Evet. Monitörlerin HDR desteği daha kötü. Max nit'e, görüntünün geri kalanı parlakken ulaşamıyorlar. Zira görüntü işlemcileri TV'ler gibi değil. Ton haritalama ve parlaklık yönetimini onlar gibi yapamıyorlar. Yüksek Hz ve online olayı haricinde, monitörler pek iyi değil. HDR desteği ve F/P açısından geri kalıyorlar. Online konusu da TV ile halledilebilir. 42 inç bir TV, 1440p çözünürlüğe ölçeklendirildiği zaman, görüntü 28 inç'e (veya muadil UW değerine) denk gelir. Alan hakimiyeti sağlanmış olur. Geriye bir tek Hz kalıyor. Onda da, Philips 809'daki 144 Hz desteği, hızlı shooter'lar dışında her şeye yeterli olur. Battlefield gibi normal oyunlarda, daha fazlası gerekli değil. (Zaten BF'de, 80-90 FPS'den sonra çok değişim olmuyor.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Kasım 2024; 11:26:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
42' Oled Tv Kullananlar Kulübü, - Pre- Order - / Deneyim (2. sayfa)
-
-
Evet, şekil A'da da görüldüğü üzere HDR peak brightness'ta çuvallıyorlar.
-
TR’deyken 42C2 monitor olarak kullanıyordum. ABD’ye taşındım. Elim hiçbir monitöre/TV’ye gitmiyor. MLA OLED olarak 42G5 duyurulursa diye CES25’i bekliyorum. Sızıntılara göre C5 yine Evo panel ve G5 MLA ile devam edecek. Belki iyileştirme olarak RWGB sub layout yerine RGB gelebilir. O zaman text düzelir ve parlaklığı biraz daha arttırılmış 42C5 de iş görebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G5 42 duyurulacağını sanmıyorum, duyurulsa bile 42 inçlere biraz üvey evlat muamelesi yapılıyor, kırpılmış özelliklerle gelir, MLA bile şüpheli olur. Ama en kötü haliyle bile mevcut monitörlerden daha iyi bir deneyim sunacağı kesin.
@N0M4d ne yaptınız hiç sesiniz çıkmadı, Philips'i aldınız mı?
-
hocam selamlar evet aldım, fakat hala kargoda - 9 undan 22 sine kadar nasıl kargoda derseniz, borusan lojistik sağ olsun...
ha bu arada Kayseri Philips ürünü elinize almadan rezarvasyon oluşturamıyormuş - garanti bozulmasın diye kutuyu kendim de açmam yani bu iş gelecek haftaya bile sarkabilir.
-
Abo bu ne rezillik, saçmalamışlar. Gerekli yorumu yaparsın sitede. Sağ salim gelsin, sıkıntısız kullan önemli olan o.
-
Evet philips 42 Oled 809 geldi, fakat incelemesini buraya 42" gaming odaklı olarak mı yapmalıyım yoksa komple mi yapmalı açıkçası bilemedim fakat kasım bitmeden ilk bakış olarak bir şeyler karalamam gerektiğini biliyorum.
öncelikle nereden alınmalı konusu size kalmış fakat ben avantajix yönlendirmesi ile mediamarkt üzerinden aldım, üstte görebileceğiniz üzere 9.11 de sipariş verdim ve 22.11 de ürünü teslim aldım. Mediamarkt avantajixe ürünü 33749,25 den gösterdi ve 641,24 de geri ödeme bekleniyor konumunda.
*Kumandasından başlayalım; - çünkü üründe şimdilik usb-b vasıtası ile pcden kontrol seçeneği henüz yok, bu yüzden tüm ayarlamaları buradan yapıyoruz - yani monitör kontrol paneli gibi bir şey yok.
kumanda kesinlikle premium bir his vermekte çünkü malzemesi boyalı alüminyum, ayrıca pil mevzusunu ortadan kaldırmak için üzerine 1 amper ile şarj olunması tavsiye olan bir usb-c koymuşlar, - kablosuda kendi içerisinden çıkıyor. Gelen servis özellikle uyardı, 1 hafta önce birisi xaomi hızlı şarj olan bir adaptör vasıtası ile kumandayı şarj edip kumandayı bozmuş kullanıcı hatasından ötürü garantiye girmemiş ve hemşerim şuanda kumanda bekliyormuş.
kumanda ile alakalı bir kaç noktada eleştirmem gerekiyor -
1-ses ve ve kanal değişimi için joystick koymuşlar uzun vadede hiç bir joystick gündelik kullanımda buna dayanamaz.
