Bildirim
42500'e Sıfır Auris Alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Auris güzel araba ama Volvo S40 da düşünebilirsin fiyatları o civarda ... -
Boşuna sorma bütün beğendiğin arabaların deneme sürüşünü yap ve içine dışına iyice bak. İçine sinerse al. Burada şimdi o araba iyi değil şu araba daha iyi diyenler olacaktır. Sakın onlara kulak asma. Bütün beğendiğin araçların kataloglarını indir hepsinde ne var ne yok bak. Sonra denemeye git. Buraya kalsa dacia da aldırırlar lamborghinide . -
volvo s40 dizel için en düşük liste fiyatı 50800 tl. baya fark var arada. -
quote:
Orijinalden alıntı: itcanbe
Auris comfort extra+alaşımlı jant için 42500 fiyat aldım. Sizce fiyat nasıl ve bu fiyata bu araba alınır mı?
Arkadaşım araçtan tam olarak beklentilerin nedir?
Daha önceki aracın neydi?
Çoluk çocuk var mı?
Donanım olarak çok kullandığın özellikler neler?
Yaş kaç?
Bunlarla ilgili bilgi verirsen daha fazla yardımcı olabiliriz.
Haluk -
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
quote:
Auris comfort extra+alaşımlı jant için 42500 fiyat aldım. Sizce fiyat nasıl ve bu fiyata bu araba alınır mı?
Çoluk çocuk var mı?
Yaş kaç?
Haluk
Arkadaşım almak istediğim araç dizel ve hb olacak. 43000 e kadar çıkabilirim. C sınıfı az yakan bir araç istiyorum. Daha önce fiesta kullanıyordum.
-
arkadaşım aldı full auris 1.4 dizel galiba 90 beygir dedi çünkü. beyaz renk manuel vites 41.000 -
quote:
Orijinalden alıntı: d@ngerusly
arkadaşım aldı full auris 1.4 dizel galiba 90 beygir dedi çünkü. beyaz renk manuel vites 41.000
hangi bayiden aldığını öğrenebilirmisiniz? 41000 tl iyi fiyat. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
quote:
Çoluk çocuk var mı?
Yaş kaç?
Haluk
Arkadaşım almak istediğim araç dizel ve hb olacak. 43000 e kadar çıkabilirim. C sınıfı az yakan bir araç istiyorum. Daha önce fiesta kullanıyordum.
Önce şunu yazayım o zaman.
Ben cruise control olmayan bir araç almam.
Yazın senin Aurisin aynısından aldım ve de beni kesmediği için aldıktan 2 ay sonra sattım.
2 aylık bir araçtı ve de 4 aylıkken de sattım.
Hesaplı aldığımı için neredeyse hiç zararım olmadı bu işten.
Denemiş oldum, içimde kalmadı.
Ama sen 0 alıyormuşsun.
Aldıktan hemen sonra satmaya kalksan 4.000 TL zararın olur.
Aşağıdaki linkte sayfanın ortalarına doğru benim Auris maceram var.
http://forum.donanimhaber.com/m_24589846/mpage_152/key_/tm.htm
Çok uzun olduğu için buraya yazmıyorum.
Sana zahmet bir oku :)
Fikir verecektir.
Beni kesmedi yani anlayacağın araç
Çok memnun kullanıcıları da var.
O yüzden senin önceki araçlarını sordum.
Haluk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 24 Ocak 2011; 23:53:53 >
-
Bu Auris'in içini hiç sevemiyorum yahu. Kol dayama(ma)! özelliğini sevemedim gitti Vites 2 metre yukarda, kol dayamada yerin dibinde nerdeyse
Ama yeni makyajlı kasları çok hoşuma gidiyor gerçekten araba daha oturaklı olmuş.
Ayrıca Toyota'nın yeni motor geliştirmesi gerekli diye düşünüyorum.
Diğer firmalar artık 1.6 dizelleri eskittiler Toyota hala 1.4 190 nM tork'ta ısrarcı.
En azından bari 1.6 240 nM torklu bi araç yapması gerekli. -
Golf varken auris almam :) -
MultiMode (otomatik) olanindan uzak durmali manuel olursa belki alinabilir o da sirf konfor ve ic dizayn icin
Yoksa arac ederinden pahali. Full+Full eski kasa astra (classic 3) varken. -
quote:
Orijinalden alıntı: ExclusiveUser
Golf varken auris almam :)
ARkadaşım iyi demişsin ama aynı donanımı sunan bir Golf benzer C sınıfı araçlardan ne kadar pahalı farkında mısın?
Ben Bravo aldım dizel otomatik + cruise control + sunroof +cam tavanlı.
Benzer bir donanımı bana golf benim araçtan yaklaşık 15 bin TL daha pahalıya sunuyor.
