Şimdi Ara

42 tlye PUBG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
13.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler calinti olsa oyunu mu geri alirlar hesabi mi kapatirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalıntı kredi kartı olayı var gibi geldi bana. Çalıntı kartlarla alıp satıyorlarsa 1-2 haftaya oyun kütüphaneden silinir
  • Ödeme şekilleri de bi garip, benim de aklım karıştı şimdi.
    Oyunun elden gitmesi kötü, eğer ortada hırsızlık varsa o daha kötü.
  • Umarım bir sakatlık çıkmaz.

• son durum nedir hocam site üç kağıtçı mı
  • slhttnshn61 kullanıcısına yanıt
    Öyle demeyin hocam ben de yazın forumdan bir arkadaştan 6 7 oyun aldım gift olarak gönderdi önce sonra parayı yatırdım. Ertesi gün oyun oyunların geri alındığına dair steamden bildirim geldi. Bir şekilde steam'in oyunların parasını almasını engellemiş. Kısacası güvenip alamıyorum ben artık. Çalıntı kredi kartından ödeme yapıyor olabilirler. Riskli bana kalırsa
  • oyunu yükledik, açılmıyor. 0xc00007b hatası veriyor.

Çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

Öyle demeyin hocam ben de yazın forumdan bir arkadaştan 6 7 oyun aldım gift olarak gönderdi önce sonra parayı yatırdım. Ertesi gün oyun oyunların geri alındığına dair steamden bildirim geldi. Bir şekilde steam'in oyunların parasını almasını engellemiş. Kısacası güvenip alamıyorum ben artık. Çalıntı kredi kartından ödeme yapıyor olabilirler. Riskli bana kalırsa

aldığınız arkadaşın referansı filan iyi miydi forumdakilere genel olarak güvenmek lazım mı
  • Mustafa510626 M kullanıcısına yanıt
    Güvenilir arkadaşlar çok var forumda referanslara dikkat etmek lazım tabi. Benim aldığım arkadaşın 1 referansı vardı o oyunları önce atacak oyunlar bana geldikten sonra nasıl bir sorun olabilir ki diye düşünmüştüm. Oluyormuş işte böyle.
    Referanslı arkadaşlarda sorun olacağını hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsenerr

gift ile oyunu yolluyorlarsa çalıntı kredi kartı kullanma ihtimalleri var. buda demek oluyor ki ilerde oyunu sizden alabilirler.

başka nasıl olacak ki ? senden şifre alıp senin hesaba alacak halleri yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Kalan 10TL'ye de matematikten özel ders

Özür dilerim ama bu espriyi yapmazsam olmazdı

Bende farkettim deee yazmadiydim diii :)

42+17=59

59+10=69

69-42=27

Neyseeee

• Aldım bakalım, umarım bir sorun çıkmaz.
  • GasiOr kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ihtimalle windows32 deki veya 64 bit kullanıyorsanız syswow64 ve system32 deki bazı dll dosyalarınız eksik onları bir program yardımıyla çözebilirsiniz.
  • diğer site oyunparam diye bi yerdi ararcx444 gibi acaip nickli hesaplar sizi ekliyor hediye gönderiyordu
    şuan sıkıntı yok ama 4-6 aya çalıntı karttan gidecek bence oda 42 tl pubg 15tl cs vardı
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    satılık perakende keyler var galiba oyun dünyasında yenisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsenerr

satılık perakende keyler var galiba oyun dünyasında yenisiniz.

neticede perakende key de olsa gift te olsa çalıntı kart kullanabilirler. keyin ne olduğu dolandırma şeklini değiştirmez :)
  • Kredi kartı ile alım yaptım.30 saniye geçmeden gpayden arandım ödemeyi onaylayıp onaylamadığımı sordular.Onay verir vermez değişik isimli bir bot arkadaş olarak ekledi kabul eder etmez oyunu hediye olarak yolladı.Tüm bu dediklerim 1 dakika içerisinde gerçekleşti.Bot yaptığı için bekleme falan olmuyor ödeme onaylanır onaylanmaz yolluyorlar.
  • Güvenilir ama çok yavaş-uyuşuk site.

9tane csgo aldım geçen hafta.

• Pubg hiç indirim görmedi bu zamana kadar ona rağmen 42 liraya ve steam üzerinden satıyorlar. Üstelik ödeme gpay :)

Çalıntı kredi kartı diye bağırıyor resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteyi yeni açmışlar. Adını duyurmak için pubgden daha iyi bir oyun var mı? En kötü oyun silinir yapacak birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.