2-Tv guide, menü, options, ve subtite tuşları buton şeklinde dışarı çıkık değil.
kumanda da sevdiğim noktalar ise;
1-ışıklandırma bir tuşa bağlı ve bu tam baş parmağın geldiği pozisyonda, şarj tüketimi için oldukça faydalı.
2-mavi tuş uzunca bir menüye açılıyor ve ne istiyorsanız başlıklar kolay bir biçimde sergileniyor.
3-gaming menü sadece bir orta tuşa basmanız ile açılıyor ve burada gaming ile alakalı her şeyin kullanımı o kadar kolay ki.
*Ayağa gelelim ayak ortadan bir tane, açıkçası ilk LGc serisi gibi olmamasını yadırgadım ama 10-12 derecelik bir dönüş sağladığını görünce dedim ki böylesi daha güzel, ayak pik dediğimiz malzeme ve oldukça ağır ve ürün kesinlikle sallanmıyor. köşeleri balıksırtı rodajlı, elektrosatatik boyanın korunması açısından bu nüans çok önemli.
*Girişler konusu; HDMI 4k 120hz olarak 2 giriş var bunlar aşağı konumlu, diğer 2 adet 4k giriş ise solda, kolay tak çıkar için çok güzel olmuşlar, USB de burada, sakın benim gibi kablosuz kalmayın, akşamın 10 da elinizde 8k lık display port ile birbirinize bakarsınız, neyse ki ps5 kablosunu söktüm pc ye taktım. içerisinden kumanda usb-c hariç hiç bir kablo çıkmıyor - monitörlerden alışkanlık olmuş, kablosuz kalmayın aman dikkat.
*Çözünürlük ve HZ konusu. 4k için konuşursak; 60hz de 12 bit direk veriyor, fakat 144hz de max 10bit vermekte. GSYNC direk aktif olmakta herhangi bir ayara ihtiyaç yok, bu arada ben PC taktıktan sonra kaynak geldi kısmını hızlı hızlı ayar yapmadan direk geçtiğim için ilk 120hz de çalıştırdım, ardından HDMI kabloyu sök takta en son kısımda pro kullanım yaparak 144hz aldım, ha benim gözüm 120hz ile 144 arasında hiç bir fark görmedi ama parasını verdik kullanalım diye baştan yaptım bu ayarları.
*Menüler, uygulamalar arası hız gerçekten korkunç hızlı, bekleme neredeyse yok bunu philips 8807 (ki iyi bir TV idi kendisi) ve içerideki Qled 9900 Vestel ile kıyaslıyorum (2022 nin Vesteldeki en iyi Qledi idi).
*Geldik en önemli konuya; PANEL. bunu da önceki monitörüm AW3423dwf ile kıyaslamak istiyorum yaklaşık 11 ay kullandım, öncelikle QD daha yeni belki de daha üstün bir teknoloji olabilir fakat siyahlar kesinlikle bunda daha iyi, özellikle asfalt/morumsu rengine yakın bir siyah değil direk olarak mat + derin +kara bir siyah var karşımızda (uzay siyahı daha doğru anlatacaktır), fakat bu noktada bu ekran diğer ışık kaynaklarından acayip parlıyor burada AW nin hakkını vermek lazım, gece klavyemin RGB si rahatsız etti bu ekranda, yani ışık aynalayıp geri gönderiliyor. belki de bu panel ile alakalı değil panel kaplaması ile alakalı bir kıyas olacak. Tabi yaş 38 olunca kapatır geçerim ışıkları diyebilirsiniz benim gibi yok, RGB ye takılan biri iseniz burada bu konu önemli olabilir veyahut odanız benimki gibi tam karartılamıyorsa, pencere konumu vs. önemli olabilir.
*HDR konusu, tabi AW de alışmışız 5 önceden ayarlı moda + 3 de creatör moda hangisini seçsek diye düşünüyorduk ama burada açıkçası AI HDR oyun tek seferde işimizi çözüyor. bu arada hakkını vermek lazım burada CALMAN modu da var fakat daha girip kurcalamadım bu kalibreli ayarları.
