Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.800
Cevap
59
Favori
371.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya girip girip kendimi gazlıyorum, bu sefer kesin başlayacağım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna söylenenleri duyup başlamayan, ilgisini çeken herkese bir şans vermesini tavsiye ederim. Tamamen hikaye odaklı bol bol uzun ara videolar izleyeceğiniz. Aynı zamanda binbir şekilde kargonuzu teslim edeceğiniz. Oynanış çeşitliliğinin çok iyi olduğu, her karakterin bir hikayesinin olduğu her karakterle bir bağ kurabileceğiniz nadide bir oyun.
    Tek eksisi olarak kombat sisteminin zayıf kaldığını söyleyebilirim. Hatta oyunun tekrar düştüğünü tek hissetiğim zamanlar kombata girdiğim zamanlardı. Oyunu yarım saat oynayıp karar vermeyin. Oyunun açılması için zaman verin. Uzun zamandır böyle farklı hissettiren farklı bir deneyim sunan oyun oynamamıştım. Bu nesil en beğendiğim oyunlardan biri oldu.

• Tyznker kullanıcısına yanıt

Oyunu aldım bir süredir bekliyor ps5 te başlayayım dedim de fps kilidi 60a çıkar mı bekliyorum gozlerim yoruluyor 30 kare de. Çıkmaması için çok bir sebep te yok ama olumlu bir haber de bulamadım.

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

Internet bağlantısı olmadan oynaması çok zorlar. Nekro olayi bile basa bela. &#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | 

• rfncskn kullanıcısına yanıt

Öyle rahatsız edici bir oyun değil. Bence 30 fps de de oynanabilir. Denediniz mi hiç? Konsol oyuncusuysanız alışkın olmanız lazım 30 fps'ye :D

Gelir mi gelmez mi hiç belli değil. Tabi beklerim diyorsanız beklenip duruma göre karar verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyznker -- 26 Kasım 2020; 12:3:45 >
  • Tyznker kullanıcısına yanıt

Ps4pro ve sp5 te de oynadım 2 saat çok rahatsızlık veren bir durum yok ama cabuk yoruluyorum artık. Days gone 60 fps yapmislar misal güzel olmuş onu bitireceğim. beklemeye devam bir süre daha olmadı bu haliyle devam ederim.

• TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Hep bugün ,yarın diyorum bir türlü başlayamadım yine.
    Şimdi araya last of us 2 yi sıkıştırdım,dün akşam ona başladım artık buna ne zaman sıra gelir bilmiyorum ama elbet oynanacak bu oyun 🙂
  • rfncskn kullanıcısına yanıt

Elindeki mevcut oyunlarla zaman geçirmek daha iyi olabilir. İyi oyunlar.

• Sırf sonu için bile oynamaya değer.

• Arkadaşlar death stranding cd li ps4 oyunu Ps5 e taksam çalışır mı? Bir arkadaşta var ondan alacağım oma göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

Çalışır.

• 1-2 saat oynadım ep2 de bıraktım.

hikayesi ilgi çekici ama kargoculuk yapmak 2 saatte aşırı sıktı.

oyun farklılaşıyor mu yoksa hep böyle sırtımızda yük mü taşıyoruz ?

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Oyunda ana mantık kargo ama sana tavsiyem sürekli yan görev yapma çabuk sıkılırsın.Hikaye odaklı oyun herkese hitap etmeyebilir.

• Oyunda en sonda başkanlık görevine kadar zaman geçir deniyor en sonunda burayı hiç geçen var mı?

• Oyun indirime girince 170 liraya ben de aldım.

Grafikler ve atmosfer inanılmaz hoşuma gitti. Ara sahneler çok uzun geldi ama.

Bakalım nasıl ilerleyek oyun.

• Oyunun başındaki motoru aktif etmem için jeneratöre ihtiyacım varmış o jeneratörleri aktif etmem için sanırım ihtiyaç duyulan malzemeleri içine koymam lazım. Sonra ne olacak ?
  • Oyunu alalı ve başlayalı oldu baya ama nedense geri dönmek için kendimde motivasyon bulamıyorum. Herkese göre değil orası kesin ama genel olarak sevmiştim. Oynayan arkadaşlar 3-5 saat oynadıktan sonra geri dönerim diye bırakmasınlar. Öyle bir anda dönüp nerede kalmıştık oyunlarından değil gibi.

• KV'lere karşı kullanmak için EKS bombasını nasıl kullanıyoruz ? Kan torbası aldım o kadar bomba aldım ama dpadle gelip seçtiğimde sıfır gözüküyor nasıl olacak bu şimdi ? Neyi yanlış yapıyorum

• 2. bölümdeyim ancak tekrar açasım gelmiyor, ben mi biyerde yanlış yapıyorum arkadaşlar oyun hep bu şekil mi devam ediyor yoksa kargo taşımak kolaylaşıp silah vs ekleniyor mu? Sırtımda yükle yürü Allah yürü çok sıkıldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt

Kaç zamandır kütüphanede duruyordu oyun öylesine bir gireyim dedim geçenlerde sanırım 10 gün olmuştur 6.cı bölüme geldim 30 saati devirdim oyunda çok güzel gidiyor. Ruh hali etkili bu oyunu oynarken sakin sakin takılmak istiyorsanız devam edin ara da bir gerilim artıyor ama. İlerde harita daha da genişleyecek doğa manzara harika muzikler efsane. Tek isteğim oyunun ps5 te bir güncelleme ile 60fps olması bir de dualsense triger desteği felan gelse müthiş.

• 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.