Şimdi Ara

4200 YTL'lik sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın biri beni bilgisayardan çok iyi anlayan hergün 10 bin tane yeni ürün çıktığını bilmediği için yeni çıkan teknolojilerin hepsinden haberdar olan ,elektronik hertürlü cihaz ne varsa bilmese bile 2 snde çözebilecek biri olduğumu sanıyor. Ben ne kadar oğlum vallahi bak senin sandığın kadar iyi bilmiyorum ben kendi çapında bir bilgisayar kullanıcısıyım desemde inandıramadım.

Neyse konu dışına çıkmayalım sonuçta arkadaşımın bilgisayar için 4200 ytlye kadar ayırabileceği bir parası varmış ve bana bir sistem toplada alalım diyor. Bilgisayarın b sinden çakmaz aslında neyine bu kadar pahalı bilgisayar onunda anlayamadım. "Bu kadar üstün bi bilgisayarı ne yapacaksın güneş sistemimizdeki gezegenlerin topografik haritalarınımı çıkartmak istiyorsun" dedim "yok oyun oynarım internette gezerim msne girerim işte bu tür şeyler için istiyorum" dedi ve her oyunu takılmadan full detayda oynayabilmeliyim diye beni uyardı Ayrıca su sogutmalı istiyormuş. Bazı insanlarda para kahverengi pis kokulu bişey gibi olunca işine yaramasada bazı şeylere sahip olmak gibi saçma sapan istekleri oluyor Bu su sogutmalı sistemlerin suyunu filan değiştirmek gerekmiyormu o konuda bilgim yok arkadaşlar eğer gerekiyorsa bu arkadaş onu beceremez çünkü biliyorum. Eğer su sogutmalı sistemin bakınımı yapmak suyunu değiştirmek gerekiyorsa ben ikna ederim su sogutmalıda vazgeçirim o sorun değil.Onun yerine sessiz güzel fanları olan bir sistemde kurabiliriz. Evet bütçemiz bi hayli müsait sizden sistem önerileri bekliyorum...

• yaw o paraya taş gibi 4 sistem çıkar 3ünü kullansın birini bana hediye etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozbayram

yaw o paraya taş gibi 4 sistem çıkar 3ünü kullansın birini bana hediye etsin

Valla para benim değil ama zenginin malıda züğürdün çenesini yorarmış. O yüzden arkadaşın bence biraz aklını başına alsın bu kadar parayı bir bil.a bayılmasın

Valla arkadaşına başlangıç için şöyel bi sistem çıkarim meğer amaç oyun ise;

İŞlemci: AMD 3500 yada 4000+ yada fx 57 ( ama kanımca 3500 yeterli olur)
    Anakart : MSI Diamond SLI yada DFI UT ultra
    Ekran kartı : Asus yada MSI 7800GTX ama bence bekle ve X1800 al
    Ram : 2x1024 mb Twinmoss yada A-Data 500Mhz
    HDD : 2x160 gb Seagate (ncq+sata2)
    Kasa : Aopen h600b28 yada Cool Master
    POwer supply : 420 Watt lık gerçek güç
    Monitör : 19 inch Samsung Flat

Diğer zamazingolar falan filan işte. Su soğutma ile ilgili bi bilgim yok diğer arkadaşlar bilgi versin.

• ıslemcı: amd fx 57 1000 kusur dolar ettı sana 1 mılyar 400
    anakart:dfı crossfıre 250 dolar
    ekran kartı: x1800xt al yada asus 7800gtx buda 500 dolar
    ram geil one s yada adata vitesta 500 dolar mın 4x512
    power 600 enermax
    2x 250 gb seagate sata
    cm stacker kasa
    razer dıamond 1600 dpi mouse
    19 x serısı lcd sony ama oyun dıo onun yerıne 957mb samsung ekran buda 19
    nec dwd wrıter artı asus cd rom
    waterbox yada bırkat (arbıter ve mekeye danıs nekadar ısterler bılmem:) )
    creative audigy2 zs yada xfi cıkarsa onu al
    mıcrosoft wıreles keyboard setı halınde al mouse bır koseye koyarsın...

valla parası boksa nete gırmeye 4200 ayırıyosa bılgısayar ıcın bu sısteme bırtanede daha x1800xt eklesın gelsın bız onu burda efsane yaparız:) parası bır ıse yaramıs olur ...

• Çok afedersiniz arkadaşlar. Bu iş tam şeye benziyor. Kel başa Şimir tarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEN@MEN

Çok afedersiniz arkadaşlar. Bu iş tam şeye benziyor. Kel başa Şimir tarak.

şimşir o şimşir

• bence o arkadaşın ihtiyacı olan şey bir projeksiyon ve iyi bir ses sistemi...
  • Arkadaşlar dalgayı bırakın lütfen şu su soğutmalı sistemler hakkında bilgi verebilirmisiniz. Kullanımı ve işleyişi ne şekildedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.