Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.800
Cevap
59
Favori
371.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bununla birlikte Uncharted kayıp miras ve Last od Us Part 2 yi almıştım

2 oyunu da oynadım bitirdim.Buna hâlâ başlayacağım.
    Bugün cd yi aldım cihaza taktım nedense elim bir türlü başlat butonuna gitmedi.

Bu oyunda garip bir şey var.Hem oynamayı çok istiyorum, acayip merak ediyorum hemde beceremeyeceğim diye korkuyorum.
    İlk kez bir oyunda böyle hisler yaşıyorum
  • Oynarken o kadar sıkıldım ki 2. bölümü tamamlayamadan bıraktım oyunu. Müzikleri güzel olmasa şimdiye kanser olmuşdum herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saetasdealtosbalcones

Oynarken o kadar sıkıldım ki 2. bölümü tamamlayamadan bıraktım oyunu. Müzikleri güzel olmasa şimdiye kanser olmuşdum herhalde.

2. blm hiç oyalanmadan sadece ana görevleri yaparak geçmek lazim hocam yoksa sıkılırsınız. 3. blmde açılıyor oyun silahlar güç araçlar güç takviyeleri vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim 50 saatte.

Oyunun evrenini kabul edip taşıdığınız kargonun önemini göz önüne alınca zevkli oluyor karşısınıza çıkan engellerle. İleride açılan ekipmanlarla daha da zevkli hale geliyor. Oyunun atmosferi, sanat tasarımı, soundtrackleri çok iyi. Kargo taşıma kısmında oynayışı güzel buldum. Çatışma kısımları da zevkli bana kalırsa. Sinematik sahnelerin sunumu da harikaydı.

Kojima'nın hayal gücüne diyecek bir şey yok.Hikayenin sonu çok vurucuydu duygulandırdı beni. Oyundaki oyunculuklar da çok iyiydi. Gerçekten çok emek vermişler oyunculuk kısmına hepsi muazzamdı oynayanları tebrik etmek lazım.

İyi ki oynayıp bitirmişim diyorum dönüp bakınca çok güzel bir tecrübeydi.

• Hocam merhaba, baslarda biraz sıkılmanız normal oyun ilerledikçe kendini gösteriyor. İsterseniz sadece ana goreve odaklanıp ilerleyin.

Biraz sabredip oyuna devam ederseniz pişman olmazsınız. Muzik, Hikaye ve oyunculuklarda çok iyi olusturulmus oyunda baya bir emek harcanmış.

• Platinum kupa için bütün görevleri s de yapmamız gerekli mi? Ayrıca yapılmış görevleri tekrar alabiliyor muyuz rank yükseltmek için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    Her katergoriden en az 20 eşsiz ayrıcalıklı teslimatı legend of legend yapman gerekli. Bunun içinde muhtemelen en son yaparsın. Yeni ulaşım aletleri ile yapabilirsin sadece. Ben tüm haritayı örümcek ağı gibi saran bir inşa yaparak yapmıştım o kupayı. Her teslimatın A veya S olmasına gerek yok diye hatırlıyorum.

Yapılmış görevlerin benzerleri çıkıyor. Sadece senaryo için değil, keyfe keder taşıma yapman içinde görrvler ekleniyor.
  • walking death teki Daryl Dixon kişiliğini olduğu gibi oyuna taşımışlar. norman redus hatrına oynanır

• yine geç kaldım biliyorum ama oyunu yeni aldım.

Ne demişler oynanmamış her oyun yenidir.

Çok merak ediyorum çok araştırdım bakalım beni neler bekleyecek.

çayımı demleyip kupaya koyup yudum yudum içerek oynayacağım bu oyunu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NiTRocy

Her katergoriden en az 20 eşsiz ayrıcalıklı teslimatı legend of legend yapman gerekli. Bunun içinde muhtemelen en son yaparsın. Yeni ulaşım aletleri ile yapabilirsin sadece. Ben tüm haritayı örümcek ağı gibi saran bir inşa yaparak yapmıştım o kupayı. Her teslimatın A veya S olmasına gerek yok diye hatırlıyorum.