*Renkler, QD ile kıyasta renklerin doygunluğu + canlılığı kesinlikle bu panel daha iyi fakat renklerin geçişleri / çeşitliliği QD daha iyi idi, belki de QD ye ICC profili yaptığım için böyle düşünüyorum 809a da kalibre olursa bu eleştiriyi geri alabilirim.
*Ses; henüz deneyemedim ama arkada subwoofer tarzı bir araç var, muhtemelen ben hiç bir zaman kullanmayacağım ama yine de güzel bir detay.
Kullandığım ayarlar; PC: ölçeklendirme %350 - HDR win11 otomatikte.
dipnot: 1-Menülerde bulduğum bir kaç ayar var bunları kurcalamam lazım; kontrolcü bağlama diye bir ayar var eğer xcloud a direk uygulama ile bağlanıyor ise bu muhteşem olur.
2- xbox kolumu bağlamak isterken ekranı da buldu bu ne işe yarıyor henüz bilemiyorum, ama kablosuz görüntü aktarma ise buda ilginç olur.
3- güncelleme ile gelecek şeyler var çünkü ayarlarda güncelleme sonrası diyor, HLG ile alakalı henüz bir şey yapmadım.
----
Ürün ile daha detaylı kıyaslamayı vaktim olunca yapabilirim fakat şuanda şirkette oldukça yoğunum bir de siyaset ile ilgilendiğim için hafta sonları da oraya gidiyorum, detaylı bir incelemeyi yakın vadede yaparım gibi.
---
kullanıma gelince ben 80cm masada 60cm mesafede kullanıyorum;
daha önce Aorus FI32 ve son olarak da Alienware 3423dwf kullanmış birisi olarak kesinlikle ama kesinlikle rekabetçi oyunlara uygun değil çünkü radar kontrolleri için göz hareketi yetmiyor kafa hareketi istiyor, bu focusu otomatik etkiliyor.
bi ara şeytan dürtmüştü lan buna 40bin verene kadar git 35bin e lgc3 48" al diye ama iyi ki uymamışım çünkü (42")bu monitör için kullanılabilecek son boyut. belki ileride curvedler olur ise bu yorum değişir ama flat de kontrol dışına çıkmış oluyoruz.
Eğer, TPS + strateji oynayacaksanız, Youtube + diğer uygulamalarda kullanıyorum derseniz arkama yaslanıyorum diyorsanız çok güzel, yok ben daha gencim competitive takılıyorum diyorsanız bu ekran size uymayacaktır.
Okuduğunuz için teşekkürler, sorunuz olursa lütfen çekinmeyin, bu arada ben basit TV olarak kurdum henüz google tv olarak kurmadım, yani sesli komutları vs denemedim.
-
Merhaba Arkadaşlar,
48" OLED TV düşünen var ise LG'nin 48LX1Q6LA özel tasarım modeli indirimde şuan sitesinde siteye üye girişi yapıp sepete eklendiğinde 20.000 TL fiyat düşüyor ve 48.799 TL gibi baya iyi bir fiyata geliyor.
Aynı model şuan media markt'ta 66.799 TL ihtiyacı olanlar kaçırmasın Ocak sonrası bu fiyatlara bulmak zor oalcaktır.
-
LG'den 42" getirmesini boşuna beklemeyin arkadaşlar. Getirecek olsalar 2 senedir getirirlerdi zaten. LG bu oled meselesinde çok tercih edildiği için şımardı artık. samsung ve philips'e göre çok yüksek olan fiyatlarından belli.
ben 2 sene LG 42 C2'yi monitör olarak kullandım. Baktım LG artık 42" getirmiyor, C2'yi kutusuna koydum, yedekte tutuyorum. Eylül ayında gece indirimlerinden birinde 34k'ya mediamarkt'tan 42 Oled 809 aldım onu kullanıyorum. fazlası var eksiği yok, zaten birebir aynı panel, görüntüsü de aynı. ambilight ve google tv avantajı da ekstraları. 144 hz var ama native değil overclocked tabii...
almayı düşünen arkadaşlar vakit kaybetmeden Philips 42 Oled 809 alsınlar. bir daha ülkemize 42" oled tv gelir mi, gelirse ne zaman gelir bilemeyiz. LG'den bir şeyler bekleyince kadar hepmiz Philips'i bu konuda destekleyelim ve cesaretlendirelim. adamlar hem 42" tv, hem de monitör getiriyor. o fiyatlara da alternatifi yok. asus'ların, lg'nin 42 oled monitör fiyatları malum.
