Şimdi Ara

42 tlye PUBG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
13.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli forum üyeleri böyle bir site keşfettim pubg 42 tl fakat güvenilir mi bilmiyorum.
    https://www.hi2games.com/750-steam-oyunlari-pu-battlegrounds-urun-detay-750.html

• Geçen yine bir sitede 42ye satılmıştı baya alan olmuştu. Bu siteyi bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa alalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sefer ki 42 liraya satan yerden almistim tereddut etmistik almadan oncesinde ve sonrasinda ama sikinti cikmamisti. Baya bi gelip kefil olan olmustu bunun durumu nedir bilemiyorum.

• daha önce alan var mı acaba
  • Rocket League 10TL ye cok iyi
  • Bune olakiii.. Oyun şeyi herhal..))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alan oldumu bende almayı düşünüyorum ona göre alalım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    37 bin TL'ye laptop tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    PUBG 20 UC 1 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aldım 6-7 dk.da hediye olarak yolladılar. indiriyorum şuan. ilerde patlarsa bilemem ama şuan sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix88

aldım 6-7 dk.da hediye olarak yolladılar. indiriyorum şuan. ilerde patlarsa bilemem ama şuan sıkıntı yok

ödemeyi nasıl yaptınız
  • durmus.42 kullanıcısına yanıt
    gpay ile yaptım. arayıp şuraya ödeme yaptınız diye onay alıyorlar. sıkıntı çıkmadı
  • Evet bende aldım. Alacak arkadaşlar merak ediyorsa sıkıntısız geldi. Steamden ekleyip hediye olarak gönderiyorlar 5 dakika içinde halloldu hepsi. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
  • FM 18 de 78 lira gözüküyor daha ucuzu var mı bilmiyorum ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10tlye rocket league aldım hemen gpay aradı onaylıyor musunuz diye şimdi de hediye olarak geldi steam e bakalım sonra sorun çıkar mı
  • Almayı düşünüyorum, alanlar bilgilendirirse sevinirim

• Bende aldım, gift olarak geldi. Ödemeyi GPay ile yaptım. Güvenlik için teyit ettiler. Şimdilik sıkıntı yok.
  • Sonra sorun çıkması için bir sebep varmıki ?

Sonuçta sizin steam hesabınıza geliyor oyun ne gibi bir sorun çıkabilir ?
  • Gift olarak gönderme de ne sorun çıkabilir ilerde? Ben yaklaşık 5 sene önce ETS 2 aldım forumdan bi arkadaştan. Şuan da hiç bir sorun yok, oynayabiliyorum.

• Beocan B kullanıcısına yanıt
    Şimdi aldım sıkıntı yok ama biri yarın alır, oyunu göndermezlerse diye yazdım. Sonra ihale bize kalmasın. :)
  • gift ile oyunu yolluyorlarsa çalıntı kredi kartı kullanma ihtimalleri var. buda demek oluyor ki ilerde oyunu sizden alabilirler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.