Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.800
Cevap
59
Favori
371.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Platinlemek ya da takılmak istersen devam edebilirsin. Yoksa oyun bitti :)
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

Merak ettiğim başkanlık töreni oluyor mu :)

• kuzeyogi kullanıcısına yanıt
    O zaten oldu finalde sana gösterdi. Tekrar olmuyor.
  • Oyunu oynadıktan sonra gece uyurken sürekli oyunda olan sesler duyuyorum.

Az kalsın yorumlara bakıp oynamayacaktım

Kötüleyenlerin %50 oynamayanlar anlamış oldum.

Sırada spiderman var

Fakat bu oyunu her akşam 3 saat ancak oynayabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylentiye göre Hideo Kojima, Death Stranding'in DLC'si için çalışıyor. Birkaç hafta önce Twitter üzerinden yemek resimleri paylaşmaya başladı. Genelde ofiste bir proje üzerinde çalışırken bu tarz gönderiler paylaşıyor. Önümüzdeki aylarda bir sürpriz çıkabilir.

• Platin kupaya bir tek bellek çipleri kaldi. Sonra oyunu emekliye ayiracagim :)

Umarim dlc duyurusu yapar kojima reis.

Sonrasinda ghost of thusima gelsin :)

Düzeltme : Platin ile taçlandırdım oyunu. Platin konusunda sorusu olan arkadaşlara memnuniyetle yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 2 Şubat 2021; 10:8:32 >
  • bensatanistdegilim kullanıcısına yanıt

Hayatımda hiçbir oyunu platinlemedim bu hep bi eksiklik gibi geliyor artık bana.Ne yapmam lazım bu oyunda platinlemek için?

• hep kararsız kalsım bu oyundan izlerken çok sıkıcı duruyor ama oynayanlar çok zevkli diyor .

• merhaba arkadaşlar, konuyu taradım ve göremedim ancak daha önce yazılmış cevaplanmışsa kusura bakmayın. Oyunu ps5 de 60 fps oynamamız mümkün müdür ve bir ayar yapmak gerekiyor mu? Eğer henüz 60 fps mümkün değilse ilerde bir güncelleme ile gelir mi?

• darkknight061 kullanıcısına yanıt

Şu an yeni nesil güncellemesi almadı ileriki dönemde "Death Stranding: Extended Edition" ile hikaye genişlemesi alacağı ve ps5 60fps olacağı resmi olmasa da bir çalışanı tarafindan söylendi.. tarih belirsiz.

• rfncskn kullanıcısına yanıt

anladım hocam, teşekkürler cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: efendimuhendis

Oyun 3. chapter ile açılıyormuş arkadaşlar, ama maalesef 3. chaptera kadar 5-6 saat sıkıcı bir oyun oynamanız gerekiyor. Durum o kadar kötü ki psn kupalarına bakınca 2. chapterı oyuncuların sadece %55inin bitirmiş olduğunu gördüm. Cidden üzücü bir durum oysa keyifli bir oyun. Acaba oyunu bitirenlerin yüzdesi kaçtır kim bilir.

Bu arada 3. chaptera 5-6 saatlik bir oynayışla ama 3 ayda geldim ben de, o kadar sıkıldım ki oyunu kapatınca bir daha haftalarca açmadım. Şu an 4. chapterdayım oyun güzel gidiyor. Ama yine ara ara sıkıyor. Merak ettiğim şu: İleriki chapterlarda oyun daha da açılacak mı? yoksa 3 - 4 ayarında mı gidecek? Böyle giderse çok ileriyi göremem ben  

Zamanında böyle bir mesaj atmıştım. Oyunu bitirdim. Oyun cidden güzel olmuş bir yerden sonra zevkle oynadım, ama yine de oynanıştaki saçmalıklar ara ara delirtti beni. Genel olarak deneyimim çok güzeldi. Yüksek bütçeli oyunların böyle deneysel şeyler yapması güzel bence, bugün en sağlam firma bile tutan bir oyun serisi varsa sadece ondan yürüyor deneysel işler bağımsız yapımcılara kalıyor, umarım böyle AAA deneysel oyunlar görürüz.

Oyuna puan vereceksem ilk 3 chapter için 6,5/10 ama sonraki chapterlar için 8,5/10 veririm. İlk başlarda bu oyun ne zaman bitecek diye beklerken sonraları kendimi kupa kasarken buldum. Bazı kupalar için kastım ama hepsi için değil, her kıyametçi ile ilişkimi en yükseğe çekecek kadar uğraşamam valla &#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | 

Oyunla ilgili en büyük şikayetim araç kontrolleri, inşa ettiğimiz yollardan giderken sorun yok. Ama arazide o kamyon ve motosiklet sürmek kanser sebebi, her türlü taşa çukura takılıyorlar sıkışıyorlar ve oldukça yavaşlar, yüksek hızlı modda sürerken bile araçlar cidden yavaş. Ve sağa sola dönmesi sıkıntılı sanki koskoca tır dönüyor gibi ağır ağır dönüyorlar. Bilerek mi böyle yapılmış bilmiyorum "araçlar oyunu aşırı kolaylaştırmasın" hesabı. Ama cidden sıkıntılı. Hele böyle büyük kanyon gibi sürekli taşların olduğu bir bölge var ki nefret ettim ordan: araç sürmesi imkansız, yaya olarak gitmek sıkıntı bir de üstüne üslük sürekli BT çıkıp duruyor.