dediğim gibi LG'yi boşa beklemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 16 Aralık 2024; 14:0:11 >
-
Çok çok iyi fiyata almışsınız, ben de bir süredir takip ediyorum ancak 40 bin liranın altına maalesef denk getiremedim. Şu an zaten yok hiçbir yerde stoklarda. Bakalım CES 2025'te neler tanıtılacak ve yazın stoklara neler gelecek. Enseyi karartmayalım, LG olmasa bile belki Philips onun yerine MLA bir 42 getirir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CurimoÇok çok iyi fiyata almışsınız, ben de bir süredir takip ediyorum ancak 40 bin liranın altına maalesef denk getiremedim. Şu an zaten yok hiçbir yerde stoklarda. Bakalım CES 2025'te neler tanıtılacak ve yazın stoklara neler gelecek. Enseyi karartmayalım, LG olmasa bile belki Philips onun yerine MLA bir 42 getirir.
evet avantajix ve taksit imkanı da oldu, çok iyi oldu. bu arada eylül ayında mediamarkt geceleri lg oledler hariç, çok güzel fiyatlara, %20 civarı indirimlerle philips ve samsung oledler sattı. inşallah başka yararlananlar da olmuştur.
enseyi karartmaktan ziyade; 42" mla oled tv olan bir model yapılması ve sonra da bu modelin Türkiye'de satılması (muhtemelen 55" oled fiyatına falan) bana pek olası gelmedi ama hayırlısı olsun diyelim... :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Aralık 2024; 18:2:4 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MacGyver.LG'den 42" getirmesini boşuna beklemeyin arkadaşlar. Getirecek olsalar 2 senedir getirirlerdi zaten. LG bu oled meselesinde çok tercih edildiği için şımardı artık. samsung ve philips'e göre çok yüksek olan fiyatlarından belli.
ben 2 sene LG 42 C2'yi monitör olarak kullandım. Baktım LG artık 42" getirmiyor, C2'yi kutusuna koydum, yedekte tutuyorum. Eylül ayında gece indirimlerinden birinde 34k'ya mediamarkt'tan 42 Oled 809 aldım onu kullanıyorum. fazlası var eksiği yok, zaten birebir aynı panel, görüntüsü de aynı. ambilight ve google tv avantajı da ekstraları. 144 hz var ama native değil overclocked tabii...
almayı düşünen arkadaşlar vakit kaybetmeden Philips 42 Oled 809 alsınlar. bir daha ülkemize 42" oled tv gelir mi, gelirse ne zaman gelir bilemeyiz. LG'den bir şeyler bekleyince kadar hepmiz Philips'i bu konuda destekleyelim ve cesaretlendirelim. adamlar hem 42" tv, hem de monitör getiriyor. o fiyatlara da alternatifi yok. asus'ların, lg'nin 42 oled monitör fiyatları malum.
dediğim gibi LG'yi boşa beklemeyin.
Hocam iyi günlerde kullanın ama bana göre OLED TV dediğinde olay LG'dir.
Philips segment olarak o noktada gelmiyor bana malesef LG 48LX modeli var sitelerinde o cihaz baya aklımı çeliyor şuan sepette 20.000 TL'de düşüyor fiyatı baya iyi fiyata geliyor ama bakalım hayırlısı..
-
teşekkür ederim.
öncelikle piyasadaki 42" oled'lerin (monitör ya da tv) hepsi lg'nin üretimi olan panelleri kullanıyor. 809 özelinde ise anakartta bir çok lg komponenti olduğu gibi, her ikisi de mediatek pentonic 1000 yonga setine sahip.
809'da ambilight var, google tv var, 144 hz oc var, ses sitemi de daha iyi, oyun menüsü de daha yetenekli, sağa sola dönen ayak da daha iyi... evde şu anda ikisi de var, hem 809, hem 42c2 ve çok net olarak söyleyebilirim ki görüntüleri aynı, çünkü aynı panel zaten... lg bir tek uzaktan kumanda da öne geçiyor. bildiğim kadarıyla magic remote'un rakibi yok zaten.
haa Türkiye'de olsaydı, fiyat farkı fazla olmadığı takdirde, yine lg alırdım. çünkü bir sorun yaşarsam oled tv'lerde servisi daha iyi onu biliyorum. ancak Türkiye'de lg 42" tv olmadığına göre, 42" oled flex monitörünü 93 e(!) satmaya falan çalıştığına göre tartışmaya lüzum yok. dolayısıyla lg falan artık benim umurumda değil...
