Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.800
Cevap
59
Favori
371.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam hangi tuşla yapacağım kontrolleri anlamadım. Kan torbasını seçiyorum dolular da
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfncskn

Kaç zamandır kütüphanede duruyordu oyun öylesine bir gireyim dedim geçenlerde sanırım 10 gün olmuştur 6.cı bölüme geldim 30 saati devirdim oyunda çok güzel gidiyor. Ruh hali etkili bu oyunu oynarken sakin sakin takılmak istiyorsanız devam edin ara da bir gerilim artıyor ama. İlerde harita daha da genişleyecek doğa manzara harika muzikler efsane. Tek isteğim oyunun ps5 te bir güncelleme ile 60fps olması bir de dualsense triger desteği felan gelse müthiş.

İlk saatler sıkıcı sonra güzel oluyor dediler de ben ilk saatlerden çok sevdim oyunu. Kim bilir ileride nasıl zevk alacağım ilk 10 saatim şuan. Kojima çok güzel iş çıkarmış yine. Atmosfer, hikaye, müzikler çok güzel gidiyor şuan. Merakla oynuyorum. Bir de Kojima garip kontroller ve menü, arayüz koymasa iyi olacak bu adamla ilgili tek şikayetim bu

• Zamanla arayüz menü alışılıyor. Çok bir aksiyon yaşanmıyor film tadında gidiyorum pandemi günlerinde doğa da trekking yapıyormuş edasıyla geziyorum oradan oraya. Saygı duyulacak bir iş yapmış söylendiği gibi herkese göre olmayabilir oyun sakin kafayla takılmak isteyenler için bir zaman yıkımı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfncskn

Zamanla arayüz menü alışılıyor. Çok bir aksiyon yaşanmıyor film tadında gidiyorum pandemi günlerinde doğa da trekking yapıyormuş edasıyla geziyorum oradan oraya. Saygı duyulacak bir iş yapmış söylendiği gibi herkese göre olmayabilir oyun sakin kafayla takılmak isteyenler için bir zaman yıkımı :)

Benim çok hoşuma gidiyor hocam yarattığı evreni şimdiden çok sevdim. Sinematikler harika duruyor
  • oyunu ps5 ile nasıl oynayabiliriz?

• Cnufkk C kullanıcısına yanıt
    CD varsa tak oyna hocam veya dijital sahipsen gir kütüphaneden indir oyna bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsar

CD varsa tak oyna hocam veya dijital sahipsen gir kütüphaneden indir oyna bu kadar basit

Dijital alacağım. PS5 ile uyumlu olup olmadığı yazmıyor? Emin misiniz ona göre alacağım?

Uyumlu diye bişey yok 8-10 saçma sapan oyun hariç bütün ps4 oyunları ps5 te oynanıyor
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Yani PS4 olanı alsam, PS5 üzerinde oynayabileceğim?

anasını bile ağlatırsın hocam
  • Merhablar, yıl sonu indirimi ile 140 liraya düşmüş oyun. Ne düşünürsünüz ? Alınır mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Merhablar, yıl sonu indirimi ile 140 liraya düşmüş oyun. Ne düşünürsünüz ? Alınır mi ?

Değer hocam oynayın mutlaka

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Oyun zevki kişiye göre değişir. Ben bayıla bayıla 160-170 saat oynayıp platinledim. Aşırı aksiyon aramayıp beyin yakan bir hikaye arıyorsan mutlaka oynamalısın.
  • Bir defa bitirmiştim ilk çıktığında alıp sonra satmıştı tadı damağımda kaldı. Geriye aldım 2 hafta önce 50 60 saattir yine oynuyorum bitirdim. Bütün merkezleri 5 yıldız yapmaya uğraşıyorum. Göreceli bir oyun ama benim çok çok hoşuma gidiyor konusu oynanışı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende daha önce bırakmıştım.Tekrar başlayıp bitirmeyi umut ediyorum.
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

@Zombie_Benz

Teşekkür ederim arkadaşlar. Cyberpunk rezaletinden sonra şans vereceğim

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk sonrası ise görsel şova hazır ol

Bu arada kardeşlikte 110'a çift hak falan satıyolar ilgilenirsen bi bakarsın..
  • Oyunu az önce ps5te bitirdim ve bitirene kadar her gün ps5 güncellemesi geliyor mu gelecek mi diye baktım bakındım.. Yarın sabah kojima reisin açıklayacağı sürprizleri varmış ps5 için bir güncelleme alırsa çok gülerim böyle tesadüfün.. neyse hikaye bitti kendimizi doğaya salarız artık.

• NiTRocy kullanıcısına yanıt

Ahahaha. İnanin yarım saat tahammül edebildim. İade durumu başlamış; ancak ps5’e geçtiğimde devam etmek adına şimdilik bekletiyorum.

Teşekkür ederim; bakacağım.

• Kojima bir süpriz yapacaktı neymiş o açıklandı mı ?

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.