İşin kötüsü yol inşa ettim rahatım, gibi bir durum yok, inşa ettiğimiz tüm yapılar yağmurda yıpranıyor. Hani jeneratör vs sorun değil yeniden inşa edilir ama binlerce seramik ve metal taşıdığımız yollar bari yıpranmasaydı.

• Bir süredir başından kalkamadığım oyun.

İlk defa bir kojima oyunu oynuyorum diğerleri için çok geç kaldığımı düşünüyordum hep ps3 de mgs sahibiyim ama bi türlü başına oturmak nasip olmadı oyundan sonra sanırım o motivasyonu bulabilirim uzun süredir böyle farklı bir oyuna hasrettim. Kargo simülasyonu olması beni ırgalamıyor farklı bişe sunuyor o yeter ki zaten oldukça sevdim kojimada belli ki yol hikayelerine bayılıyor. Terapi gibi bir oyun, yıllardır kan şiddet aksiyon yoruyordu. Spoiler değildir umarım heartmanın yanına geldim ve bu sekansa bayıldım arkada ölüm marşı çalması o 3 dakikalık aralıkta biri arafta biri ölmüş ama ruhu hala bu diyarda iki insanla o odada bulunmak çok ilginç bi deneyimdi. Kojima nedense ölümle kafayı bozmuş bence yaptığı izlanda turu bu adamı baya etkilemiş oradaki melankoliye tutulmuş . İnternette aslında dünyasının amerika değil izlanda olduğu konuşuluyor zaten. Ölüm kıyısı kıyıya vuranlar felan ben kojimanın bir şeyler kullanıp o yüksek kafada bu hikayeyi kurguladığını düşünüyorum çünkü normal kafa değil bu kesinlikle. Oyunun bir bölgesi kaldı sanırım ama hala videolarda gördüğüm diğer 3 kıyafeti açamadım acaba endgame sonrası contentler mi onlar? Mekanları 5 yıldız yaparak ilerliyordum ama dağa çıktıktan sonra oldukça yormaya ve sıkıcılaşmaya başladı güney düğüm şehri bölgesinde korkunç zaman kaybettim . Sanırım şuandan sonra sadece hikaye odaklı ilerlicem. Yılın oyunu muydu ? Bilmem ama son zamanların en farklı deneyimlerinden olduğu kesin. 4. Duvarı yıkması “ben size bir hikaye anlatıyorum çok içinde kaybolup bunalmayın” demenin bir yolu herhalde çünkü çok fazla yapıyor bunu. Biraz fazla gönderme yapması yapay bir tat bırakıyor ama olsun hiç sorun değil. Başlamayı düşünenler tam olarak oyundan ne bekliyorsa onu bulacak bu bir kargo simülasyonu ama içinde felsefe barındıran bir hikayeye sahip. Bu oyundan sonra koronanın patlaması ve gerçekten oyundaki şeylerin çoğunun yaşanması da tesadüf gelmiyor bana tamamen üzerine düşünülmüş bir öngörü gibi.

• Oyunun çıkışından beri acaba beğenir miyim endişesi bende hakim iken oyunda ilerledikçe inanılmaz keyif almaya başladım. Senaryoyu bitirdiğimde ise benim için unutulmaz bir deneyim oldu. Kurduğum zipline ağının biraz daha keyfini çıkarayım derken işin sonu platin kupa almaya kadar gitti. Herkese gidebilecek bir oyun değil bu bir gerçek ama çok güzel oyundur efendim.

Platin kupa için sorularınız varsa tavsiyelerimi seve seve anlatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyogi

Hayatımda hiçbir oyunu platinlemedim bu hep bi eksiklik gibi geliyor artık bana.Ne yapmam lazım bu oyunda platinlemek için?

İlk platininizin bu oyun olmasını tavsiye etmem. Çünkü ciddi bir süre uğraşı gerektiriyor. Bunları yaparken de ''e bu çok sıkıcı'' demeniz çok olası.

Platinlemek istediğiniz oyunların trophy guide'larına bakıp adım adım ne yapmanız gerektiğine bakmanızda fayda var.

• arkadaşlar oyunu pc de oynayan varmı ?konsoldamı oynamak keyiflidir pcde mi?

• crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    pc'de denemedim fakat konsolda titreşim vs biraz daha zevk alırsınız diye düşünüyorum ama pc'de gamepad'e güzel destek varsa oyunda üstüne birde sağlam pc'niz varsa grafik ve fps olarak şov yapar bu oyun pc'de
  • Castaza kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Oyun benim için inanılmaz başladı. Artık aynı oyun tarzlarından o kadar sıkılmıştım ki işte yenlikçi oyun demiştim..
    Fakat oyun tekrara sarmaya başlayıp iş ameleliğe dönünce tam ortasında vedalaştım. Yav kargo işinin suyunu çıkarmayıp tekrara düşürmese belkide son yılların en iyi oyunu olacaktı..
    Tekrar oyuna döner miyim bilmiyorum.
    Şu anda oyun oynarken keyiften çok yapmak zorunda olduğum için kargo taşıdığımı hissettim ve bıraktım :)
    O yüzden hikaye sonunu YouTube’dan izlemeyi düşünüyorum..

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.