Yapılmış görevlerin benzerleri çıkıyor. Sadece senaryo için değil, keyfe keder taşıma yapman içinde görrvler ekleniyor.
    Land of legend için hard zorluk seçeneğinde oynamalısınız deniyor. Oyun içinden zorluğu değiştirsem olur mu yoksa oyuna baştan mi başlamak gerekli?

Oyunu bitirdim şimdi bütün kupaları alayım diyorum ama baştan başlamak istemiyorum açıkçası eğer bu bir zorunluluk ise.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    Baştan başlamana gerek yok. Zorluğu değiştirerek devam edebilirsin.
  • Oyunu 10 saat kadar oynadım ve bana en büyük ders

*iyi yada kötü yorumlara aldanmak büyük hata
    *almak istediğin oyunu spolier takıntın yoksa farklı platformlardan biraz izlemek

Bu oyun herkese hitap etmiyor

Oyuna puanım 10/9.0

Oyun çıkarı 1 seneyi geçmiş ama ne demişler oynanmamış her oyun yeni oyundur:)

• quote:

Orijinalden alıntı: the_dedektif

Oyunu 10 saat kadar oynadım ve bana en büyük ders

*iyi yada kötü yorumlara aldanmak büyük hata
    *almak istediğin oyunu spolier takıntın yoksa farklı platformlardan biraz izlemek

Bu oyun herkese hitap etmiyor

Oyuna puanım 10/9.0

Oyun çıkarı 1 seneyi geçmiş ama ne demişler oynanmamış her oyun yeni oyundur:)
    Keyfini çıkarın hocam genelde oyuna bir bakıp zevk alacağımızı hissediyorsak bence oyunu alıp şans vermeliyiz. Kötü yorumların bir anlamı kalmıyor zaten bir oyun da herkese hitap edemez
  • En son bu kadar zevki detroid oynarken almıştım.

Çok başarılı.
  • Oyuna ilk başladığımda 1-2 saat sonra sıkılmıştım attım 6 ay kenarda durdu. Sonrasında Aralık başında tekrar deneyeyim dedim başladım ve 50 saat civarı oynayarak bitirdim iyi ki bitirmişim mükemmel bir oyun . Kimsenin beğenisine bakmamaya asla yorumları okumamaya çalışacağım artık , oyun oluşturduğu dünya teması için bile oynanmaya değer. Zaten sonunda baya duygusal sahnelerle de çok iyi film yapmış dedim . Kojima Sinema sektöründe gayet başarılı olacak adam gelmiş oyun+sinema yapmış :d gayet de güzel olmuş müzikleri mükemmel be

• Oyun 3. chapter ile açılıyormuş arkadaşlar, ama maalesef 3. chaptera kadar 5-6 saat sıkıcı bir oyun oynamanız gerekiyor. Durum o kadar kötü ki psn kupalarına bakınca 2. chapterı oyuncuların sadece %55inin bitirmiş olduğunu gördüm. Cidden üzücü bir durum oysa keyifli bir oyun. Acaba oyunu bitirenlerin yüzdesi kaçtır kim bilir.

Bu arada 3. chaptera 5-6 saatlik bir oynayışla ama 3 ayda geldim ben de, o kadar sıkıldım ki oyunu kapatınca bir daha haftalarca açmadım. Şu an 4. chapterdayım oyun güzel gidiyor. Ama yine ara ara sıkıyor. Merak ettiğim şu: İleriki chapterlarda oyun daha da açılacak mı? yoksa 3 - 4 ayarında mı gidecek? Böyle giderse çok ileriyi göremem ben  

• Devam edin lütfen, finaliyle filan tam bir efsane

• Oyunu tamamen bitireniniz var mı? ben finali yaptım fakat başkanlık törenine kadar zaman geçir yazıyor ondan sonra ne yapmamız lazım.

• kuzeyogi kullanıcısına yanıt

Ana hikaye bitmiş oluyor devam etmek istiyorsanız yan görevleri yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.