Şimdi Ara

42 tlye PUBG (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
13.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumdaki tanıtım konumuzun haricinde burada da aynı açıklamayı tekrar etmek istiyorum. Sektörde yeni olmamız sebebiyle satış politikamızı son kullanıcı kazanımına yönelik belirledik. Bizlerle alışveriş gerçekeleştiren kimsenin mağdur olmayacağından emin olabilirsiniz. Çoğu oyunda önümüzdeki dönemde de devam edecek olan zararına satışlarımız devam edecek. Keyfini çıkarmanızı tavsiye ederim :)

Diğer indirim ve fırsatlarımızı takip etmeniz için konu linki de bırakıyorum,

https://forum.donanimhaber.com/forumid_208/tt.htm

Herkese iyi forumlar dilerim.
  • ben 1 adet pubg aldım sıkıntı olmadı şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Merhaba arkadaşlar,

Forumdaki tanıtım konumuzun haricinde burada da aynı açıklamayı tekrar etmek istiyorum. Sektörde yeni olmamız sebebiyle satış politikamızı son kullanıcı kazanımına yönelik belirledik. Bizlerle alışveriş gerçekeleştiren kimsenin mağdur olmayacağından emin olabilirsiniz. Çoğu oyunda önümüzdeki dönemde de devam edecek olan zararına satışlarımız devam edecek. Keyfini çıkarmanızı tavsiye ederim :)

Tek bir soru. Çalıntı kredi kartı ile mi alıyorsunuz oyunları?

• quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Böyle bir şey tabii ki mümkün değil. Oyunların hepsi hesaplarımıza yüklenen cüzdan pinleri ile satın alınmaktadır.

• Bu arada fiyat 44,85 olmuş ben gibi fiyat için boşuna özelden yazmayın :) hatta kkr ile alacaksanız 45,30 tl
  • Adamin kendine sorarsan malim kotu seni kazikliyorum der mi calinti oldugunu soyler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

leyla ile mecnunda bi asılma sahnesi vardı, son bi dileğiniz sözüdnüz var mı sorusuna ismail abi salın bizi diyordu ve salıyolardı. sendeki de o hesap.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

leyla ile mecnunda bi asılma sahnesi vardı, son bi dileğiniz sözüdnüz var mı sorusuna ismail abi salın bizi diyordu ve salıyolardı. sendeki de o hesap.

Arkadaş ben zaten biliyorum çalıntı ile almıyoruz diyeceklerini. Verecekleri cevabı merak ettim.

• Ben 50 TL'ye vereyim. Hesabımdaki bakiye öylece duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 11 Ekim 2017; 20:58:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Ben 50 TL'ye vereyim. Hesabımdaki bakiye öylece duruyor

talibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

Bana da birileri kredi karti magduru olanlar olacak gibi geliyor. Adamlarin illa birsuru kredi karti calmasina gerek yok kendi kredi kartindan alimi yapar limit dolunca borcu odemez daha sonra bankayla iletisime gecer bu alisverisleri ben yapmadim demeleri yeterli hoop tum yapilan islemler iade.

Öyle bir durumda ben de harcama itirazı yapar geri alırım paramı. Oynadığım süre yanıma kar kalır.
  • Link pc oyunları ana sayfasına atıyor konu linkini paylaşır mısınız

Firma yetkilisi yazıyor profilinizde ama profil gizli. İlginç

• Khalasar kullanıcısına yanıt
    Kesin oyle bir sey olabiliryor mu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa510626

Kesin oyle bir sey olabiliryor mu hocam

Tabi, kredi kartı ile aldıysanız bir sorun olurda oyun sizden geri alınırsa bankaya harcama itirazı yapıp durumu bildirirseniz alırsınız geri paranızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

Maalesef siz doğrulamalı alışveriş yaptığınız için itirazınız sonuç vermeyecektir, şayet dolandırıcı ise dolandırıcıdan alışveriş yapmak yanınıza kâr falan kalmaz 42 tl ye oyunu kiralamış olursunuz.

Onaylı alışveriş dahi yapmış olsam eğer dolandırıcı ise paramı geri alabilirim harcama itirazı ile.

• Khalasar kullanıcısına yanıt
    Bence bu kesin değil. 3D li alışverişlerde bunu benyapmadım diye itiraz edemiyorsunuz. Karşı taraf dolandırıcı demenizi de banka çok kolay şekilde dikkate almayacaktır Bu durumda ben gidip bir notebok alayım, 3-5 ay sonra karşı taraf dolandırıcı diye itirazda bulunayım parayı iade alayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Bence bu kesin değil. 3D li alışverişlerde bunu benyapmadım diye itiraz edemiyorsunuz. Karşı taraf dolandırıcı demenizi de banka çok kolay şekilde dikkate almayacaktır Bu durumda ben gidip bir notebok alayım, 3-5 ay sonra karşı taraf dolandırıcı diye itirazda bulunayım parayı iade alayım :)

Olay o kadar basit değil tabiki hocam araştırma soruşturma evresi var bunun. Harcama itirazı formlarını inceleyin orada sadece ''işlemi ben yapmadım bilgim dışında yapıldı'' diye seçenek yok. Bir ürün aldınız ama siz mağdur edildiniz bu durumda da itiraz hakkınız var. Bunun takibini banka ödemeyi alan kuruluş ile arasında yapıyor. Sen notebook alıp durduk yere paranı geri istersen vermezler tabi. Chargeback olayını araştırın anlarsınız, 3D ile yapılıp yapılmaması önemli değil. 3D sadece bir güvenlik sağlayıcı işlem.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Harcama itirazı tek seçenekli değil hocam. Pcdepo olayında 3d ile alışveriş yapmıştım ve ücretimi de aldım 2000₺. Ama burada durum biraz daha farklı arada gpay var ama yine uğraşılırsa ücret geri alınabilir.

• Anoniimm kullanıcısına yanıt
    abi pc depo ürün göndermedi. hani banka firmaya sen bu adama ürünü gönderdin mi onu banaıspatla derse pc depo ona bir kanıt sunamayacaktı. burdaki durumda firmaya gidip müşteri ürün almadığını iddia ediyor der, firma da ürünü aldı ve illegal program kullanıp hile yapmış olabileceği için silinmiş diyebilir :) ama arada gpay vs varken çalıntı kredi kart kullanıp müşteriye satmak deli işi olur bence.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/Tqmwy2ZzXCI aklima bu geldi yorumdan sonra

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.