Şimdi Ara

42 tlye PUBG (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
13.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Khalasar

Yahu yazdığım yazı Türkçe değil miydi? Ben mi ifade edemiyorum gayet açık açık Bilal'e anlatır gibi yazdım oysa ki.
    Yazdığım yazıda Türkiye ve dolandırıcı kelimesi dahi yok neden çarpıtıyorsunuz yazdıklarımı. Parasını kimi yerlere kaptıran bilinçli forum kullanıcılarından bahsediyorum ben, bilinçsiz adam televizyonda gördüğü reklamlardan 100 liraya Iphone alıyor. Bilinçli adam parasını her türlü kurtarır, tabi doğru bilgilerle kurtarır. İşkembeden sallananlar ile değil.
    Yanlış bilinenleri düzeltmek, insanları bilinçlendirmek için bolca vaktim var benim.

Vaktinizin bol olması önemli değil verdiğiniz bilginin dogru olması onemli, son kez yazıyorum, chargeback, internetten dolandırılmanı engellemek için yapılmış bir sigorta değildir. iki taraflıdır ya kabul edilir, ya edilmez. Edilmez ise, örneğin cdkeyin 1 ay sonra calısmadı, patladı. Sende itiraz ettin. Firmada bankaya faturasını vs. ibraz etti. Paranı geri alamayabilirsin. Bu yuzden chargebacke guvenilerek yok "Hangi ufak dolandırıcı site sanal pos almışta kredi kartıyla dolandırmış milleti, kim parasını kaptırmış alamamış?" mantıgıyla hareket ederseniz eninde sonunda dolandırılırsınız. Bir siteden bir kac kişinin sorunsuz mal almasıda o siteyi guvenli yapmaz. Guvenli eticaret sitesinde olması gereken olmassa olmaz (ilk mesajımda yazdıgım bilgiler) vardır buna göre kararınızı verin. Yakın zamanda bu guvenli eticaret ibaresi zaten devlet eliyle verilecek, umarım bu sacma sitelerde elenir boylece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Yahu yazdığım yazı Türkçe değil miydi? Ben mi ifade edemiyorum gayet açık açık Bilal'e anlatır gibi yazdım oysa ki.
    Yazdığım yazıda Türkiye ve dolandırıcı kelimesi dahi yok neden çarpıtıyorsunuz yazdıklarımı. Parasını kimi yerlere kaptıran bilinçli forum kullanıcılarından bahsediyorum ben, bilinçsiz adam televizyonda gördüğü reklamlardan 100 liraya Iphone alıyor. Bilinçli adam parasını her türlü kurtarır, tabi doğru bilgilerle kurtarır. İşkembeden sallananlar ile değil.
    Yanlış bilinenleri düzeltmek, insanları bilinçlendirmek için bolca vaktim var benim.

sitede direkt kredi kartı ile ödeme yok, aracı kurum var. chargeback ile master ile visa ile hiçbir ilgisi yok bu konunun. ola ki steam 5 6 ay sonra hesabınızdan oyunu sildi hatta hesabınızı sildi, hiçbir şey yapamazsınız. istediğiniz merciye gidin. güvenmek güvenmemek size kalmış artık. bu tarz oyunları beğenmediğim için almadım ilgim olsaydı steam ile fiyat farkına bakıp deneyebilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 20 Ekim 2017; 18:23:7 >

• adamlar şu fiyat satisi ile dahi kâr ediyorlar.

adamlar oyunj 35tl ye almis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar 42 ye duserse 10 kisi aliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.