Ben de bu fiyata Golf almam :)
Haluk -
15 bin pahalı da böyle düşünmemelisiniz Nokianın 3 megapiksellik telefonuyla lgninki aynı mı sizce ? siz böyle bi kıyaslama yapıyosunuz ama kalite farkı var aralarında işte bunu da düşünmelisiniz ayrıca motor olarak ta golfün performansı iç dizaynı bravoyla kıyaslanmaz bence -
quote:
15 bin pahalı da böyle düşünmemelisiniz Nokianın 3 megapiksellik telefonuyla lgninki aynı mı sizce ? siz böyle bi kıyaslama yapıyosunuz ama kalite farkı var aralarında işte bunu da düşünmelisiniz ayrıca motor olarak ta golfün performansı iç dizaynı bravoyla kıyaslanmaz bence
Ben kıyasladım valla ve de Bravo baskın çıktı :)
Hele ki 120 bg ve de 300 nm tork ile !
Golf iç mekan olarak daha kullanılışlı ve de malzeme kalitesi daha iyi.
Motoru da birazcık daha sessiz.
DSG si çok iyi.
Ama 15 bin fark etmez kesinlikle.
Parayı kolay kazanmıyoruz.
Aradaki farkla neler yapılmaz yahu???
Haluk -
Tabi tasarımı da daha iyi golfün ama dediğiniz de doğru tabi şimdi parayı sıkıştırıp zorla 15 bin bulup golf alınmaz ama sıkıntı yoksa 42500 e auris almam demek istedim ben gerisi zevk meselesi :) Şimdi adamın kafasında para ile sıkıntı yoksa golf alabiliyorsa niye bravo alsın ki ?? -
quote:
Tabi tasarımı da daha iyi golfün ama dediğiniz de doğru tabi şimdi parayı sıkıştırıp zorla 15 bin bulup golf alınmaz ama sıkıntı yoksa 42500 e auris almam demek istedim ben gerisi zevk meselesi :) Şimdi adamın kafasında para ile sıkıntı yoksa golf alabiliyorsa niye bravo alsın ki ??
Haklısın ama bak aşağıdaki soruyu sormuş arkadaş:
quote:
quote:
arkadaşım aldı full auris 1.4 dizel galiba 90 beygir dedi çünkü. beyaz renk manuel vites 41.000
hangi bayiden aldığını öğrenebilirmisiniz? 41000 tl iyi fiyat.
-
Onun yerinehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-siyah-inci-yeni-golf-sadece-2700-km-dsg-tiptronic-1-6-trendline-40978323/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-sahibinden-sifirdan-farksiz-41161834/detay bu ikisinden biri bence çok daha iyi fiyat farkını da dizel farkı olarak görürsek...
-
quote:
quote:
hangi bayiden aldığını öğrenebilirmisiniz? 41000 tl iyi fiyat.
bandırma bayisinden aldılar aracı -
quote:
Orijinalden alıntı: Cloud Nine
Bu Auris'in içini hiç sevemiyorum yahu. Kol dayama(ma)! özelliğini sevemedim gitti Vites 2 metre yukarda, kol dayamada yerin dibinde nerdeyse
Ama yeni makyajlı kasları çok hoşuma gidiyor gerçekten araba daha oturaklı olmuş.
Ayrıca Toyota'nın yeni motor geliştirmesi gerekli diye düşünüyorum.
Diğer firmalar artık 1.6 dizelleri eskittiler Toyota hala 1.4 190 nM tork'ta ısrarcı.
En azından bari 1.6 240 nM torklu bi araç yapması gerekli.
Toyotanın yeni motor geliştirmesine gerek yok zaten farklı silindir hacimlerinde dizel motorları mevcut sadece Türkiyeye gelmiyor bunun sebebi ise 1.6 dan büyük motorun Türkiyede müşteri bulamaması. Hiçbir marka da sadece Türkiye için motor yapmaz. Avrupanın da 1.6 ya yönelik bir talebi olursa bütün Avrupa için genel bir motor yapar ama Avrupada bizdeki kadar yüksek yakıt fiyatları ve bizdeki gibi saçma vergilendirme sistemi olmadığı için Avrupadakilerin 2.0 D4-D ve 2.2 D-CAT motorların keyfi ve 1.4 D4-D ekonomisi varken pek 1.6 talebinde bulunacağını zannetmiyorum.
Ayrıca Toyotanın 1.4 D4-D motorunon torku 205 Nm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerrrems -- 25 Ocak 2011; 21:28:27 >
Benzer içerikler
- 350 l ile 350 lf arasındaki fark
- qashqai en dolu paket hangisi
- b suv araçlar
- suzuki swift 1.3 4x4
- audi a3 sedan paket sıralaması
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X