmart hd ile kullanıyorum baya tatmin edici.
  • son yazılım v3.03.32 dir lg rus sitesinde verildi ama sonra kaldırıldı benimkinde bu yazılım var.rus sitesinde şimdi 3,3,26 var.lg italya sitesinde 3,3,31 var adres bu : http://www.lg.com/it/products/documents/GP2_DVB_EU_LD450_RevNo42955_V03.03.31_usb_micom_3058_V2_SECURED.epk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran6302 -- 20 Eylül 2011; 19:00:03 >
  • Peki bir farkı var m 26 dan?
  • ben göremedim
  • bende de 3.3.26 var da umarım yeni versiyonda codec güncellemesi yapmışlardır.
  • quote:

bende de 3.3.26 var da umarım yeni versiyonda codec güncellemesi yapmışlardır.

yeni versiyonu denediniz mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

bende de 3.3.26 var da umarım yeni versiyonda codec güncellemesi yapmışlardır.

yeni versiyonu denediniz mi acaba?

Henüz denemedim ama deneyince bir fark olursa burdan paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran6302

son yazılım v3.03.32 dir lg rus sitesinde verildi ama sonra kaldırıldı benimkinde bu yazılım var.rus sitesinde şimdi 3,3,26 var.lg italya sitesinde 3,3,31 var adres bu : http://www.lg.com/it/products/documents/GP2_DVB_EU_LD450_RevNo42955_V03.03.31_usb_micom_3058_V2_SECURED.epk

hocam bu yazılım LD450 serilerine ait bizim TV ile alakası yok, ben de sonradan farkettim. Bizim televizyona uyumlu olsaydı Rusların sitesine mutlaka koyarlardı.

• http://www.lg.com/it/tv-audio-video/tv/LG-42LE5318.jsp site adı bu buda uyumlu ama ben bu yazılımı kullanmıyorum istersen atma bendeki 3,3,32
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.