42" monitör ve oyun ekranı olarak kullanmaya boyut olarak çok çok uygun, ayrıca oyunlarda da ppi bakımından daha keskin görüntü veriyor. 48'i bu şekilde kullanma imkanı yok. o kadar yüksek ppi etkisi de yok. mesela bende lg 65 c2 de var ve oyunlarda bu durum çok net belli oluyor.
lg'nin ekzantarik ayakları hariç hiçbir numarası olmayan bir 48" oled'in fiyatını 64 gösterip, 20 kupon vermesi de sadece komik geldi bana... her zamanki kazıkçı ve şımarık lg işte.
bu arada illa 48 alacaksanız LG Ultragear 48GQ900-B 48" var, ona da bakın. kuponsuz ama nedense fiyatı çok daha ucuz:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 26 Aralık 2024; 21:29:54 >
-
Philips 809 güzel bir TV. Fakat kıyaslamayı, muadili olan LG C4'le yapmak gerekli.
42 inç LG'lerin TR'ye tekrar gelmesi durumunda, fiyat farkı çok olmadıkça, LG alınır. LG OLED'lerin görüntü işlemcisi Philips'ten farklı. Alpha 9 işlemcisi var. Görüntü işlemede zirvedeler. Derinlik etkisi, keskinlik, ton haritalama, motion ve upscaling'te, muadil bir Philips'ten daha iyi olur.
Hatta LG, ilk kez G4'te kullanılan Alpha 11'le, upscaling'i bile Sony ve Panasonic'ten iyi yapmaya başladı. 2 ay önce çıkan fw'le bariz iyileşme oldu. Keskinlik ayarını belli bir seviyeye çıkarınca (fazla artifact olmaması için max 25/50), Süper Çözünürlük'ü açmak ciddi fark getiriyor. Buna oyun modu da dahil.
Dediğim gibi, 809 güzel bir TV. Ambilight olması, Google TV'nin avantajlı yönleri vb. İyi bir F/P alternatif olabilir. Ancak, LG'nin Philips'ten tek farkı servis ağı değil.
Not: Derinlik-keskinlik olayı her OLED'te iyi olsa da, modeller arasında da gelişiyor. Mesela G1'den G4'e geçtiğimde fark etmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kazıkçı LG lütfedip, C4 getirirse onu da alır kıyaslama yaparız, sorun değil. ancak c4 de aynı panele sahip olduğuna ve gerçekten, yani pratikte fark yaratacak kayda değer hiçbir özelliği olmadığına göre "birçok senaryoda" teoride kalacak görüntü işleme farklarını (derinlik, ton haritalama vs.) sizin de gözünüzle seçemeyeceğinize her türlü bahse girerim. keşke bunu deneme imkanımız olsa ve paranızı alsam:)
evet, upscaling özellikleri bazı senaryolarda önem kazanabilir ancak premium bir tv alıyorsanız 1080p performansı değil, önce ve büyük oranda 4k performansı referans alınır. keza oyun performansı için de ben 4k native performansından bahsediyorum, dolayısıyla bu senaryoda da super çözünürlük fonksiyonunun da pek bir anlamı kalmıyor.
film/dizi izlerken de yine sağlıklı ve doğru bir kullanımda upscaling'i iyi bir media player yapacaktır. sizin bahsettiğiniz "çok önemli" farklar, en çok tv izlerken söz konusu olabilir ki, bu tv'leri kanal d'de ana haber bültenini izlemek için almadığımız aşikardır. ha belki stream servislerinde eski filmleri izlerken faydalı olabilir ama artık bütün kayda değer filmlerin remaster sürümleri çıkıyor zaten.
diğer yandan, 42 oled'i alan adam pc ile, ps5 ile kullanacaktır ve 2025 yılında bunların 1080p ile kullanılmayacağı konusunda da hemfikiriz herhalde?
ayrıca yanlış anlamayın ama yazdıklarınız birçok kullanım senaryosunda teoride kalabilecek konular, ben 2 sene 5000 saate yakın pc ve ps5 ile 42c2 kullandım, hala da içeride yedek olarak duruyor... şu anda ise 809 var ve onu da 500-600 saat kullanmışımdır. hiçbir şeyi ezbere veya kağıt üstündeki speclere, başkalarının yorumlarına göre yazmıyorum, kesinlikle "işlemcisi daha güncel görüntüde kayda değer fark olacaktır" gibi varsayımlarda bulunmuyorum.
TR için konuşuyorum; evet LG'nin en büyük farkı servis kalitesi farkıdır. philips servisi "çıkma" parçalar kullanıp, tv tamir etmiş olan bir servis. LG'nin ise oledde 1 ölü pixel'e sıfır panel takmışlığı var. yine oledde abuk sabuk basit bir soruna 2 senelik tv'yi, yeni tv ile yenilemişliği de var.
G1 ile G4'ün uzaktan yakından hiçbir alakaları yok. G4 ün pek çok kayda değer geliştirmesi var. örn. ilk aklıma gelen G4'te MLA gibi kayda değer farklar var ve C2, 809 ve C4 ilişkisi gibi bir ilişkileri yok. yine kusura bakmayın ama konumuzla tamamen alakasız bir örnek olmuş. g1-g4 arasında fark varsa, c2-c4 arasında da çok fark vardır gibi bir düz mantık yürütmüşsünüz ve tabii ki yanılmışsınız.
son olarak; incir çekirdeğini bile doldurmayacak hatta belki de birçok durumda "teoride kalacak" farkları gerekçe gösterip; ülkemizde olmayan, bizim erişemediğimiz bir ürünü, markette fiziki olarak satılan, alınabilen bir ürüne göre güzellemek de "son derece" boş ve anlamsız bir iş olacaktır bence...
zaten ben bütün mesajlarımda aslında bunu anlatmaya çalışıyorum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C2-C4 geçişinin ne kadar hafif olduğuna dair açıklamalarımdan tatmin olmazsanız, rtings''e baktığımızda:
C4-C3 farkı şu şekilde özetlenmiş:
Alıntı
metni:The LG C4 OLED is slightly better than the LG C3 OLED. The C4 gets brighter in HDR, so highlights pop a little bit more on it. The C4 also has slightly better PQ EOTF tracking, so it's a bit more accurate when it comes to the content creator's intent, and its better color volume delivers slightly brighter colors. If you're a PC gamer looking to take full advantage of your high-end graphics card, the C4 supports up to 144Hz versus 120Hz on the C3, so it's the better option for that. However, when viewed from an angle, the C4 has a noticeable green tint, so the C3 is the better choice for wide seating arrangements. C2-C3 farkı da şu şekilde özetlenmiş:
Alıntı
metni:The LG C3 OLED and the LG C2 OLED are very similar TVs, with the C3 being a marginal improvement over its predecessor. The C3 is a bit brighter, but this isn't noticeable in practice. The C3 also has better low-resolution sharpness processing, making legacy content on DVDs or low-resolution online streaming look better than on the C2. The C3's biggest improvement over the C2 is its support of DTS audio formats; this makes it a much more interesting TV for home entertainment fans, as Blu-rays and DVDs tend to use DTS for their audio tracks. yani sandığınız gibi C serisinde 2 senede çok "kayda değer" upgrade'ler söz konusu olmadığı gibi, bu yükseltmelerin bir kısmına 809 halihazırda zaten sahiptir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Aralık 2024; 12:53:38 >
-
philips oled 809 google tv aldım güncellemelerden filan memnunum film ve oyunlarda gayet akıcı 144 hz 120 hz arasında pek fark göremedim birtek sıkıntım denon avr bağlı 7.1 ses alıyorum ama nedense subwoofer çalışmıyor sinyal alamıyor anlamadım tv ye güncelleme gelmesi ni bekliyeceğim almak isteyenler için güzel tv
-
Aynen öylee fiyat farkı önemli tabi fakat OLED TV teknolojisinde LG ayrı bir kalitedir bencede..
LG'nin Philips'ten tek farkı servis ağı değil bencede..
-
Hocam nasıl gidiyor ekranla işler, memnun musunuz, uzun kullanım deneyimi olarak? Fiyat uçtu, ben 35K olur umudu ile bekledim, düşse idi yapıştıracaktım ama olmadı şimdi 50K'lara çıktı maalesef. Ülkemiz gerçeği...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X